Püf Noktası Galaxy Ace 2 Şebeke sorununa %100 Çözüm Sadece burda Başka Yerde Yok

Sponsorlu Bağlantılar

Sizde Yararlandınız mı?

• Kullanılan toplam oy
    4

Enisina

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace 2 Şebeke sorununa %100 Çözüm Sadece burda Başka Yerde Yok
1 aydan Fazla Süredir Üzerinde Durduğum Ama Bir Türlü Çözümünü Bulamadığım Sorunu Dün Itibariyle Çözmüş Bulunmaktayım. 3 Parçalı rom Kurulumu xda daki xxxx baseband konusu hiçbirinden olumlu sonuç alamadım bu Anlatacağım İle Kesinlikle Sorunu çözmüş Olacaksınız.

ARAÇLAR
x-plore
kies
Odin

Gerekli dosyalar:
Odin :
Rus romu :
Modemfs dosyası :

Kurulum
ilk önce Odin ile 2.3.6 Sürümlü Rus romunu Kuruyoruz(Ben Bu Romda denedim Garanti olsun diye sizde Bunda Deneyiniz) Kurulum tamamlandıktan sonra Usb hata ayıklamayı kapatıp kies ile sürümü 4.1.2 Ye Güncelliyoruz Ardından Telefonu rootluyoruz.

Burdan sonrasına Çok dikkat edelim Lütfen.

x-plore ile root dizinindeki Modemfs klasörünün içindekilerinin Hepsini silip benim verdiğim dosyanın modemfs klasörünün içindekilerini atın.

Telefonu Kapatınız cwm menüyü açın wipe data/factory reset yapınız işlem tamamdır. Hayırlı Olsun :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: serkanxrap

seyits

Üye
note 2 falan için de bu yöntem geçerli olurmu?imei m uçar mı? tlf orjinal v4.3 orjinal imei..

Enisina

Üye
    Konu Sahibi
kardeş onun içinde olur ama burdaki dosyalar ile değil note 2 rom unu kur sonra bir tane note 2 bulup ondaki medemfs dosyalarını çekmen lazım.

serkanxrap

serkanxrap

Üye
teşekkürler kardeşim, işime yaradı

king662002

king662002

Üye
Teşekkürler

Edipyldz

Üye
Kardeşim ben denedim oldu ama sadece 2g çekiyo 3g de şebeke çekmiyor sebebi ne olabilir sence

Recep61402

Üye
Bunların hiçbirine gerek yok. Benim de başıma geldi ve çok kolay bir çözümü var;
Google'a 'GT-I8160 Modemfs.zip' yazın ve dosyayı bir siteden indirin ve Cwm recovery'de flaslayın sorun çözülecektir.
Not: Hangi romu kullandığınız farketmez.

yesilaygunes

yesilaygunes

Üye
Ace 2 rom yemiyor. rus romu rus odini var mı?