Galaksi S3 4.2.2 Ne Zaman Gelicek ?

Sponsorlu Bağlantılar

onurhanerk

onurhanerk

Üye
    Konu Sahibi
Galaksi S3 4.2.2 Ne Zaman Gelicek ?
Galaksi s3 um var hala 4.1.2 internette gordum yeni guncelleme almis s3 leri bana ne zaman gelir

enterneoll

enterneoll

Üye
daha gelmedi ve tahminen kasımda gelir Türkiyeye şu an isterseniz garanti dışına çıkmadan 4.2.2 yapım aşamasındaki halini kurabilirsiniz tek kusuru batarya ve performansı çok iyidir

• Beğen
Tepkiler: onursan
serdar_gs

serdar_gs

Üye
sızıntı 4.2.2 ler mevcut resmi olarak gelen 4.2.2 yok direk 4.3 bekliyoruz eylül kasım gibi

• Beğen
Tepkiler: onursan
onurhanerk

onurhanerk

Üye
    Konu Sahibi
daha gelmedi ve tahminen kasımda gelir Türkiyeye şu an isterseniz garanti dışına çıkmadan 4.2.2 yapım aşamasındaki halini kurabilirsiniz tek kusuru batarya ve performansı çok iyidir

batarya ve performansı iyise neden kusur olsun işte ne güzel :D Denemek isterim ama abimin telefonu ben symbian kullanıorum onda hack felan yaptımda android ilk defa bugun giriştim nasıl yapabilirim bilmiorum pek birde root gerekiyor sanırım root layıncada bu sefer uptade yapamicam telefonu napcam :S

enterneoll

enterneoll

Üye
batarya ve performansı iyise neden kusur olsun işte ne güzel :D Denemek isterim ama abimin telefonu ben symbian kullanıorum onda hack felan yaptımda android ilk defa bugun giriştim nasıl yapabilirim bilmiorum pek birde root gerekiyor sanırım root layıncada bu sefer uptade yapamicam telefonu napcam :S

yanlış yazmışım :D batarya biraz düşük kusuru bu

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
4.3 tanıtılmsken samsungun 4.2.2 güncellemesi vermesi çok saçma olur.Direk 4.3 alırlar herhalde.

best1905

best1905

Üye
s3 miniye ne zaman gelir 2014 emi kalcak

enterneoll

enterneoll

Üye
s3 mini 1 veya 1.5 ay sonra alır s3'den bana kalırsa ama kesin bir bilgi yok genelde şu an s3 için kasım düşünülüyor ben sabırlıyım batarya süresi şu an iyi ama daha çok uzatırlarsa çok minettar kalırım :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye

yanlış yazmışım :D batarya biraz düşük kusuru bu

Hacu valla sizintiyi kullaniyorum canavar gibi. Root cakip alayini sildim uygulamalarin fisek gibi oldu. Kilifi takip 10-15 kisiye S4 diye yutturdugum da oldu :D

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
enterneoll

enterneoll

Üye

Üst Alt