galaxy ace 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KernelTeam

KernelTeam

Üye
:D wonderi verin bana ne telefon yaparım . sen okadar karşılaştırma yapacagına at antutu sonuçlarını görelim ace2 okadar abartılcak kadar iyi telefon degil biraz daha kat para git al s3mini 1000 basar

konuyu değiştirme şimdi s3miniye :D diyosunki telefonu bana verin ne yaparım diyosun e garantisi gidicek ayrıca o antuutu sonuçlarının hepsi nerdeyse overclock yapılmış hali yoksa galaxy w orjinaliyle sürünüyor

- - - Eklendi - - -

ace2 iyi bir telefon olmayabilir ama galaxy w den iyidir

- - - Eklendi - - -

samsungun galaxy w ye üvey evlat muamelesi yapması durumu yeterince açıklar sanırım daha ics bile alamayan bir cihazın itibarı hakkında herkesin kuşkusu vardır

aBouT

aBouT

Üye
konuyu değiştirme şimdi s3miniye :D diyosunki telefonu bana verin ne yaparım diyosun e garantisi gidicek ayrıca o antuutu sonuçlarının hepsi nerdeyse overclock yapılmış hali yoksa galaxy w orjinaliyle sürünüyor

- - - Eklendi - - -

ace2 iyi bir telefon olmayabilir ama galaxy w den iyidir

- - - Eklendi - - -

samsungun galaxy w ye üvey evlat muamelesi yapması durumu yeterince açıklar sanırım daha ics bile alamayan bir cihazın itibarı hakkında herkesin kuşkusu vardır

:D lgp970 optimus black sahibiydim şuan abimde kendisi bencmark'tan aldıgı skor 2670 'mi ne ama ics almıştı ayrıca ics alması hiçbirşey degiştirmez senin telefonun aldıda neoldu benim galaxy ace plus'um var 5500'mi ne alıyordu bencmarktan senin telefonun 5000 alıyor 800 mhz çift çekirdek işlemci varsa wonderda over clocksuz 1.7ghz var ayrıca bana göreki işlemcisi iyi olsun yeter zaten 1000 mb ram koyuyorlar okadar programı sil 100mb android kullanır 200 mb'ni oyun kullanır. ayrıca ben telefonuma hiçbir zaman overclock yapmadım yapanada tavsiye etmem okadar para verip kıyıp üstüne overclock yapcak kadar güvenin varsa git s3 al ne ugraşıyorsun .

Lohengram

Lohengram

Üye
:D lgp970 optimus black sahibiydim şuan abimde kendisi bencmark'tan aldıgı skor 2670 'mi ne ama ics almıştı ayrıca ics alması hiçbirşey degiştirmez senin telefonun aldıda neoldu benim galaxy ace plus'um var 5500'mi ne alıyordu bencmarktan senin telefonun 5000 alıyor 800 mhz çift çekirdek işlemci varsa wonderda over clocksuz 1.7ghz var ayrıca bana göreki işlemcisi iyi olsun yeter zaten 1000 mb ram koyuyorlar okadar programı sil 100mb android kullanır 200 mb'ni oyun kullanır. ayrıca ben telefonuma hiçbir zaman overclock yapmadım yapanada tavsiye etmem okadar para verip kıyıp üstüne overclock yapcak kadar güvenin varsa git s3 al ne ugraşıyorsun .

Wonder OC'siz 1.7 Allah'ta seni güldürsün :kop:

- - - Eklendi - - -

Tek çekirdek ile çift çekirdek kıyaslıyorsun bide biri senelerin CPU su :( Nerden Wonder dediysem herkes taktı :kop:

furkan4045

Üye
wonderla antutu testinden kac aliyorsun benim ace 2 6000 gordu 5000 degil yani

KernelTeam

KernelTeam

Üye

bilip bilmeden konuşma diyorum ama kimse takmıyor 1, benim benim telefonum bi kere daha 3 gün önce yaptığım benchmark ile 8453 aldı2 ,ayrıca ics alması çok şey değiştirir stabillik artar her android sürümünde hatalar göz önünde bulundurarak güncelleme veriyor3, ayrıca bana ics değil jelly bean geldi 4

galaxy w yi kötülemiyorum ama abartılcak kadar da iyi değil sadece işlemci konusunda (oda belki) ace2 iyi olabilir diğer konularda asla rekabet edemez mali400gpu var 768 mb ram var neyin kafasındasınız siz ya ? :D

-Emre

-Emre

Üye
bilip bilmeden konuşma diyorum ama kimse takmıyor 1, benim benim telefonum bi kere daha 3 gün önce yaptığım benchmark ile 8453 aldı2 ,ayrıca ics alması çok şey değiştirir stabillik artar her android sürümünde hatalar göz önünde bulundurarak güncelleme veriyor3, ayrıca bana ics değil jelly bean geldi 4

galaxy w yi kötülemiyorum ama abartılcak kadar da iyi değil sadece işlemci konusunda (oda belki) ace2 iyi olabilir diğer konularda asla rekabet edemez mali400gpu var 768 mb ram var neyin kafasındasınız siz ya ? :D

Biz de diyoruz ki ne onlar var da noluyor? Galaxy w ye yaptgmz bir kaç optimizasyon (en fazla 10 dk) ile emin al cihaz ace 2den çok daha iyi performans veriyor. Bir de ace 2 ekranına kimse dikkat etmiyor ama oyun oynarken anlarsın ekranda görüntü kaybı var. Ben kendi telefonumda saatlerce oyun oynuyorum çok ciddi sıfır kasma.

- - - Eklendi - - -

Ayrica güncelleme sadece satış stratejisi hiç bişeyi değiştirmez.

Lohengram

Lohengram

Üye
Bu konu çok uzattıldı ve bu konunun sahibinin istekleri dışına gidiyor konu spam :locked:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konu sahibi yeterince biligilenmiştir sanırım :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt