Hangi İnsanmış O![]()
Hangi İnsansa Seni Çokmu İlgilendiriyorbu insanmış noldu...
Aklını Başına Topla..Benimle Uğraşma 
Ya Ou Bu Söylediklerini Sende Biliyorsun ki..1-Arda 2-Lincoln 3-Santis 4-Baros 5-Meira 6-Servet 7-Hakan Balta ve Diğerleri Ayhan, Mehmet Topal vs.. Bunlarda Maça Çok Etki Yaptılar ve Servet de Bir Gol Attı ( Defans )..Ayrıca Lincolne Bu Sene Demişsin ama; Adam Yeni Uyum Süreci Yaşıyor Hatta Tuncay da İlk 17-18 Maçında Ne Asist Ne de Gol Atmıştı ama; Kalitesi Belli
Geçen Senede İyi Adamlar Vardı ki Şampiyon Olduk..Üsttekine Cevap da YarınDostum Lincoln yanına adam gibi oyuncalar geldigi için performansını güçlendirdi...geçen sene Lincoln durmadan sakattı ne uyumundan bahsediyorsun..Ben Galatasaray kötü oynadı demiyorum 2 kişiyLe maç aLdı diyorum 3 gol Baroştan gelmedimi Lincoln oLmasa demekki bu maçta Baroştan bişe bekliyemezsin ki..Benim gözümde Cimbom Galibiyet alıyorsa bu benim saydıgım 4 oyuncu sayesinde alıyor..
evet tartışcak bişi kalmadı..beşiktaşlılar bi bardak su içsinler en soğuğundan...![]()
Aferim..Hep Böyle Olneyse bak gereksiz yere uyarı aldırdık kendimize.gs ye saygımız var dedik her zaman benim sorunum maç veya sonucuyla değildi arkadaşın yazım tarzı üslubuyla alakalıydı.tadımız kaçmasın.burası en beğendiğim forum.kusura bakmayın...
Maçı İçinse; Her İki Takıma da Gelecek Maçlarda BaşarılarAferim..Hep Böyle OlMaçı İçinse; Her İki Takıma da Gelecek Maçlarda Başarılar

İlgilendiriyor muaferin falan yakışmıyor şu üslubunu değiştir.![]()
n: İlgilendirdiğimi Düşünmüyorumİlgilendiriyor mun: İlgilendirdiğimi Düşünmüyorum