Galaxi acesi olan bakabilirmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmet0021

Üye
    Konu Sahibi
Galaxi acesi olan bakabilirmi ?
lgcamera pro da 2.2 de bitrate 10 lara kadar çıkıyordu 2.3.1 ve 2.3.4 te bitrate 2.küsürlerde dolaşıyor bitrateyi 20 ayarlamama rağmen bi türlü artıramadım haliyle 2.2 sürümünde çektigim videolar çok daha kaliteliydi sanki hd gibiydi 2.2 ye hemen geçerim ama 2.2 de gece çekimlerinde fps çok düşüyor gece çekimleri berbat. 2.3.4 teyim şuan gece çekimleri süper fps 30 un altına hiç düşmedi ama tek sorun bitrateyi artıramıyorum bu sorunumu çözene çok dua ederim. bitrate artınca hd gibi çekiyor. lgcamera pronun her sürümünü denedim ama çözemedim. acaba sizde durum nedir ?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
2.3.4 yasal sürüm değil ondan kaynaklanır 2.3.3 xppa sürümü yasal ondan kaynaklanıyodur

ahmet0021

Üye
    Konu Sahibi
2.3.4 yasal sürüm değil ondan kaynaklanır 2.3.3 xppa sürümü yasal ondan kaynaklanıyodur
sorun 2.3.3 xppa ile çözülecekse hemen odinle yükleyeyim eminmisin ?
telefon an başta 2.2 idi kiesten güncelledim bu sorun oldu 2.3.4 sorunu çözer dedim çözülmedi..

ahmet0021

Üye
    Konu Sahibi
yokmu başka fikri olan ?

Favorite

Favorite

Üye
Bu programı indirirken dikkatimi çeken bir yazı vardı 2.3.3 ve 2.3.4 versiyonları desteklemez diye bir yorum vardı ben 2.2 froyo kullanıyorum çok memnunum hiç bir sıkıntı yok bende 2.3.4 ve 2.3.3 ü yüklemiştim daha önceleri ama hiç hoşuma gitmedi servisine götürüp orjinale dönderdim.

ahmet0021

Üye
    Konu Sahibi
Bu programı indirirken dikkatimi çeken bir yazı vardı 2.3.3 ve 2.3.4 versiyonları desteklemez diye bir yorum vardı ben 2.2 froyo kullanıyorum çok memnunum hiç bir sıkıntı yok bende 2.3.4 ve 2.3.3 ü yüklemiştim daha önceleri ama hiç hoşuma gitmedi servisine götürüp orjinale dönderdim.
2.2 de gece çekimleri iyi olsa hemen geçerimde gece çekimleri çok kötü bırak gece çekimini az ışıksız ortam olsun 15 fpsde çekim yapıyor.... onun için 2.2 ye geri dönmem yinede bilgilendirme için teşekkürler lgcamera pronun yeni versiyonlarını bekleyecez . Bu haliyle bile lg camera pro çok daha iyi çekiyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt