Galatasaray'ın zaferi Fenerbahçe'ye yarayacak!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray'ın zaferi Fenerbahçe'ye yarayacak!
Fenerbahçe’nin, Partizan’ı da geçip Şampiyonlar Ligi’ne kaldığı taktirde kuraya 3. torbadan girme olasılığı yüksek...
Fenerbahçe'nin, Şampiyonlar Ligi'nde kuraya 3. torbadan girme olasılığı yüksek. Eğer Galatasaray, Steau’yu eler ve üstteki bir takım daha elenirse.

Kanarya’ya çalışacak
Kanarya, Macaristan’ın MTK takımını geçip Şampiyonlar Ligi’ne katılma yolunda bir engeli daha geçerken, hem bir sonraki turdaki rakibi Partizan’ı, hem de gruplara kalınması halinde kura çekimine hangi torbadan gireceğini düşünmeye başladı.

Şu anki puanlarıyla kuraya 4. torbadan girecek gibi gözüken Fenerbahçe’nin önünde eleme oynayacak tam 4 takım bulunuyor. Bunlardan biri Galatasaray’ın rakibi Rumen Steau Bükreş. Sarı-Kırmızılılar’ın turu geçmesi, Fenerbahçe’nin fazlasıyla işine gelecek.

Galatasaray, Steau Bükreş’i elediği taktirde Fenerbahçe’nin rakiplerinden biri saf dışı bırakmış olacak.

Bu olasılık gerçekleşirse gözler Sparta Prag-Panathinaikos, Schalke-Atletico Madrid, Rapid Viyana-Olympiakos eşleşmelerine çevrilecek.

Steau Bükreş’in yanı sıra, Olympiakos, Panathinaikos ya da Schalke’den biri de tura veda ederse, Kanarya kura çekimine 3. torbadan girecek. Bu arada, yine Fener’in üstünde bulunan Basel, dün son dakikalarda attığı gollerle Göteborg’u elemeseydi, Fener’in şansı biraz daha artacaktı.
 


arslansem

arslansem

Üye
Yine muhtaç kaldınız ha?:kop:
 
qurbuz

qurbuz

Üye
Yine muhtaç kaldınız ha?:kop: çok doğru söylemizsin aslansem
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt