galaxy ace gmail hesabımızı telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamadan silemezmiyiz ???

Sponsorlu Bağlantılar

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace gmail hesabımızı telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamadan silemezmiyiz ???
yeni bir gmail hesabı almak istiyorum.eski gmail hesabımı silmek için telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamayı istiyor.telefonu sıfırlamadan hesabı silemezmeyiz ???:allalla:

mtokey

mtokey

Üye
Ne hoş cevap veren olmamış :(

mtokey

mtokey

Üye
Neden ben şu an bu sorunun cevabını arıyorum bunun için illa yeni konumu açmalıyım?

omerynd

omerynd

Üye
arkadaşlar fabrika ayarlarına döndürmeden kurtulamıyorsunuz maalesef

serif55

serif55

Üye
arkadaşlar fabrika ayarlarına döndürmeden kurtulamıyorsunuz maalesef

Hayır dostum yanlışın var format atmadanda silebilirsin istediğin hesabı;

Menü --> Ayarlar --> Hesaplar ve Senk. yolunu izleyin. Burada sizin telefona tanımlamış olduğunuz bütün hesaplar çıkar istediğiniz hesaba dokunup kaldırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ben kendi telefonuma göre yazdım ama diğer telefonarla pek bi fark olucağını sanmıyorum, umarım yardımcı olmuşumdur ;)

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi
Hayır dostum yanlışın var format atmadanda silebilirsin istediğin hesabı;

Menü --> Ayarlar --> Hesaplar ve Senk. yolunu izleyin. Burada sizin telefona tanımlamış olduğunuz bütün hesaplar çıkar istediğiniz hesaba dokunup kaldırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ben kendi telefonuma göre yazdım ama diğer telefonarla pek bi fark olucağını sanmıyorum, umarım yardımcı olmuşumdur ;)

deneyen birisi olarak cewap vereyim...telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamadan gmail hesabını silemiyoruz.!!:pro:

serif55

serif55

Üye
deneyen birisi olarak cewap vereyim...telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamadan gmail hesabını silemiyoruz.!!:pro:

Kardeşim valla ben yapabiliyorum telefonum Sony Ericsson Xperia Arc S, sanmıyorumki diğer android telefonlarda bu yok farklı olsun, çünkü elimden androidli olarak Samsung, Htc, Lg marka telefonlar geçti hepsindede bu yoldan ulaşabiliyosunuz. Dediğim gibi ayarlardan hesaplar ve senkronizasyona girdiğimde benim telefona tanımladığım bütün hesaplarım çıkıyor yani facebook tur, gmail dir, windows live dır hepsi görünüyor. Burada istediğim hesaba dokunup bu hesabı kaldır dediğim zaman kaldırıyor. Olmayan bişeyi söylemem şu anda tekrar denedim ve aynen hesap silindi ;)

Üst Alt