galaxy ace 5830 i acıl yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozan_06

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace 5830 i acıl yardım
telefonum galaxy ace 5830i ltfn bna bi yardm miui rom bldum
buglari:
bluetooht
türkce dil destegi
we kasmalar mevcut

ltfn bı yardım edın

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
ace i brodcom çipini kullaniyor .brodcom henüz driverlerlerin hepsini yayinlamadi sadece grafik driver ini yayimladi .bu yuzden cm7 tabanli romlar daha beta aşamasında sana grafik driver nin linkini verebilirim

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2087098

burdan eklentide bulinan HW lib patch adli dosyayi sd karta indir, cmw ile kur. kasmalar bitecektir .ve artık 3d oyun oynaya bilirsin. camera bütük ihtimal her zamn beyazdir bu düzeltmek icin cameraillision ve videocamillision programlarini kullan .bluetooth için yapacak bi sey yok . kulalikta bug var sesi yukseltmek icin volume+ kullan .umarim yardimci olmusumdur.
yazim hatalari olabilir cepten giriyorum :)

- - - Eklendi - - -

türkçe icin yapacak pek bir sey yok .ordan burdan turkce miui uygulamalrini topladim ama bazi uygulamalr çalismiyor . bnde suan miui kullaniyiorum .rehber -arayici-gorev yoneticisi haric. hepsi turkce. bunlarda turkce olabiliyor fakat diger uygulamar ile uyumsuz oldugu icin zorla kapat hatasi aliyoryum. bunlari yayimlacak vaktim var fakat internetim cok yavas oldugu icin yayimlayamiyorum .ama aklimda turkce ve sadece tether ve bluetooth bugu olan bi miui yayimlamayi dusunuyorum

ozan_06

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür edrım yardım oldun kullandıgın mıu romu ne zaman yayınlarsın bır de butun forumlara konu actım ısıme yarar tek cvp burdan geldı teşekkürler maxicep ailesi.d

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
hallettiysen grafik sorununu ne mutlu bana .rom olayina gelince bende galaxy mini plus(gt-5570 i) var. mini plus, galaxy y ,ve ace i ayni ekran karti -ram ve islemci kullaniyor . biu yuzden bu telefona olan herhangi bir rom diger telefonlarada. %99uyumlu olacaktir . stock romlari bile degisiklik yapmadan yukleyebilirsin . romu yayimlarsam . mini plus a. ve galaxy y y. %100 uyumlu olacak fakat ace i icin build.prob dosyasinda degisiklik yapmak gerekli oluyor(telefon acilir fakat yazilar kucuk kalir) bilgi kismini geceyim

aklimda sadece fikir bu . lise sonda okudugim icin sinava 24 gun kaldi bu sureden once yayimlayabilecegimi sanmiyorum ama sen maxicep android rom bolumunu takip et .

ozan_06

Üye
    Konu Sahibi
pekı snan baska nerden ulasabılırım

ozan_06

Üye
    Konu Sahibi
Size baska ulasabilcegim bir yer varmi

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
hayir ama özelden face mi atiyorum eklers. her zamn konusabilirz

gekic43

Üye
ace i brodcom çipini kullaniyor .brodcom henüz driverlerlerin hepsini yayinlamadi sadece grafik driver ini yayimladi .bu yuzden cm7 tabanli romlar daha beta aşamasında sana grafik driver nin linkini verebilirim

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2087098

burdan eklentide bulinan HW lib patch adli dosyayi sd karta indir, cmw ile kur. kasmalar bitecektir .ve artık 3d oyun oynaya bilirsin. camera bütük ihtimal her zamn beyazdir bu düzeltmek icin cameraillision ve videocamillision programlarini kullan .bluetooth için yapacak bi sey yok . kulalikta bug var sesi yukseltmek icin volume+ kullan .umarim yardimci olmusumdur.
yazim hatalari olabilir cepten giriyorum :)

- - - Eklendi - - -

türkçe icin yapacak pek bir sey yok .ordan burdan turkce miui uygulamalrini topladim ama bazi uygulamalr çalismiyor . bnde suan miui kullaniyiorum .rehber -arayici-gorev yoneticisi haric. hepsi turkce. bunlarda turkce olabiliyor fakat diger uygulamar ile uyumsuz oldugu icin zorla kapat hatasi aliyoryum. bunlari yayimlacak vaktim var fakat internetim cok yavas oldugu icin yayimlayamiyorum .ama aklimda turkce ve sadece tether ve bluetooth bugu olan bi miui yayimlamayi dusunuyorum

hw lib patch ne kardesm broadcom guncelleme vericek diyorlardi vermedi xda daki ler kendilei mi yazmis kodlari biliyorsan anlatabilirmisin?

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
hw lib patch.(grafik lib pakati ) bradcom yayinladi grafik (egl) driver i. kendisi deriver yazacak adam xda bile çok azdir.. xda dakiler bradcom ile bi kac ay once diyalog kurdular , sonucta aldıllar. ama henuz sadece grafik i yayimladilar

- - - Eklendi - - -

bu arada hw-egl ayni sey farkli seyler gibi yazmişim

gekic43

Üye
simdi ben bunu flashlayinca neler degisecek? farklari ne?

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
stock romda oynadigin her oyunu 3d-2d oyunlari oynaya bilirsin.ayrica. gta 3-anamaly korea gibi oyunlar stock romda calismiyordu . bu patch ile sorunsuz calisiyor. grafik driver olmayan telefonlarda telefonun aklina gelebilcek her kisminda kasma olur, bu patch ile hic bir kasma kalmazm

ozan_06

Üye
    Konu Sahibi
ama tlfn brck oldu 30 dkkadan beri aclmyo

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
stock roma a dön .bir sorun olucagini sanmiyoru.. bn kullaniyorum .brick .fln olmadi direk acildi. ayrica .hw klasör unu silmeyi dene .sadece egl klasor u kalsin bir de 9yke flas la

salakafam

Üye
dediğiniz dosyayı recovery modda çalıştırdım ama açılmıyo samsung yazısında duruyo lütfen yardım

gekic43

Üye
odinden orjinal rom kurun moderator arkadaslr konuyu kiltleyin bu kacinci brick daha fazla brik olmasn

salakafam

Üye
Linkini yazabilirmisiniz acaba

gekic43

Üye

burda varmi bilmiyorum ama buraya gelirseniz daha iyi yardimci olabiliriz :rolleyes:

salakafam

Üye
saolun teşekkur ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...