Galatasaray: 2 - Sivasspor: 1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
neyse intikamınızı aldık daha ne tartışıyoruz ki :)

Off minik kardeşim offf ...
Ömrümüzü yiyorsun sen ya ... Biz ne diyoruz sen ne diyorsun ...:) Tutuyoruz bir de cevap veriyoruz ...
Hey Allahım ya...:D

• Beğen
Tepkiler: greenmile

arslansem

arslansem

Üye
Galatasaray'da şimdiden gözler önümüzdeki günlerde PFDK'nın vereceği cezaya çevrildi. Eğer Disiplin Kurulu Elmander ve Engin'e 2 maç
ceza verirse, iki yıldız
Fenerbahçe
maçında görev yapamayacak. (mynet.com)
Doğrudan kırmızı kart görerek oyundan atılan iki oyuncu, çok büyük olasılıkla 2 hafta sonra oynanacak Fenerbahçe maçında cezalı (fanatik.com)
Gelecek hafta yapılacak maçında bu 3 oyuncusunu oynatamayacak olan sarı-kırmızılı takımda, direkt kırmızı kart görmeleri nedeniyle Engin ile 'in derbisinde oynamaları da riske girdi. (sporx.com)

Ali bu 3 haberden de anlaşılacağı gibi kırmızı gören kesinlikle 2 maç oynayamaz diye bir ibare çıkmıyor.Yanlış biliyorsun yani.Alex'in direk kırmızı görüp 1 maç oynamaması da bunun kanıtıdır.Ha tahkime gider niyete bakılır,azaltılır arttırılır orası meçhul.Hagi kırmızı görüp 6 maç oynamamıştı mesela.Ama sen sadece kendi dediğine bildiğine inandığın için buna inanmanı beklemiyorum :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Galatasaray'da şimdiden gözler önümüzdeki günlerde PFDK'nın vereceği cezaya çevrildi. Eğer Disiplin Kurulu Elmander ve Engin'e 2 maç
ceza verirse, iki yıldız
Fenerbahçe
maçında görev yapamayacak. (mynet.com)
Doğrudan kırmızı kart görerek oyundan atılan iki oyuncu, çok büyük olasılıkla 2 hafta sonra oynanacak Fenerbahçe maçında cezalı (fanatik.com)
Gelecek hafta yapılacak maçında bu 3 oyuncusunu oynatamayacak olan sarı-kırmızılı takımda, direkt kırmızı kart görmeleri nedeniyle Engin ile 'in derbisinde oynamaları da riske girdi. (sporx.com)

Ali bu 3 haberden de anlaşılacağı gibi kırmızı gören kesinlikle 2 maç oynayamaz diye bir ibare çıkmıyor.Yanlış biliyorsun yani.Alex'in direk kırmızı görüp 1 maç oynamaması da bunun kanıtıdır.Ha tahkime gider niyete bakılır,azaltılır arttırılır orası meçhul.Hagi kırmızı görüp 6 maç oynamamıştı mesela.Ama sen sadece kendi dediğine bildiğine inandığın için buna inanmanı beklemiyorum :)

Gözlerin çevrilmesine gerek yok Semih ...Sen yanlış biliyorsun ... :D
Engin ve Elmander direk kırmızı kart gördüklerinden dolayı 2 maç ceza alacaklar ve Fenerbahçe maçında forma giyemeyecekler ... Bak ben sana olacakları söylüyorum ...:)

Dolayısıyla direk kırmızı kartın cezasın da 2 maçtır ...:oke:

Facebook da fanatik Gs arkadaşlarım bile diyor , direk kırmızının cezası 2 maçtan başlar . Rapora göre değişir diyorlar ...:)

Semih şu linke tıkla ve ilk paragrafı dikkatlice oku ...
:oke:

capadent

Üye
Direk kırmızı kartın cezası 1 maçtır Ali.İddaaya girmek isteyen varsa başka gelsin.Murat ne diyorsun? :)
futbol kural kitabını oku istersen direk kırmızı en az iki maçtır.duruma göre artabilir.olayda fahiş bir hakem hatası varsa ceza indirilebilir.ama standardı 2 maçtır.

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
Direk Kırmızının Cezası 2 maçtır arkadaşlar.Bunu Alex örneğinde açıkca gördük.Tahkime gidilirse,görüntüler incelenir hakem raporları incelenir.Eğer kart haksızsa kaldırılabilir ya da 1 maça indirilebilir.

Maçtan sonra Galatasaraylılarda kartlar doğru diyorsa 2 maç ceza alacaklardır.;)

----------Eklendi @ 00:24:08 ---------- Yazıldı @ 00:22:53 ----------

bu arada alexin müdahalesi yoktu.Bugün enginin kafasını yada elmanderin hareketini kimse tartışmaz diye düşünüyorum:)

Maçtan sonra hakem kartlarda haklıydı diyerek tahkime gitmek kendinle çelişmektir.Ne yazacaksın itiraz dilekçene hakem haklı ama indirin mi diyeceksiniz:ehe

----------Eklendi @ 00:27:24 ---------- Yazıldı @ 00:24:08 ----------

Alex ile aynı olan pozisyon hangisi ?

ali sen bu kardeşle tartışıyormusun ya :D alex ve elmanderin pozisyon aynıymış baya güldüm gece gece:D

arslansem

arslansem

Üye
Doğrudur arkadaşlar.Bu haber siteleri de yanlış biliyor bence aptallar.Son cümlem zaten inanmanı beklemiyorum idi :) bundan sonra açıklama var ikna yok herkes bildiğine inansın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...