galaxy ace hakkında sorularım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi

ana ekranı böyle nasıl yapabilirim bu tema mı yoksa uygulamamı :hmmm bide o saat çalışıyor mu

Lenneth

Üye

ana ekranı böyle nasıl yapabilirim bu tema mı yoksa uygulamamı :hmmm bide o saat çalışıyor mu

O Launcheri istiyorsaniz Marketten Launcher Pro yu indirin.

Saat widgeti olarakta markette o tarz widgetler var sense clock widget diye aratirsaniz karsiniza cikar.

----------Eklendi @ 23:22:04 ---------- Yazıldı @ 23:20:57 ----------

Calisiyor tabiki hocam :ehe

unkr

Üye
selamun aleykum arkadaşlar bir kaç sorum olucak bilen arkadaşlarım cevaplarsa allah razı olsun çıldırmak uzereyım cahıllık adama neler yaptırıyor :)
arkadaslar telefonu alalı 3 gun oldu pek fazla bılmıyorum . sorularım oyun yukluyorum ornek oyunlar hero of sparta spıderman assasıan creed gangstr west ws ws. oyunu yukluyor acmaya calısırken tık kapatıyor bu video oynatılamaz dıyor .. acaba ekran ayarı yapılıp tamı oynanıyor ? yoksa her hangı telefonun bır guncellemesımı var ? framwork nedir ne işe yarar neden boyle bı guncelleme yapmalıyım oyunlara faydası olurmu . ?? dun gece telefonumla bayaga ınternette gezdım sorun yoktu sabah bı baktım wıfı ıle baglanıyorum ağa bağlanıyor bağlantı tamamlanıyor ınternet yok ağa bağlandıgı halde sınyal gelmıyor fabrıka ayarlarına dondum gene olmadı en son androıd marketı acmak ıocın bı kod buldum ınternette hem formata yarıyorumus *#272 ıle baslayan onu yptım oldu. bunu neden yapmıstır bole bı hayalet ağı . ? Ve Arkadaslar yenı kullanıcısı oldugumu belırttık bana onerılerınız olursa benı yonlendırırsenız cok sevınırım allah razı olsun sımdıden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt