Galatasaray Dergisi Artık Dijital Ortamda

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Galatasaray Dergisi Artık Dijital Ortamda


Galatasaray Dergisi, bir ilki gerçekleştiriyor ve Türkiye’nin İLK İNTERAKTİF SPOR DERGİSİ olarak Apple Store ve Google Play'de bugün ÜCRETSİZ olarak yerini alıyor.

Klasik e-dergi okuma olanağının ötesine geçerek yeni iletişim teknolojileri ile okuma deneyimini zenginleştiren deneyimler sunan Galatasaray Dergisi, içeriğine videolar, müzikler, fotoğraf galerileri ve animasyonlar da ekleyerek benzersiz bir dergi okuma deneyimi ve keyfi sunuyor. Okurlar bir yandan dergilerini okurken, diğer yandan konuyla ilgili videolara ve diğer yeni olanaklara anında erişebiliyorlar.

Tablet bilgisayarlarda, bilgisayarlarda ve cep telefonlarında okunabilecek, taşınabilecek ve saklanabilecek Galatasaray Dergisi interaktif, okurların dergide paylaşmak istedikleri konuları, notları anında istedikleri kişiye gönderebilmelerine de olanak sağlıyor.

Galatasaray e-dergisi ile arşivleme ve dergiyi taşıma sorunu da ortadan kalkıyor. Zamanla bütün sayıları digital arşive yüklenecek olan Galatasaray Dergisi’nin 12 yılı aşan tarihi boyunca okurlarına sunduğu binlerce sayfalık zengin içeriği ve görsel materyalleri de, yeni olanakla, her yerde kolaylıkla erişilebilir olacak.

Okuyucular, bilgisayarlarında ve/veya cep telefonlarında sakladıkları fotoğraf ve videoları da yayınlanmak üzere anında dergi yönetimine gönderebilecekler.

Yurtdışında yaşayan ve dergiye ulaşmakta güçlük çeken taraftarlarımız da bu sayıdan itibaren kolaylıkla Galatasaray Dergisi’ne ulaşabilecekler ve okuyabilecekler.

12 yıldır aralıksız Türkiye’nin en çok satan ve okunan spor dergisi olan Galatasaray Dergisi, bu sayısından itibaren gazete bayilerinde satılmayacak ve sadece Migros, Carrefour, D&R mağazaları, Nezih Kitabevi gibi sınırlı özel bayiliklerden edinilebilecek.

Sayısı 15.000’i aşan abonelerimiz Galatasaray Dergisi’ni abonelik süreleri boyunca almaya devam edecekler ancak yeni abonelik bu sayıdan itibaren yapılmayacak.

İlk sayısı ücretsiz olarak sunulan Galatasaray Dergisi Digital’e “Galatasaray Dergisi” etiketiyle arama yaparak Apple Store ve Google Market’ten ulaşabilir ve kolaylıkla bilgisayarınıza, tabletinize, cep telefonunuza indirebilir, derginin sayfaları içerisinde yer alan ikonlarla zenginleştirilmiş içerik deneyimlerinden yararlanmaya başlayabilirsiniz.



 
  • Beğen
Tepkiler: Serhan, Murat Alper, B.A.R.O.N ve 2 diğerleri


PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Teşekkürler :)
 
Scourge

Scourge

Üye
Yararlı bilgi teşekkürler :thumbup:
 
Serhan

Serhan

Üye
:eller: ::biggrin:
 


Üst Alt