Galatasaray 1-2 Fenerbahçe ( Derbi Sonucu )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray 1-2 Fenerbahçe ( Derbi Sonucu )
Fenerbahçe Galatasarayı deplasmanda 2-1 Yendi...

Ayrıntılar Birazdan....:naughty:

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS, Uzmandede ve Samsun55''

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi

Fenerbahçemiz mücadeleden 2-1 galip ayrıldı. Fenerbahçemizin golleri Semih ile Alex’ten geldi. Takımımız bu galibiyetle puanını 60’e çıkardı ve zirvedeki yerini korudu. Maçtan dakikalar şöyle:

14. dakikada Baros’un şutunda Volkan’ın çıkardığı topu Kazım ağlara gönderdi. 1-0

27. dakikada hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül’ün sağdan ortasında arka tarafta Özer topun gelişine sert vurdu, kaleci Zapata meşin yuvarlağı güçlükle kornere çeldi.

34. dakikada Alex’in ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruşta barajı geçen top az farkla üstten auta çıktı.

İKİNCİ YARI

51. dakikada Cristian’ın ceza alanı dışından çektiği şut Zapata’da kaldı.

66. dakikada Culio’nun ortasında Stancu’nun kafa vuruşu auta gitti.

75. dakikada Alex’in kullandığı serbest vuruşta Semih’in kafa vuruşu ağlarla buluştu. 1-1

79. dakikada Alex’in ceza sahası sol çaprazına gönderdiği pası Santos içeri ortaladı, kaleci Zapata’yı geçen topu arka direkte Özer yatarak kaleye göndermek istedi, top yan ağlarda kaldı.

87. dakikada sağ kanattan Gökhan’ın ceza sahasına yaptığı ortada iyi yükselen Alex’in kafa vuruşu sol köşeden ağlarla buluştu.1-2

Stat: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena
Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Alexks Taşçıoğlu

Galatasaray: Zapata, Neill, Servet, Gökhan Zan, Hakan, Cana, Culio, Kazım (Dk. 61 Arda), Yekta (Dk. 85 Ayhan), Baros, Stancu (Dk. 69 Kewell)
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Yobo, Lugano, Andre Santos, Mehmet Topuz, Selçuk (Dk. 46 Semih), Cristian, Özer, Alex (Dk. 88 Bekir), Niang (Dk. 74 Stoch)
Goller: Dk. 14 Kazım (Galatasaray), Dk. 75 Semih, Dk. 87 Alex (Fenerbahçe)

Kırmızı Kart: Baros (Maç sonu) (Galatasaray)
Sarı Kartlar: Dk. 15 Kazım, Dk. 30 Servet, Dk. 32 Gökhan Zan, Dk. 70 Baros, Dk. 71 Culio (Galatasaray), Dk. 28 Selçuk, Dk. 43 Özer (Fenerbahçe)

Samsun55''

Samsun55''

Üye
beklenen oldu ve kazandık :D

Davut abi 1, 2, 3

şampiyon fenerbahçe :ehe

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Futbol genele açmışım yanlışla açmışım :D fb yede bir tane konu açtım ama neyse artık...:ehe

OooooOOOOOOooooOOOOOO

Şampiyonluk Geliyor....Alex çok kötü öpüyor....:d:

zaza

zaza

Üye
Hakemler sağolsun ne yapalım benim dediğim oldu ama hakemler dengeyi bozmakta ki maarifetini gösterdi şeytan diyor git vur şikecilik budur işte aziz Yıldırıma dua edin

63 mustafa

63 mustafa

Üye
geçmiş olsun bize ne mutlu gsliyim diyene

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Hakemler sağolsun ne yapalım benim dediğim oldu ama hakemler dengeyi bozmakta ki maarifetini gösterdi şeytan diyor git vur şikecilik budur işte aziz yıldırıma dua edin

Arkadaşım Ne saçmalıyorsun şikeymiş....Çekemiyorsunuz şike diyorsunuz...:ah Bayıyorsunuz ;)

şike deme Tebrik et...;)

Uzmandede

Uzmandede

Üye
Hakemler sağolsun ne yapalım benim dediğim oldu ama hakemler dengeyi bozmakta ki maarifetini gösterdi şeytan diyor git vur şikecilik budur işte aziz yıldırıma dua edin
Bence olayın hakemle bir ilgisi yok gibi ttnet arenada ilk derbi ilk mağlubiyet hayırlı olsun diyelim.

Uzmandede

Uzmandede

Üye
Puan 60 a yükseldi onu bi düzeltiverin bu arada fenerbahçeyi tebrik ediyorum galatasaraylılarada geçmiş olsun diyorum.

63 mustafa

63 mustafa

Üye
artık feneri yenmek bir başka bahara kaldı:ehe

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Arda: "Allah istemiyor herhalde" ((((:

Tebrikler Fenerbahçem Seni çok ama çok Seviyorum :D Beraberlikte bizim için Mağlubiyet gibi birşeydi pek fark etmezdi Beraberede kalsaydık...Hedefimizin ne olduğu belli zaten... Bidaha söylemek istiyorum

Şampiyonluk Geliyor .... Fener Gol gol gol.... :ehe

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe org dan alıntı...:D
70 olsa güzel olurdu ama değiştirmek lazım ...:ehe

63 mustafa

63 mustafa

Üye
açık sözlü arda ne güzel konuşuyor öyle

Mert

Mert

Üye
40 kere gool diye bağırdım. Ses mes kalmadı :D

Fener geçen senenin acısını çkartacak galiba

arslansem

arslansem

Üye
İlk yarıda mükemmeldi Galatasaray.Önde bastı nefes aldırmadı Fener'e.Orta sahayı geçemedi Fener.Gökhan Zan Niang'ı resmen ezdi.Alex ortada kayboldu.İkinci yarı Hagi'nin yanlış oyun taktiğiyle maçı kendi elimizle verdik.O kadar geriye yaslanırsan öyle ya da böyle golü yersin ;) ilk yarıdaki gibi önde basasarak oynasaydık,ya da 1-0 iken 2.golü bulsaydık sonuç farklı olurdu.
Fenerbahçe'de çok şanslı kimse inkar etmesin bunu :) Beşiktaş maçında 2-1 yenik iken kırmızı kart penaltı falan karambol skor 10 dakikada 4-2.Bugün 2 pozisyon 2 gol yorum yok valla helal olsun :)
Top döner dolaşır Almanlar kazanır değil,değiştirsinler Fener kazanır yapsınlar :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Konu Fenerbahçe Bölümüne Taşındı

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Hak ettik ve kazandık. 3 golün üçü de ofsayttı. Doğru kararlar ile yönetildi bu maç.

greenmile

greenmile

Üye
Bu maçı fenerbahçe hakem sayesinde aldı demek her iki takımın futbolcularının akıttıkları tere haksızlıktır.Herkes objektif olsun Galatasaray seyircisiyle bu maçı daha çok istedi.stadın baskısından etkilendik ilk yarı ancak ikinci yarı alex faktörü ortaya çıktı.

Bu maçta herşeyi konuşabilirsiniz ama hakemi asla.

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca kendi takımı önde olduğu halde 50lik rakı şişesini volkanın kafasına atmaya çalışmak nasıl bir mantıktır anlamış değilim bir insan hayatı kaç şampiyonluğa bedel olabilir yazıktır ya

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca şunu sonuna kadar izleyin keyifli seyirler:)

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
İki takıımda bu maçta rekorlarını geliştirdi....:D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
O kadar söyledim , söyledik . Boşa ümitlenmeyin , heyecan yapmayın , sonuç belli diye .
Benim için beraberlik çok süpriz olurdu . Nitekimde süpriz e izin vermedik . :)

Maça gelince , ilk yarı devamlı top kayıplarının olduğunu ( maşallah sahada kaykay pisti gibiydi ) , fazla pozisyonun olmadığını bir maçtı diyebiliriz . Galatasaray biraz daha fazla topa sahip olan taraftı .
2.yarı ise , mükemmeldik . 10 dakika kendi oyunumuzu oynadık , o zaten yetti . Fazla kasmaya gerek yoktu . :)

Ben artık Galatasaray maçlarını derbi görmüyorum . Sonucu belli olan maçlar derbi olmaz değil mi ? :) Son 13 maçta 10 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet almışız . E varsın gerisini siz anlayın .. :D

Çok geçmiş olsun . Adınıza gerçekten çok fazla üzülüyoruz . Ümitlerinizi yitirmeyin , umarım bir gün bizi yenme şerefine ulaşacaksınız . :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt