Galatasaray, Trabzon'da hız kesmedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
Selçuk'un frikiği bariz bireysel hata ha?:kop:

• Beğen
Tepkiler: India

ssercan

Üye
Benim söylediğimden sen onu anlıyorsan , ciddi bir sıkıntı var demektir :)Orada öyle derken , bunca haftadır neden İmparator Fatih Terimden bahsetmiyordun , bahsetmiyordunuz ? 2 maç aldı lider oldu , başladılar Galatasaray mükemmel , İmparator Fatih Terim vs ... Abartmayı ne kadar çok seviyoruz ... Temas ettiğim nokta bu ...
Biz onu gelirken de imparator diye karşıladık su an ki maclara kadar da. Başarısının meyvelerini şimdi almaya başlıyorsa tebrik edilmeyi hakediyor demektir. En azından sizin gibi Aykut Kocaman'ı bı göğe çıkarıp birde yere çalmıyoruz.

----------Eklendi @ 23:38:38 ---------- Yazıldı @ 23:35:47 ----------

Ben Galatasaray ın ilkyarı da iyi oynadığını şahsen hiç düşünmüyorum . İlk yarı istekli olan , devamlı golü arayan fakat Galatasaray savunmasını geçemeyen bir Trabzonspor vardı ...:)
Doğru diyorsun ceza sahasının 10metre önünde sürekli gol aradılar :) ha bı Semih'in suratına çarpan topla Serkan'ın calım atmaya çalısında beceremedigi pozisyon ceza sahasindaydi:)

----------Eklendi @ 23:39:38 ---------- Yazıldı @ 23:38:38 ----------

Selçuk'un frikiği bariz bireysel hata ha?:kop:
Barajı yanlış kurdu Tolga ondan dolayıdir :D

• Beğen
Tepkiler: India ve arslansem
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Galatasaray a bundan sonraki maçlarında başarılar ...:) Galibiyet için de tebrikler ...

• Beğen
Tepkiler: Mehmet
haltie

haltie

Üye
zokoranın kartı ağır olmuş bence şuan tekrarıda izliyorum ağır bir karar.Gerçek şudur galatasaray iki zorlu maçtan galip ayrılmıştır tebrikler.Bahane aramaya gerek yok.Zevksiz bir maçtı trabzon geçen yılı mumla arıyor.

alien61

alien61

Üye
Kımızı kart ÇOK AĞIR bir ceza oldu. Ha maç döner miydi bence dönmezdi ama direk kırmızı kart 2 maç cezası var eğer indirmezlerse. Yani fener maçında yok! İşte burda hak yendi derim ben. Bir maç verirse oh ne ala.

Ayrıca Trabzonspor geçen yılı mumla aramıyor. Yaptığı maçların yoğunluğundan dolayı düşüş var ki sonuçta Türk takımıyız düşmese ayıp olurdu zaten (!)

Galatasaray öyle çok sevinmesin siz muhteşem oynamadınız biz kötü oynadık.

Ayrıca terim imparatorsa Güneş tanrıdır!

Bakıyorum da geçen sene takımını gizleyenler bu sene fanatik olmuş :D

haltie

haltie

Üye
mumlar aramıyor mu:hmmm bence oyun olarak çok kötü trabzon Avrupada yoluna devam ediyor ama ligde bu futbol onu şampiyonluğa taşımaz.

India

India

Üye
Kımızı kart ÇOK AĞIR bir ceza oldu. Ha maç döner miydi bence dönmezdi ama direk kırmızı kart 2 maç cezası var eğer indirmezlerse. Yani fener maçında yok! İşte burda hak yendi derim ben. Bir maç verirse oh ne ala.

Ayrıca Trabzonspor geçen yılı mumla aramıyor. Yaptığı maçların yoğunluğundan dolayı düşüş var ki sonuçta Türk takımıyız düşmese ayıp olurdu zaten (!)

alex aynısını yaptı direk kırmızı 1 maç yedi zokoramı 2 maç ceza alacak sen hiç korkma

'Ayrıca terim imparatorsa Güneş tanrıdır! ' şu yazdığın şeyde çok saçma. Kıskançlık yapmaya gerek yok şenol hocaya hepimiz saygı duyuyoruz ama Fatih terim daha iyi bir geçmişi var ve her açıdan daha iyi bir teknik direktör.

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
arslansem

arslansem

Üye

Şenol Güneş'in Fatih Terim'den fazla,farklı,üstün başarılarını sayar mısın?
Son cümlene şahsım adına cevap vereyim.Kendimi bildim bileli Gsaraylıyım ve fanatiğim.Hiçbir maçını kaçırmam.Geçen sene 8.bitirmemize rağmen hemen hemen her maçını izledim.Takım sevdası sonuca bakmaz zamanı kıstas almaz.Geçen sene kötü olmamız bu sene iyi olmamız bizden bir şey eksiltmez

• Beğen
Tepkiler: India ve Revengeful
greenmile

greenmile

Üye
tolganın suratında su bardağı patlattı kendi taraftarı demiştik trabzon allaha emanet bir takım.Tek oyun sistemi şişir buraka belki gol atar,o da bitince vasat bir takım oluyor.Şampiyonlar liginde ise oynadığı tüm maçlarda çanakkale geçilmez taktiğiyle buralara kadar geldiler enteresan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...