Galatasaray Dergisi 80. Sayısı Çarşamba Günü Bayilerde!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray Dergisi 80. Sayısı Çarşamba Günü Bayilerde!



08.06.2009 15:17
Galatasaray Dergisi 80. Sayısı Çarşamba Günü Bayilerde!


Yeni teknik direktörümüz Frank Rijkaard’ın kapağında yer aldığı ve Florya'daki ilk gününden Galatasaray Dergisi'ne özel müthiş fotoğrafların da yayınlandığı Galatasaray Dergisi’nin 80. sayısı, okurlarına 2000 yılında kazanılan Süper Kupa Posteri ve yeni yarış sezonu öncesinde SuperLeague Formula'da yarışan Galatasaray Yarış Otomobili Posteri'ni armağan ediyor.

"Galatasaray" adının geçtiği her alanı kuşatmaya devam eden, Galatasaray Dergisi’nin 80. sayısı, tam 144 sayfalık dopdolu içeriği ve çarpıcı fotoğraflarıyla okurlarıyla buluşuyor.


Hoş geldin Rijkaard
Ve huzurlarınızda Frank Rijkaard… Haziran ayının ilk günlerinde Galatasaray Futbol Takımı’nın yeni teknik direktörü belli oldu. Hollandalı teknik adamın Florya Metin Tesisleri’nde sarı kırmızı günlerine attığı ilk adım ve Rijkaard’ın futbolculuk ve teknik adamlık döneminden önemli ayrıntılar Galatasaray Dergisi’nin 80. sayısında…

Tugay Kerimoğlu
Bu kalp onu hiç unutmadı. Bir Galatasaray efsanesi daha yeşil sahalara veda etti. Unutulmaz kaptanımız Tugay Kerimoğlu, İngiltere Premier League gibi dev bir arenada geçirdiği göz kamaştırıcı yılların ardından kariyerine nokta koydu. Blackburn Rovers ve Galatasaray taraftarının alkışları arasında yeni başarılara yelken açan ‘Tugi’nin kariyerinden tüm ayrıntılar, Galatasaray Dergisi’nin özel dosyasında…

Milan “King” Baros
Galatasaray, altı yıl aradan sonra Turkcell Süper Lig’de yine bir gol kralı çıkardı: Milan Baros… İngiltere günlerinden sonra Türkiye’de yeniden doğan Çek golcümüz, ‘Gol Krallığı’nın ardından sıcağı sıcağına dergimize konuk oldu ve acısıyla tatlısıyla bir sezonu dergimize değerlendirdi.

Güven Kıraç
Yazarımız Ömer Bugay’ın ünlü Galatasaraylılarla yaptığı sohbetler devam ediyor. Galatasaray Dergisi’nin 80. sayısında Türk sinemasının son dönemde yetiştirdiği en iyi aktörlerden Güven Kıraç, nasıl Galatasaraylı olduğunu, sarı kırmızı anılarını ve mesleğindeki yeni projelerini anlattı!

Şampiyonluk Onların İşi
İkinci kez Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Engelsiz Aslanlarımız bir büyük başarıya daha imza attı. O başarıdan unutulmaz kareler dergimizin 80. sayısında

Yaz Okulları Başlıyor
Galatasaray Yaz Spor Okulları bu yıl da yüzlerce öğrenci ağırlayacak. Yüzme, yelken, basketbol, voleybol ve futbol okullarımız hakkında her şeyi bu sayımızda bulabilirsiniz!

Tam 61 Forması Var!
23 yaşındaki Alican Tunçer, 10 senedir Galatasaray formalarını biriktiriyor. Tunçer, bulunması çok güç olan 80’li ve 90’lı yıllara ait formalarımıza da ulaştı. Biz de ona!..

Superleague Formula
Ve ‘güzel yarış’ yeniden başlıyor! Futbol kulüplerini yarış pistine taşıyan Superleague Formula’da ikinci sezona sayılı gün kaldı. Türkiye’den sadece Galatasaray’ın katıldığı bu prestijli yarışı, dergimizin 80. sayısında tüm yenilikleriyle mercek altına aldık.

Kürek Şubesinde Bahar Havası
Sezona şampiyonluklarla başlayan ve ilerisi için umutları tazeleyen kürek şubemizi ve kazandıkları başarıları antrenörlerimizden Yalçın Özcan Galatasaray Dergisi’ne konuk oldu.

UEFA Fatihleri Bir Arada
Galatasaray Futbol Takımı'nın 17 Mayıs 2000 yılında kazandığı UEFA Kupası şampiyonluğunu kutlamak için düzenlenen gece, dönemin kahramanlarını Galatasaray Adası'nda bir araya getirdi.

Volkan Karsan
Candan Erçetin’in ardından Mart ayında Galatasaraylılar Derneği Başkanı seçilen Volkan Karsan, “Hiçbir Galatasaraylıyı farklı görmeyiz” derken liseli – lisesiz ayrımına karşı çıkıyor. Karsan, derneğin bakış açısını ve hedeflerini dergimize anlattı.

Yeni Trend Yelken
Son iki yıldır yeni bir yapılanma içinde olan yelken şubemizle ilgili tüm konuları şube kaptanımız Yeşim Ünal’a Galatasaray Dergisi’ne anlattı.

İsmail Sarıkaya
1905 GSYİAD’ın yeni başkanı seçilen İsmail Sarıkaya, Galatasaray’a büyük hizmetleri olan derneğin yeni dönem planlarını dergimize anlattı.

Bir Logonun Doğuşu
Yeni stadımız Türk Telekom Arena’nın logosunu sanat yönetmeni Yılmaz Akbayır tasarladı. Aynı zamanda iyi bir Galatasaraylı olan Akbayır’la Türk Telekom Arena logosunun doğuşunu konuştuk.

Sarı Kırmızı Resimler
Şimdilerde resim çalışmalarını sürdürüyor. Geçmişte ise Galatasaray bayan basketbolunun kurulmasına öncülük etti. Perihan Çiftçi Özdabak ile geçmişten geleceğe keyifli bir söyleşi yaptık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt