akpks
Üye
rom gayet güzel. kullanıyorum fakat biraz cpu artırmak gerekiyo 883 mhz civarı olması gerekiyo rom zaten kendiliğinden overclocklu ama 902 mhz den fazla yapmayın reset atıyo işlemci yanabilir hatta 902 mhz de bile reset atıyor.. bir de hafızası az romu yüklediğimde facebook dair hiçbişey yüklenmiyodu. factory reset yaptım şimdi yükleyebiliyorum..kullanmanızı tavsiye ederim açılırken sanki işlemci yanmış gibi oluyo ekran beyazlıyo korkmayın bişe olmuyo 3-4 dk de açılıyo. Kamerada tek sorun var video çekerken donuyo. yani bende öyle oluyo.biraz da kasıyor telefon...
HERKESE TAVSİYE EDERİM.... YAPANIN VE PAYLAŞANIN ELLERİNE SAĞLIK

HERKESE TAVSİYE EDERİM.... YAPANIN VE PAYLAŞANIN ELLERİNE SAĞLIK

Cunku attıgımın bir kanıtı yok nereden anlayabilirim attıgımı ? Hafıza programını buldum ayarladım herseyi olmadı kurulum betigi olusmadı gibi birsey dedi tamam da o zaman bu root ne isime yarayacak class 4 16 gb sd kartım var hicbir ise yaradıgı yok. Cwm denilen seyi yaptım sonra hafıza olayını yaptım yine olmadı. Kernel falan ne demek bilmiyorum yardımcı olursunuz ins. Neyse arkadaslar ben daha bir saat önce falan attım rootu. Hic rom denilen seyden falan kurmadım normal sürümdeyim 2.3.3 ben bunun üstüne konudaki romu yüklesem bir sorun olur mu kamera calısmaması falan gibi yani önceden sorunsuz kullandıgım birseyi bu romda kullanabilirmiyim ? Bide geri dönüsü nasıl oluyor , tesekkurler 

ona bi çözüm yokmu
mavi beyaz karışımı şekilde parlıyor !!! ne yapmalıyımlütfen birisi cevap versi