Galaxy Ace Gt-s5830 Cm10.1 4.2.2jelly Bean Süper Rom

Sponsorlu Bağlantılar

akpks

Üye
rom gayet güzel. kullanıyorum fakat biraz cpu artırmak gerekiyo 883 mhz civarı olması gerekiyo rom zaten kendiliğinden overclocklu ama 902 mhz den fazla yapmayın reset atıyo işlemci yanabilir hatta 902 mhz de bile reset atıyor.. bir de hafızası az romu yüklediğimde facebook dair hiçbişey yüklenmiyodu. factory reset yaptım şimdi yükleyebiliyorum..kullanmanızı tavsiye ederim açılırken sanki işlemci yanmış gibi oluyo ekran beyazlıyo korkmayın bişe olmuyo 3-4 dk de açılıyo. Kamerada tek sorun var video çekerken donuyo. yani bende öyle oluyo.biraz da kasıyor telefon...

HERKESE TAVSİYE EDERİM.... YAPANIN VE PAYLAŞANIN ELLERİNE SAĞLIK :oke::tşk:

berkebeko

Üye
Arkadaslar acemiyim bu konularda yardım ederseniz memnun olurum gercekten. Öncelikle telefonum galaxy ace 5830 düz. i degil.

Ben bu telefonumda hafıza problemi oldugu icin root atmaya karar verdim hala garantisi devam ediyordu. Root attıktan sonra sanırım attım :D Cunku attıgımın bir kanıtı yok nereden anlayabilirim attıgımı ? Hafıza programını buldum ayarladım herseyi olmadı kurulum betigi olusmadı gibi birsey dedi tamam da o zaman bu root ne isime yarayacak class 4 16 gb sd kartım var hicbir ise yaradıgı yok. Cwm denilen seyi yaptım sonra hafıza olayını yaptım yine olmadı. Kernel falan ne demek bilmiyorum yardımcı olursunuz ins. Neyse arkadaslar ben daha bir saat önce falan attım rootu. Hic rom denilen seyden falan kurmadım normal sürümdeyim 2.3.3 ben bunun üstüne konudaki romu yüklesem bir sorun olur mu kamera calısmaması falan gibi yani önceden sorunsuz kullandıgım birseyi bu romda kullanabilirmiyim ? Bide geri dönüsü nasıl oluyor , tesekkurler :(

nazmi28

nazmi28

Üye
Root atarsan superuser veya supersu programları belilir..menude gorebılırsin....

blackCjw

Üye
imza doğrulama başarısız oldu diyor napmam lazım?

by_ziya

Üye
hocam rom güzel fakat sarj hemen bitiyor dayanmıyor telefona :) ona bi çözüm yokmu

asabi67

asabi67

Üye
:tşk: Çok güzel bir rom şu an kullanıyorum

mhmt SyLmz

mhmt SyLmz

Üye
galaxy ace gt s5830i yüklersem bi sıkıntı olurmu??

KayraBey

KayraBey

Üye
Yükledim kullanıyorum.Teşekkürler.

KayraBey

KayraBey

Üye
Kaldırdım telefonu öldürdü resmen.

HiTpLAyer

HiTpLAyer

Üye
yükledim ama tekrar eski roma dönemiyorum.Download modunda pc aygıtı tanımadı hatası veriyor nasıl halledicem ?

onur3565

Üye
olmadı yardım admin tel samsung yazısında kalıyoolmuyo

bakkal77

Üye
Çalışmıyor.reset atıp duruyo.wipe factoriy falanda işe yaramıyor.

fatore

Üye
Rom u yükledim ama ekran parlayıp kaldı hiçbir şey yazmıyor sadece parlıyor lütfen acil yardım edin:züü:mavi beyaz karışımı şekilde parlıyor !!! ne yapmalıyımlütfen birisi cevap versi
Rom u yükledim ama ekran parlayıp kaldı hiçbir şey yazmıyor sadece parlıyor lütfen acil yardım edin:züü:mavi beyaz karışımı şekilde parlıyor !!! ne yapmalıyım
lütfen birisi cevap versin

akpks

Üye
recovery mode alıp wipe data factory reset yapın %90 düzelir. Düzelmezse " Wipe data faactory reset sonra wipe data cache.... yapın sonra romu kurun.

androask

Üye
Abi orta tuş ile görev yöneticisi açldğnda kaydïrma işlemi olmuyor yardîm.

Üst Alt