kankka
Üye
-
Konu Sahibi
-
sakın arkadaşım sakın öyle bi hata yapma android diye alma oyunları açmaz 278 mb ram var 150 mb sabit dolu ekranı berbat kötü kalitesiz kamera çekimi vasat tarayıcısı acayip yavaş + flash player bile yok internetten video izleyemessin ayrıca şarjı da dayanmıyor son bişey daha telefonu kies görmüyor güncelleme yapamassın + başka bilgisayarlardan veri alışverişi yapamassın kardeş sakın alma ben 1 ay kullandım lanet ettim c6 01 telefonumu satıp android diye 700 tl peşin sayıp aldım köpek gibi pişman oldum şimdi n8 aldım ilaç gibi geldi bence öyle bi hata yapma android alacaksan da iyi bişey al ne bileyim 512 mb ram 1 ghz hız olsunda pişman olma sonra o kadar paran varsa nokia 603 e bak
kies son surumde sorun yok, dosya alisverisinde de. ister bluetooth ister usb. flash player destekleyen tarayicilar var. ekndi tarayicisi yavas. ama cesitli tarayicilar kullanmak daha iyi. sabit ram en dusuk 86,50. arkaplanda calisan uygulama sayisi artarsa ram kullanimi artar. pes 11 falan hikaye. istedigin her oyunu oyna. link konusunda yardimci olurum. son cikan surumu 290mb ram ile veriliyor. 2.3.6 android isletim sistemi.
bravo walla çok güzel kötülemişsin cihazı
nasıl sorun yok kardeşim 2.3.3 yüklüyken kies telefonu görmüyor güncelleyecem gördügü zaman cihazınız kies üzerinden yazılım güncellemesini desteklemiyor diyor ayrıca istedigi her oyunu oynayamaz kafanmı güzel senin tarayıcısı birazmı yavaşkies son surumde sorun yok, dosya alisverisinde de. ister bluetooth ister usb. flash player destekleyen tarayicilar var. ekndi tarayicisi yavas. ama cesitli tarayicilar kullanmak daha iyi. sabit ram en dusuk 86,50. arkaplanda calisan uygulama sayisi artarsa ram kullanimi artar. pes 11 falan hikaye. istedigin her oyunu oyna. link konusunda yardimci olurum. son cikan surumu 290mb ram ile veriliyor. 2.3.6 android isletim sistemi.
kardeş öyle diyosunda youtube da falan videolar var adamlar oyunları gayet güzel oynuyolar bir çok yerde telefonu galaxy s ile karşılaştırıyolar sadece ekran çözünürlüğü düşükmüş birde yeni gelen İ sürümü ile birlikte 2.3.6 çıkmış ve ram artmış yani bilmiyorum kamerası falan sden daha iyi yanisakın arkadaşım sakın öyle bi hata yapma android diye alma oyunları açmaz 278 mb ram var 150 mb sabit dolu ekranı berbat kötü kalitesiz kamera çekimi vasat tarayıcısı acayip yavaş + flash player bile yok internetten video izleyemessin ayrıca şarjı da dayanmıyor son bişey daha telefonu kies görmüyor güncelleme yapamassın + başka bilgisayarlardan veri alışverişi yapamassın kardeş sakın alma ben 1 ay kullandım lanet ettim c6 01 telefonumu satıp android diye 700 tl peşin sayıp aldım köpek gibi pişman oldum şimdi n8 aldım ilaç gibi geldi bence öyle bi hata yapma android alacaksan da iyi bişey al ne bileyim 512 mb ram 1 ghz hız olsunda pişman olma sonra o kadar paran varsa nokia 603 e bak
iyide İ olmayanlar ne yapacak arkadaşın dediği gibi ram yine de yetersiz yeni sürüm olursa bir faydası olmayacak ki 5830 modelinekardeş öyle diyosunda youtube da falan videolar var adamlar oyunları gayet güzel oynuyolar bir çok yerde telefonu galaxy s ile karşılaştırıyolar sadece ekran çözünürlüğü düşükmüş birde yeni gelen İ sürümü ile birlikte 2.3.6 çıkmış ve ram artmış yani bilmiyorum kamerası falan sden daha iyi yani
evet 2.el galaxy s yada sIIArkadaşım belli bir sıkıntı yaşamışsın ama adama verdiğin telefon örneğide nokia 603 o kadar telefon içinde onumu öneriyorsun? Ben telefon işindeyim. Nokia 603 yerine C6-01 önersen mantıklı olurdu önerin. Ayrıca kankka arkadaşım Galaxy Ace Plus var şuan 832 Mhz işlemcili öyle her oyunu oynayamazsın ama uygulamalarda sana sıkıntı yaramaz. Fakat ben senin yerinde olsam bu paraya ikinci el Galaxy S I9000 alırım. Telefoncuları dolaş ya da internetten 650-700 arası temiz garantili bir ikinci el bulabilirsen Galaxy S al derim. Sıfır işine yaramayacak bir telefon almaktansa ikinci el temiz yüksek konfigürasyonlu bir cihaz alman daha mantıklıdır.
Arkadaşım belli bir sıkıntı yaşamışsın ama adama verdiğin telefon örneğide nokia 603 o kadar telefon içinde onumu öneriyorsun? Ben telefon işindeyim. Nokia 603 yerine C6-01 önersen mantıklı olurdu önerin. Ayrıca kankka arkadaşım Galaxy Ace Plus var şuan 832 Mhz işlemcili öyle her oyunu oynayamazsın ama uygulamalarda sana sıkıntı yaramaz. Fakat ben senin yerinde olsam bu paraya ikinci el Galaxy S I9000 alırım. Telefoncuları dolaş ya da internetten 650-700 arası temiz garantili bir ikinci el bulabilirsen Galaxy S al derim. Sıfır işine yaramayacak bir telefon almaktansa ikinci el temiz yüksek konfigürasyonlu bir cihaz alman daha mantıklıdır.
nerden alınabilir en uygun neo v
eminmisiniz 900tl civarıKardeşim en uygunu haftasonları vatan bilgisayarda 742 lira ben al derim ben de alacağım bugünlerde inşallah güzel telefon.
eminmisiniz 900tl civarıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?