galaxy ace 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KernelTeam

KernelTeam

Üye
diyorum ben işte :D

Lohengram

Lohengram

Üye
LG L9 kiyaslayin konu sahibini yanlis bilgilendirmeyim :)

furkan4045

Üye
Sana bendeki ace 2 nin ozelliklerini soyliyim kernelle felan sen karar ver

Ram:768 isletimsistemi yiyip 555 kaliyir
Cift cekirdekli telefon 800mhz hiz var tek cekirdekte bende kernel yuklu 1.2ghz hiz oluyor yani wonderin 1.4 u ezemiyor 720p video kayit 5mp kamera var gayet stabil 2.3.6 da bide arkadas demiski telefonlari yan yana koy diye ben telefonumda gangstar rio modern combat 3 spiderman seri sekilde oynarken yanimdaki dead trigger seri sekilde oynuyor zaten gangstar deli gibi kasiyor onda ama ace 2 alma git s3 mini al alicaksan

Lohengram

Lohengram

Üye
LG L9 vs Ace 2 :megafon:

ACE 3 çıkıyor bide yani anlıyacağın yeni bir telefon çıktımı o serideki diğer telefonların desteğinin kısa süre sonra sonu gelir :oke:

ACE 3 bile LG L9 ile anca mücadale edebiliyor anlıyacağın kararından vazgeç ve L9 al :good:

KernelTeam

KernelTeam

Üye
arkadaş haklı sanırım fazla performans istiyorsan L9 bak

KernelTeam

KernelTeam

Üye
yine de bi incelemek lazım LG'nin telefonlarına pek sıcak bakmadığım için

KernelTeam

KernelTeam

Üye
tolga nın incelemesini mi izledin :)

furkan4045

Üye
ben lg l9 a bir sey demedim sade ace 2 nin ozelliklerinden ve w daha iyi gibi karsilastirma yapanlara dedim. L9 ace 2 den daha ustun bi telefon incelemende yarar var

KernelTeam

KernelTeam

Üye
tolga çok iyi inceleme yapıyor bi ara atıcaklardı sdn den onu

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
herkese tesekkurler ama hala ace 2 alcam cunku l9 cok buyuk w da zaten temple run bile kasıyor ayrıca ben romdan fılan anlamıyom nasl yapılacgnıda bılmedgm ve telı rıske atmak istemıyorum o yuzdn ace 2 en iyisi

KernelTeam

KernelTeam

Üye
sana kalmış birşey ace2 de fena telefon sayılmaz galaxy w ye göre çok çok iyi bir telefon ama tabi dersen çok fazla oyun oynamam büyük ekranda sevmem al bence çok şık bi tasarımı var ayrıca herşey işlemci ram demek değildir kişinin tercihi neyse onu almalıdır

aBouT

aBouT

Üye
ace 2 wondera bin basar saçma sapan konuşmayın ace2 muhteşem süper bir tel degil işlemci çift çekirdek 800mhz ? ee ne olacak :D wonderin 1.6 ghz ?

KernelTeam

KernelTeam

Üye
ace 2 wondera bin basar saçma sapan konuşmayın ace2 muhteşem süper bir tel degil işlemci çift çekirdek 800mhz ? ee ne olacak :D wonderin 1.6 ghz ?

1.6 değil 1.4 ghz ayrıca tek çekirdekli eski bir işlemciye sahip bunun yanında da boş ram 350 mb önce özelliklerini bil de gel ;)

aBouT

aBouT

Üye
1.6 değil 1.4 ghz ayrıca tek çekirdekli eski bir işlemciye sahip bunun yanında da boş ram 350 mb önce özelliklerini bil de gel ;)

:D wonderi verin bana ne telefon yaparım . sen okadar karşılaştırma yapacagına at antutu sonuçlarını görelim ace2 okadar abartılcak kadar iyi telefon degil biraz daha kat para git al s3mini 1000 basar

-Emre

-Emre

Üye
Vallahi çok komiksiniz ya inceleme yapmayı bilmiyorsunuz ve insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.

Sarangni

Sarangni

Üye
Hatuna Hızlıal.com 570 TL aldım ACE 2 fiyatına göre çok iyi bir cihaz. Hatun için ideal bir cihaz.

L9 çok daha iyi ama 790 aşağı bir fiyata bulmak zor.

Oyun oynayacaksaniz ve bütçe uygunsa Çift Cekirdek ve 1 GB Ram aşağı bir cihaz kesinlikle almayın. L9, S3 Mini, Xperia P bu anlamda tatmin edici olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt