Enisina
Üye
Galaxy Ace 2 Şebeke sorununa %100 Çözüm Sadece burda Başka Yerde Yok
1 aydan Fazla Süredir Üzerinde Durduğum Ama Bir Türlü Çözümünü Bulamadığım Sorunu Dün Itibariyle Çözmüş Bulunmaktayım. 3 Parçalı rom Kurulumu xda daki xxxx baseband konusu hiçbirinden olumlu sonuç alamadım bu Anlatacağım İle Kesinlikle Sorunu çözmüş Olacaksınız.
ARAÇLAR
x-plore
kies
Odin
Gerekli dosyalar:
Odin :
Rus romu :
Modemfs dosyası :
Kurulum
ilk önce Odin ile 2.3.6 Sürümlü Rus romunu Kuruyoruz(Ben Bu Romda denedim Garanti olsun diye sizde Bunda Deneyiniz) Kurulum tamamlandıktan sonra Usb hata ayıklamayı kapatıp kies ile sürümü 4.1.2 Ye Güncelliyoruz Ardından Telefonu rootluyoruz.
Burdan sonrasına Çok dikkat edelim Lütfen.
x-plore ile root dizinindeki Modemfs klasörünün içindekilerinin Hepsini silip benim verdiğim dosyanın modemfs klasörünün içindekilerini atın.
Telefonu Kapatınız cwm menüyü açın wipe data/factory reset yapınız işlem tamamdır. Hayırlı Olsun
ARAÇLAR
x-plore
kies
Odin
Gerekli dosyalar:
Odin :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Rus romu :
Modemfs dosyası :
Kurulum
ilk önce Odin ile 2.3.6 Sürümlü Rus romunu Kuruyoruz(Ben Bu Romda denedim Garanti olsun diye sizde Bunda Deneyiniz) Kurulum tamamlandıktan sonra Usb hata ayıklamayı kapatıp kies ile sürümü 4.1.2 Ye Güncelliyoruz Ardından Telefonu rootluyoruz.
Burdan sonrasına Çok dikkat edelim Lütfen.
x-plore ile root dizinindeki Modemfs klasörünün içindekilerinin Hepsini silip benim verdiğim dosyanın modemfs klasörünün içindekilerini atın.
Telefonu Kapatınız cwm menüyü açın wipe data/factory reset yapınız işlem tamamdır. Hayırlı Olsun

Son düzenleme: