Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Off minik kardeşim offf ...
Ömrümüzü yiyorsun sen ya ... Biz ne diyoruz sen ne diyorsun ... Tutuyoruz bir de cevap veriyoruz ...
Hey Allahım ya...
arslansem
Üye
Galatasaray'da şimdiden gözler önümüzdeki günlerde PFDK'nın vereceği cezaya çevrildi. Eğer Disiplin Kurulu Elmander ve Engin'e 2 maç
ceza verirse, iki yıldız
Fenerbahçe
maçında görev yapamayacak. (mynet.com)
Doğrudan kırmızı kart görerek oyundan atılan iki oyuncu, çok büyük olasılıkla 2 hafta sonra oynanacak Fenerbahçe maçında cezalı (fanatik.com)
Gelecek hafta yapılacak
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
maçında bu 3 oyuncusunu oynatamayacak olan sarı-kırmızılı takımda, direkt kırmızı kart görmeleri nedeniyle Engin ile
'in
derbisinde oynamaları da riske girdi. (sporx.com)
Ali bu 3 haberden de anlaşılacağı gibi kırmızı gören kesinlikle 2 maç oynayamaz diye bir ibare çıkmıyor.Yanlış biliyorsun yani.Alex'in direk kırmızı görüp 1 maç oynamaması da bunun kanıtıdır.Ha tahkime gider niyete bakılır,azaltılır arttırılır orası meçhul.Hagi kırmızı görüp 6 maç oynamamıştı mesela.Ama sen sadece kendi dediğine bildiğine inandığın için buna inanmanı beklemiyorum
Galatasaray'da şimdiden gözler önümüzdeki günlerde PFDK'nın vereceği cezaya çevrildi. Eğer Disiplin Kurulu Elmander ve Engin'e 2 maç
ceza verirse, iki yıldız
Fenerbahçe
maçında görev yapamayacak. (mynet.com)
Doğrudan kırmızı kart görerek oyundan atılan iki oyuncu, çok büyük olasılıkla 2 hafta sonra oynanacak Fenerbahçe maçında cezalı (fanatik.com)
Gelecek hafta yapılacak
maçında bu 3 oyuncusunu oynatamayacak olan sarı-kırmızılı takımda, direkt kırmızı kart görmeleri nedeniyle Engin ile
'in
derbisinde oynamaları da riske girdi. (sporx.com)
Ali bu 3 haberden de anlaşılacağı gibi kırmızı gören kesinlikle 2 maç oynayamaz diye bir ibare çıkmıyor.Yanlış biliyorsun yani.Alex'in direk kırmızı görüp 1 maç oynamaması da bunun kanıtıdır.Ha tahkime gider niyete bakılır,azaltılır arttırılır orası meçhul.Hagi kırmızı görüp 6 maç oynamamıştı mesela.Ama sen sadece kendi dediğine bildiğine inandığın için buna inanmanı beklemiyorum
Gözlerin çevrilmesine gerek yok Semih ...Sen yanlış biliyorsun ...
Engin ve Elmander direk kırmızı kart gördüklerinden dolayı 2 maç ceza alacaklar ve Fenerbahçe maçında forma giyemeyecekler ... Bak ben sana olacakları söylüyorum ...
Dolayısıyla direk kırmızı kartın cezasın da 2 maçtır ...
Facebook da fanatik Gs arkadaşlarım bile diyor , direk kırmızının cezası 2 maçtan başlar . Rapora göre değişir diyorlar ...
Semih şu linke tıkla ve ilk paragrafı dikkatlice oku ...
futbol kural kitabını oku istersen direk kırmızı en az iki maçtır.duruma göre artabilir.olayda fahiş bir hakem hatası varsa ceza indirilebilir.ama standardı 2 maçtır.
greenmile
Üye
Direk Kırmızının Cezası 2 maçtır arkadaşlar.Bunu Alex örneğinde açıkca gördük.Tahkime gidilirse,görüntüler incelenir hakem raporları incelenir.Eğer kart haksızsa kaldırılabilir ya da 1 maça indirilebilir.
Maçtan sonra Galatasaraylılarda kartlar doğru diyorsa 2 maç ceza alacaklardır.
bu arada alexin müdahalesi yoktu.Bugün enginin kafasını yada elmanderin hareketini kimse tartışmaz diye düşünüyorum
Maçtan sonra hakem kartlarda haklıydı diyerek tahkime gitmek kendinle çelişmektir.Ne yazacaksın itiraz dilekçene hakem haklı ama indirin mi diyeceksiniz
ali sen bu kardeşle tartışıyormusun ya alex ve elmanderin pozisyon aynıymış baya güldüm gece gece
arslansem
Üye
Doğrudur arkadaşlar.Bu haber siteleri de yanlış biliyor bence aptallar.Son cümlem zaten inanmanı beklemiyorum idi bundan sonra açıklama var ikna yok herkes bildiğine inansın