Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiGalaxy Ace mi iTouch 4g mi Xperia Neo V mi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ercnshn'
Üye
Konu Sahibi
Galaxy Ace mi iTouch 4g mi Xperia Neo V mi
Galaxy Ace indirile 649 tl 2gb hafıza kartı hediyeli (Android kaç ?)
iTouch 8gb 559 tl 32gb 859 tl (sizce 8 gb yeter mi ?)
Xperia Neo V 849 tl (eğer itouch 32 gb alıcaksam bunu düşünürüm yoksa çok pahalı)
vivianas
Üye
Ben galaxy ace kullanıcısıyım sana 2.2 olarak geliyor 2.3.3 yaparsın ve ben gayet memnunum telefondan.Görünüşü olsun hızlılıgı olsun bence gayet güzel. Seçim sana kalmıs yinede.
"ForeverAlone"
Üye
Neo V tam bir fiyat/performans canavarı.Pahalı olduğunu sanma.1000 TL'lik smartphonelarla yarışabilecek düzeyde.Bence onu seçmelisin.Kendinden Android 2.3.5 Gingerbreadla geliyor.
emreilhans
Üye
Ben olsam iPod Touch 4 32GB alırdım. Yanınada idaraten bi telefon.
bthngngr
Üye
Xperia ray almanı öneririm çok şık ve neo v den daha iyi ben 850 ye aldım ray den hiçbir problemim yok
enaa_881
Üye
kardeş şu anda bimeks te 940 tl ye NEO var o NEO V den daha iyi ona bi bak istersen
yada neo v , RAY, falan olabilir
ipod touch 8gb yetmez yüksek ihtimal 32 de çok pahalı sen telefon al
Bence yanında iki cihaz taşıma olayı çok çok saçma o kadar smartphone'lar yaygınken. Kesinlikle Xperia Neo V almalısın. fiyat/performans kralı bir telefon fiyatını hak ediyor. Eğer pahalı gelirse Galaxy Ace al şuanda fiyatı tam hakettiği değerde. Eskiden 750-800 tl civarı saçma bir fiyattan satılıyordu. Neyse ki akıllandılar da 649 tl'ye çektiler fiyatını şuanda alınası bir telefon Ace.
ercnshn'
Üye
Konu Sahibi
iOsu hala düşünüyorum çünkü destei var tek telefon olduğundan oyunu kaldırırmı diye düşünmüyosun vs vs