Galatasaray'a Fark Atarız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kaan bilmiyorum bugün gazeteleri vs okudun mu ama bir tane spor yazarı fark kaçmadı demiyor. Galatasaraylılar dahil 2-0'a şükretsin kalli yazmışlar. 10 tane spor yazarı getiririm sana buraya ;)

İlk yarı 3, 2. yarıda 5 tane net pozisyon var. Galatasarayın ise toplamda 2 net pozisyonu var. ;)

Belgelenebilir...

SelmanTE

SelmanTE

Üye
bizim hiç pozisyonumuz yoktu...
Febe nin de gol olan pozisyonların haricinde 2 tane daha pozisyonu vardı...
GS çok kötü günündeydi. kötü oynadı kaybetti. FeBe de eze eze yendi diyemeyiz. çok tatsız tuzsuz bir maçtı.
ama 6 veya 8 e gidecek maç değildi. 6-0 maçta FeBe ni en az 20 pozisyonu var ama 6 gol var
4 pozisyonu olan maçta nasıl 8-0 dan bahsedersiniz bunu da anlamak güç tabiiki.

yendiniz tebrik ederiz...
hep söylerim: BİR GÜNDE KRAL OLMADIK BİR GÜNDE TAHTTAN İNMEYİZ!
biz feneri yenerek avrupa fatihi olmadık. Avrupayı yenerek AVRUPA FATİH!i olduk...
Türkiye de Şükrü saraçoğlunda feneri yenemiyoruz, kabul.

Ama yorumlarda biraz daha dikkatli olmak lazım....

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
bizim hiç pozisyonumuz yoktu...
Febe nin de gol olan pozisyonların haricinde 2 tane daha pozisyonu vardı...
GS çok kötü günündeydi. kötü oynadı kaybetti. FeBe de eze eze yendi diyemeyiz. çok tatsız tuzsuz bir maçtı.
ama 6 veya 8 e gidecek maç değildi. 6-0 maçta FeBe ni en az 20 pozisyonu var ama 6 gol var
4 pozisyonu olan maçta nasıl 8-0 dan bahsedersiniz bunu da anlamak güç tabiiki.

yendiniz tebrik ederiz...
hep söylerim: BİR GÜNDE KRAL OLMADIK BİR GÜNDE TAHTTAN İNMEYİZ!
biz feneri yenerek avrupa fatihi olmadık. Avrupayı yenerek AVRUPA FATİH!i olduk...
Türkiye de Şükrü saraçoğlunda feneri yenemiyoruz, kabul.

Ama yorumlarda biraz daha dikkatli olmak lazım....

6-0'lık maçta sadece fenerin 6 pozisyonu var ve ne zaman gittiysek gol oldu. Ama cumartesi gece öyle değildi. Bana hangi maçı istersin dersen 2-0'lık.

Makara yapıyorlar görmedin mi? O boş bırakmalar, top üzerinden atlamalar 0-0 olsa yapılır mı? Hıcanl diyor ki 40 senedir futbol izlerim 6-0'lık maç değil GS böyle ezilmemişti. ;)

SelmanTE

SelmanTE

Üye

6-0'lık maçta sadece fenerin 6 pozisyonu var ve ne zaman gittiysek gol oldu. Ama cumartesi gece öyle değildi. Bana hangi maçı istersin dersen 2-0'lık.

Makara yapıyorlar görmedin mi? O boş bırakmalar, top üzerinden atlamalar 0-0 olsa yapılır mı? Hıcanl diyor ki 40 senedir futbol izlerim 6-0'lık maç değil GS böyle ezilmemişti. ;)

benim yorumcu kıstaslarım arasında hıncal diye biri yok. rıdavn ı tanırım ama hıncalı tanımam...
bu eziklik te değildir. ümit karan kaç maçta rövaşata ya kalktı karşıdaki takım ezildi mi ? hayır.
bizim buna benzemez ne maçlarımız vardı. ama neyse....
madem sen böyle düşünüyorsun; madem bunları dedin ben de her 6-0 lafzı geçtiği yerde buranın linkini vereceğim ahmet ;)

Yengeç hareketini unutmayın bir gün böyle güzel bir taraftar'a sahip olduğunuzda yaparsınız ;)
sen FB'ye FeBe de Bende GS ye 6S demezsem bundan sonra NAMERT'İM !!!!
hoşgörülü davranmak hiç bi işe yaramıyormuş , kurtlar vadisi terimleriyle de donatmışsın yazını yorumlarına dikkat etmek lazım diyen kişiler önce kendi yorumlarına baksınlar...

taraftarlığı kimden öğrendiniz önce buna bakalım bu biiiiiir...
Albay olupta forum kurallarında özellikle belirtilmiş bi yasağı çiğneyen yöneticilerimiz varken benim böyle söylemem kimseyi rahatsız etmemeli. bu ikiiiiiiiiiiiii.
evet kurtlar vadisi hastası olduğum doğru. ama yazımda saygı çerçevesi içinde hiç bir şekilde onları anımsatıcak tek kelimem dahi yok, olamaz. Bu da üüüüüç :oke:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Düşüncelerimizi kışkırtıcı kelimelerle ifade etmeyelim. Sert tartışmaların habercisi olan mesajlar silinmiştir.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Kaan bilmiyorum bugün gazeteleri vs okudun mu ama bir tane spor yazarı fark kaçmadı demiyor. Galatasaraylılar dahil 2-0'a şükretsin kalli yazmışlar. 10 tane spor yazarı getiririm sana buraya ;)

İlk yarı 3, 2. yarıda 5 tane net pozisyon var. Galatasarayın ise toplamda 2 net pozisyonu var. ;)

Belgelenebilir...

Benim farka giderdi gitmezdi buna itirazım yok.Bence gitmezdi.Gidecek olsa öyle bir derbide hiçbir takım affetmez atmaya devam ederdi.Neyse geçtim bunları.Kabul ettim diyelim Fenerbahçe çok iyi oynadı düzinelerce gol kaçırdı.

Fakat skor 2-0.:) Maçın farklı bittiğini düşünmüyorum.Fark atarız diyenler yanılmış oldu yanlışmıyım.

Aslında boşa tatışıyoruz önemsiz bir mesele.Olmuş gitmiş.Bitmiş maçın ardından ne desek boş.Sanırım daha önce tebrik etmiştim tekrar edeyim.

Tebrikler Fenerbahçe li arkadaşlar.:heyo:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
TeşekkürLer kardeş..

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Yenen Yenmiş Maç Bitmiş. Ortada Bir Haksızlık Da Yok. Fenerbahçe Kaleci Orkunun Saçma Sapan Açılması Yüzünden Maç Başlar Başlamaz Golü Bulunca Artık Orkunun Kurtardığı Posizyonların Hiçbir Değeri Kalmamıştır. Orkun Sayesinde Rahat Bir Galibiyet Almıştır. Tartışılacak Birşey Yok Neden Bu Kadar Uzatılıyor Anlamıyorum?

ukalgs

ukalgs

Üye
sanki attınız...ha ha ha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt