Galaxy ace hakknda bilgi lutfen Acil :( 2 3 soruya cevap ar1yorum :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muhabere1

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy ace hakknda bilgi lutfen Acil :( 2 3 soruya cevap ar1yorum :S
1-) menudeki samsung apps uygulamas1na neden giremiyorum engellendi falan diyor :S
2-)android marketten indirdigim uygulamalar direk telefon hafzasna geliyor 155mb hafza kas1yor :S bunlar1 nasl ayar yaparak direk sd card a yuklerm yada nasl tas1r1m?
3-)çal1san uygulamalar we uygulama yonet menusunde pilden tasarruf yapmak icin kapatmam gereken seyler warm1 ?

cevaplayan arkadas simdiden tesekkurler :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
2-ayarlarda uygulama ayarlarında, uygulamaya tıklayınca sd karta taşı çıkması lazım..

muhabere1

Üye
    Konu Sahibi
evet giriyorum sd card a taş1 diyor fakat o silik bi sekilde c1k1yor secilmiyor yani :S 2gb lk hafza kart1 1.81 bos gozukuyo yanş kart1 okuyo ama orda taş1ma işlemi olmuyor hic bisey indiremiyorum haf1za dolcak diye kafay1 yicem :S

zonewars77

zonewars77

Üye
kardesim bol bol ram temizle. apps2sd yukle ve ordan tasi. cache temizlersin. samsung apps uygulamasinda android markettekilerin aynisi var neredeyse. alakasiz seyler yani. pilden tasarruf icin de ekranin parlakligini dusur, 3g ag kullanimini kapat. battery dr saver uygulamasindan ekrani daha da dusurebilirsin. benim sarjim gunluk 8 saat aktif kullanima yetiyor. ki bu da oyun, muzik, wlm, wifi falan.

lolaman

lolaman

Üye
1.Sorunun cevabı sen android market dışındaki kaynaklardan dosya aktarımı engellemiş olman o sorun bende de vardı ayarlar güvenlik ayarlarında bir yerde bilinmeyen dosya aktarımına izin ver falan yazcak onu devre dışı bırak samsung appsa girebiliyorsun.

zonewars77

zonewars77

Üye
Ayarlar : Uygulamalar : Bilinmeyen kaynaklar.

lolaman

lolaman

Üye
Evet arkadaşın dediği yerden yapıcaksın.

muhabere1

Üye
    Konu Sahibi
çok tesekkurler telefon su anda sarjda daha yeni aldm :D apps2d uygulamas1 nedir nerden indiricem bu marketten indirdigim uygulamalar1 tas1mak icin dedigin program1 ? battery dr saver dedigin program1 da markettenmi indiricem nerden indiricem ? telefonun ayarlar1ndan ekran parlakl1g1n1 0 a indirip ustune bide battery dr saver dan m1 dusurucem ekran1 ? :S :D

----------Eklendi @ 22:07:51 ---------- Yazıldı @ 22:02:09 ----------

biraz arast1rd1m root diye birşey warms galiba bunu yapnca rahat rahat sd karta uygulamalar1 tas1yabilirmisim :S bunu nasl yapcam :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...