galaxy ace 2 ne yaptımsa şebekedeki sorunu çözemedim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enisina

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace 2 ne yaptımsa şebekedeki sorunu çözemedim
arkadaşlar geçen telefonu imei atmak için 4.1.2 den 2.3.6 ya düşürdüm baseband xxxx oldu ondan sonra şebeke sorunu başladı. her yöntemi denedim ama başarısız. xda daki xxxx baseband konusundakileri 3 parçalı rom kurulumu falan ama olumsuz şebeke durmadan gidip geliyor. telefonu kıracağım. öneriniz nedir sizce neyden kaynaklanıyor olabilir.

sat s3 al

sat s3 al

Üye
ŞEBEKE İÇİN KERNEL OLABİLİYOR DENEYİN İSTERSENİZ...
BENİM BİLDİĞİM BU

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@The Shadow

• Beğen
Tepkiler: breakerecho
zencibitc

zencibitc

Üye
Bu konuda ne shadownyardım etti nede o çok bilmişler kendim buldum çözümmümü özelden yaz kardeşim whatsappda anlatırım.

zencibitc

zencibitc

Üye
Nasil bilmiyorum bu hatayi 5 den fazla cozdum farkli telefonlarla sen xda dan bul ;)

The Shadow

The Shadow

Üye
Nasil bilmiyorum bu hatayi 5 den fazla cozdum farkli telefonlarla sen xda dan bul ;)
Her iki telefonda aynı çipseti kullanıyor zaten neyin kafasındasın? Attığım linkteki konuyu inceleseydin ayrıca dosyanın ace 2 modemfs dosyası olduğunu görürdün. Narsistliğin kanıtlandı bir de XDA'yı kötüle tam olsun. Yürü be koçum be belki madalya takarlar!

zencibitc

zencibitc

Üye
Xda ya laf atmadım basıl okuyosunuz yazılanları ve çip setten banane kardesim benim sorunum oldugunda herkes yok boyle olr yok soyle olur diyip kacistiniz simdimi adam oldunuzda burda bilmislik tasliyonuz ? Yasini merak ettim hala madalya taksinlar falan ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt