Galatasaray, Trabzon'da hız kesmedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray, Trabzon'da hız kesmedi

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Galatasaray ile karşılaştı. Sarı kırmızılılar Elmander, Selçuk ve Ceyhun'un golleriyle rakibini 3-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Trabzonspor'da Zokora 55. dakikada kırmızı kart gördü.

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Trabzonspor, lider Galatasaray’ı Hüseyin Avni Aker Stadı’nda ağırladı.
Geçtiğimiz hafta içinde Fenerbahçe’yi deviren Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi’nden elenerek yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam eden Trabzonspor’un mücadelesinde gülen taraf sarı kırmızılılar oldu. Galatasaray, İsveçli futbolcu Elmander, Selçuk ve Ceyhun'un golleriyle rakibini deplasmanda 3-0 mağlup etti.
Galatasaray derbi mücadelesinde Fenerbahçe’yi mağlup ettikten sonra Trabzonspor’u da deplasmanda yenerek puanını 31’e çıkardı ve liderliği sürdürdü. Seyircisi önünde sahadan eli boş ayrılan bordo mavililer ise 21 puanda kaldı.
Ligin üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadeleye Trabzonspor Tolga, Serkan, Giray, Glowacki, Cech, Zokora, Colman, Halil, Adrian, Henrique, Burak ilk 11’i ile çıkarken, Galatasaray da Muslera, Selçuk, Elmander, Melo, Baros, Ujfalusi, Hakan Balta, Semih, Eboue, Emre Çolak ve Kazım ilk 11’i ile sahada yer aldı.
Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Galatasaray oldu. Rakip kalede baskı yaparak maça etkili başlayan sarı kırmızılılar, aradığı golü 5. dakikada Elmander ile buldu. Kazım’ın pasıyla birlikte ceza sahası içinde topla buluşan Elmander, dönerek sol ayağıyla yaptığı sert vuruşla topu Trabzonspor ağlarına gönderdi: 0-1.
Bu golden sonra Trabzonspor daha fazla ileri çıkmaya başladı. Oyunu Galatasaray yarı sahasına yıkmaya çalışan bordo mavililer, rakip kalede net pozisyonlar üretmesine rağmen skora denge getirmeyi başaramadı. Trabzonspor’un savunmada verdiği boşlukları iyi değerlendiren sarı kırmızılılar, 44. dakikada Selçuk İnan'ın harika golüyle skoru 2-0 yaptı.
Ceza sahası dışında Milan Baros’un yerde kalmasıyla Galatasaray serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Selçuk, sağ ayağının içi ile barajın üzerinden topu Trabzonspor’un ağlarına gönderdi: 0-2.
İlk yarıda başka gol olmazken, Galatasaray Elmander ve Selçuk’un golleriyle soyunma odasına 2-0’lık üstünlükle gitti.
Karşılaşmanın ikinci devresine Galatasaray daha kontrollü başladı. Skor üstünlüğünü korumak isteyen konuk ekip, risk almamayı tercih etti. Trabzonspor ise rakip sahada baskı yaparak ikinci yarıya başladı.
Trabzonspor’da Zokora, 55. dakikada Melo’ya yaptığı hareket nedeniyle kırmızı kart görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı. Orta alandaki hava topu mücadelesinde Zokora’nın Melo’ya koluyla yaptığı müdahaleye hakem Kuddusi Müftüoğlu kırmızı kart gösterdi.
Ev sahibi takımın sahada 10 kişi kalmasıyla birlikte çok rahat bir nefes alan Galatasaray, oyunun kontrolünü ele geçirdi. Tempoyu düşüren sarı kırmızılılar, Trabzonspor’un pozisyon üretmesine izin vermedi. Karşılaşmada son sözü söyleyen isim ise Ceyhun oldu. Ceyhun, 90 artı 1. dakikada ceza sahası içinden düzgün bir vuruşla kaleci Tolga'yı mağlup etti: 0-3.

Kalan sürede başka gol olmazken, Galatasaray sahadan 3-0'lık skorla galip ayrıldı.

aslanlarım benim ölümüne galatasaray işte böyle oynayın :alkis

India

India

Üye
Güzel maç selçuğun frikiğini beğendim Ceyhun'unda gol atmasına sevindim semih çok iyidi herzamanki gibi

alien61

alien61

Üye
Güzel oyun kötü hakem tebrikler Galatasaray hak ettiniz. Gollerin çoğunluğunda eski Trabzonluların imzası olması da ayrı bi konu.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İlk gol bariz defans hatası , 2.gol öncesinde bence uzakdan yakından faulle alakası yok , duran top ve 0-2 ...
55 dakika da Zokoraya çıkan kırmızı kart inanılır gibi değil . Resmen skandaldır ... Melo efendi her zaman ki artistliğine devam etti ... Helal olsun ... 3.gol ise adam orta açıyor kaleci elleriyle içeri gel gol ol diyor ... O da kaleci ikramı ...:) Ve maç 0-3 bitiyor ...

Trabzonspor bireysel hataları sonucu kaybetmiştir ...

İşte beklediğimiz karşılaşma gelmek üzere . Sadece 1 hafta kaldı... Gel bakalım trabzonspor Kadıköye ...:) Sıra bizde ...
:oke:

Ama bu şekilde sizi yeneceksek , hiç yenmeyelim o ayrı bir mevzu ...:oke:

• Beğen
Tepkiler: alien61
alien61

alien61

Üye
Geliyoruz geliyoruz ama arada birde Gençler maçı var ki inşallah kaybederiz

arslansem

arslansem

Üye
Kazanan kadro bozulmaz kuralı Trabzon'da da işledi ve Fenerbahçe maçının 11'i bozulmadı.Trabzon deplasmanında da çift forvet oynanır mı diye soracaktık ki Elmander susturdu bizi :) bilmiyorum benim mi dikkatimi çekiyor ama Elmander kadar koşan,pres yapan bir forvet izlemedim son zamanlarda.Mükemmel bir oyuncu ve gitgide daha da iyiye gidiyor.Baros ile uyumu mükemmel ötesi.Orta sahada ligin başından beri Selçuk-Melo uyumu harikulade.Trabzon'un orta sahasını adeta Barcelona gibi ezip geçtik :D
Trabzon'un da yorgun olduğu bariz belliydi.Özellikle yabancıları bugün çok kötüydü.Aslında Trabzon takım olarak bu sene geçen seneye göre oldukça kötü ve yetersiz.İlk 4'e bile giremeyebilirler bu gidişle.
Bu arada hakemden de bahsedelim.İlk golden sonra Baros ceza sahasına girerken Trabzonlu defans oyuncusu topu net bir şekilde elle kesti.Kırmızı kart gerekirdi.Yardımcı hakemin de görmemesi ilginç.2.yarıda da Melo'ya yapılan hareket sadece faul.Sarı kart bile verilmezdi bana göre.Yumruk gibi gördü sanırım ve yanlış kırmızı kart gösterdi.Her zaman bize yapılan hataları görmeyelim objektif olalım bu sebeple hataları da söylemiş olalım...Hoş,Trabzon'un maçı çevirecek havası da yoktu çok zordu ama o dakikada maalesef hakem bitiş düdüğünü çaldı diyebiliriz.
Yıllardır bu taraftarın istediği,özlediği,beklediği Galatasaray nihayet İmparator ile sahalarda...Ordu deplasmanı ve Manisa maçlarında 6 puan ile araya girmek çok iyi olur.Bu kadroya 2 ya da 3 takviye ile olağanüstü bir takım olur.Yola devam :oke:

----------Eklendi @ 22:16:13 ---------- Yazıldı @ 22:07:54 ----------

İlk gol bariz defans hatası , 2.gol öncesinde bence uzakdan yakından faulle alakası yok , duran top ve 0-2 ...
55 dakika da Zokoraya çıkan kırmızı kart inanılır gibi değil . Resmen skandaldır ... Melo efendi her zaman ki artistliğine devam etti ... Helal olsun ... 3.gol ise adam orta açıyor kaleci elleriyle içeri gel gol ol diyor ... O da kaleci ikramı ...:) Ve maç 0-3 bitiyor ...

Trabzonspor bireysel hataları sonucu kaybetmiştir ...

İşte beklediğimiz karşılaşma gelmek üzere . Sadece 1 hafta kaldı... Gel bakalım trabzonspor Kadıköye ...:) Sıra bizde ...
:oke:

Ama bu şekilde sizi yeneceksek , hiç yenmeyelim o ayrı bir mevzu ...:oke:
Ne artistliğinden bahsediyorsun kardeşim?Pozisyonu göremedin sanırım.Zokora'nın yumruğu Melo'nun yüzüne geliyor.Kırmızı değil sarı bile gerekmez ama müdahele kesinlikle var.Melo gibi bir oyuncu hele ki maç bu gidişattaysa böyle bir şey yapmaz.Her zaman ki dediğin ne? nerde ne yapmış bu adam?

• Beğen
Tepkiler: Revengeful, Mehmet ve India
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Zokorun yumruğu Melo nun suratına geliyor diyorsun , kırmızı yok diyorsun ? Bu nasıl oluyor ? Üstelik bir de sarı bile gerekmez diyorsun ? :pro:

Ne anlatmaya çalışıyorsun Semih ? :)

arslansem

arslansem

Üye
Bir futbolcu havaya zıplarken elleri kolları vücuduna yapışık zıplayamaz.Zokora'da pozisyon gereği elini açıyor ama topa bakarak kafa vurmaya çalışıyor.Topa baktığı için kart gereksiz diyorum.Her müdaheleye kart gerekseydi her maç en az 10 kart çıkardı.
İki futbolcu yanyana hızlı bir şekilde koşarken birinin eli kolu dirseği yanındakinin yüzüne çarpar ya hiçbir farkı yok bundan.Pozisyonu izle tekrar anlarsın ne demek istediğimi

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bir futbolcu havaya zıplarken elleri kolları vücuduna yapışık zıplayamaz.Zokora'da pozisyon gereği elini açıyor ama topa bakarak kafa vurmaya çalışıyor.Topa baktığı için kart gereksiz diyorum.Her müdaheleye kart gerekseydi her maç en az 10 kart çıkardı.
İki futbolcu yanyana hızlı bir şekilde koşarken birinin eli kolu dirseği yanındakinin yüzüne çarpar ya hiçbir farkı yok bundan.Pozisyonu izle tekrar anlarsın ne demek istediğimi

Ben maçın 90dakikasını izledim Semih

Pozisyonun kırmızı kartla uzakdan yakından alakası olmadığını ve kararın skandal olduğunu zaten mesajımda belirttim ...:)
Melo , abartı hareketlerinden dolayı hakem kırmızı kart verdi zaten ... :oke:

arslansem

arslansem

Üye
Melo efendi her zaman ki artistliğine devam etti demeyeceksin o zaman.
Sonuç olarak önce Fener'i sonra Trabzon'u eze eze yendik.Son 6 deplasmanda gol yemedik ve Trabzon maçında 610 pas yapmışız Türkiyede ilk defa deplasmanda bir takım bu kadar çok pas yaptı.Sıradaki...

• Beğen
Tepkiler: India ve Revengeful
Yasminozz

Yasminozz

Üye
Nedense yıllardır biz maçlarımızı hep bala almışız..kupalarımız hediye..başarılarımız şans..hakemlerin hepsi bizi tutuyor..biz gol atmayı beceremediğimizden kaleciler ikramda bulunuyor vs..bu nasıl bir hazımsızlıktır arkadaş yaa...rakiplerimize rennie kullanmalarını tavsiye ediyorum..hazımda işe yarar belki :ehe

• Beğen
Tepkiler: India, Mehmet, arslansem ve 1 kişi daha

ssercan

Üye
Bu Fb li arkadaşların takımı sanki her macı çok net gollerle tamamladılarda gelmişler yok ilk gol defans hatası yok kaleci icine aldı yok faul degildi diyorlar. Hayır arkadas sen defansa baskı yapmasan defans hata yapar mı ? Hayır. Sanki defans hatası futbolun icinde yok. Neymiş efendim kaleci icine almış. Şut çeken kim ? Kendi eliyle alipta içeri sokmadı demi? Pozisyon hazırlığına bakın önce. Öyle bı söylenmiş ki trabzonlu oyuncu sanki topu almış kazıma vermiş Tolga da ortada pozisyon yokken topu içeri almış. Hazımsızlık hat safhada.

• Beğen
Tepkiler: India
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Melo efendi her zaman ki artistliğine devam etti demeyeceksin o zaman.
Sonuç olarak önce Fener'i sonra Trabzon'u eze eze yendik.Son 6 deplasmanda gol yemedik ve Trabzon maçında 610 pas yapmışız Türkiyede ilk defa deplasmanda bir takım bu kadar çok pas yaptı.Sıradaki...

Vayy vayyy . Trabzonspor maçında 610 pas yapmışmışlar he ...:D
Adamların orta sahası atıldı haksız yere . Trabzonspor pres bile yapmadı 10 kişiyken . Devamlı sahanızda pas yaptınız :D Bırak o kadar olsun yani ...

Adamlar 2 maç aldılar diye , Fatih Terim şimdi imparator oldu vayyy be ...:ehe
Adamlar meğerse yıllardır bu anı bekliyorlarmış .( Liderliği ) ...

60 hafta sonra gelen liderlik sizi epey bir havalara sokmuş . :D

ssercan

Üye
Fatih Terim'in imparator olma süreci ne zaman olduğunu bilmiyorsan bosa futbol takip ediyorsun demektir. 2 maçla değil onun imparator olma süreci 96 da başladı. Hadi bu haftada sevinemediniz. Yarın belki Bursa'yı yenersiniz o zaman moral olur size

• Beğen
arslansem

arslansem

Üye
Ali Galatasaray bu kadar mükemmel iken Trabzon gibi deplasmandan 3-0 gibi net skorla ayrılmamızı kırmızı karta bağlıyorsan ve sizi biz böyle yenmek istemeyiz diyebiliyorsan gerçekten hazımsızsın :) sen böyle futbolla trabzon u yen ballandıra ballandıra 2 sayfa yazı yazarsın be :ehe
lideri izleyin ve zevk almaya bakın çarşamba günü olduğu gibi :)

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Fatih Terim'in imparator olma süreci ne zaman olduğunu bilmiyorsan bosa futbol takip ediyorsun demektir. 2 maçla değil onun imparator olma süreci 96 da başladı. Hadi bu haftada sevinemediniz. Yarın belki Bursa'yı yenersiniz o zaman moral olur size

Senden iyi biliyorum o yönden sıkma canını sen ...:)

Ali Galatasaray bu kadar mükemmel iken Trabzon gibi deplasmandan 3-0 gibi net skorla ayrılmamızı kırmızı karta bağlıyorsan ve sizi biz böyle yenmek istemeyiz diyebiliyorsan gerçekten hazımsızsın :) sen böyle futbolla trabzon u yen ballandıra ballandıra 2 sayfa yazı yazarsın be :ehe
lideri izleyin ve zevk almaya bakın çarşamba günü olduğu gibi :)

Kırmızı karta bağladığımı kim söylüyor :)
Ben gördüklerimi söyledim bu kadar basit ... Atılan 2 golde bariz bireysel hatalardan , yalan mı Semih... :) Diğeri de duran top zaten . Öncesinde faul de yok kesinlikle ...

Galatasaray ın iyi oyunu , Zokora nın kırmızı kartından sonra gelişti ... Bunu da belirtseydiniz o zaman objektif olduğunuzu kanıtlardınız ...:)

İlkyarı Ts daha istekli ve diriydi 0-2 olmasına rağmen ...

ssercan

Üye
Belli canım kardesim yazdığın iki mac kazanmaya imparator oldu cümlenden anlamalıydım. Haklisin :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Benim söylediğimden sen onu anlıyorsan , ciddi bir sıkıntı var demektir :)

Orada öyle derken , bunca haftadır neden İmparator Fatih Terimden bahsetmiyordun , bahsetmiyordunuz ?
2 maç aldı lider oldu , başladılar Galatasaray mükemmel , İmparator Fatih Terim vs ... Abartmayı ne kadar çok seviyoruz ... Temas ettiğim nokta bu ...

ssercan

Üye
İkinci yarıda 55.dakikaya kadar başladığından beri zaten ts yarı sahasında gecti sonra da kırmızı geldi. Sen de karta baglamasaydın iyi oyunu belki objektif olurdun :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben Galatasaray ın ilkyarı da iyi oynadığını şahsen hiç düşünmüyorum . İlk yarı istekli olan , devamlı golü arayan fakat Galatasaray savunmasını geçemeyen bir Trabzonspor vardı ...:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...