Galaksi S2 kullanıcıları bi bakabilirmi..!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
garfield__53

garfield__53

Üye
    Konu Sahibi
Galaksi S2 kullanıcıları bi bakabilirmi..!!
Yurtdışından 2 ay önce aldım cihazımı..2.3.3 yüklüydü 2.3.6 ya yükselttim ve siyah kernel 2.6.7 kullanıyorum..Bi kaçgündür gözüme takılan bi sorunu aktarıcam inşallah yardımcı olursunuz.. telefonum kilit modundayken (ekran siyahken) 10 sn bir ışıklarını açıp kapatıyo 10sn sonra tekrar ışıklarını açıp kapatıyo bi süre devam ediyo sonra kendiliğinden kesiliyo donanımsalmı yoksa yazılımsalmı bi sıkıntım var acaba..Normalde yandaki kilit tuşuna basmadan yada home tuşuna basmadan ışıkları yanmaz ama böle bi sorunla karşı karşıyayım şimdiden teşekkür ederim..

enaa_881

enaa_881

Üye
yazılımsal bi sorundur yüksek ihtimal

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
aynı sorun bendede var dostum bir çözüm bulamadım

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
beyler sorun değil o ayarlar da ekran kilitli olduğunda uyarı vermesini sağlayan bir özellik var şuan baktım bulamadım. bulunca direk yazacağım buraya

murat3702

murat3702

Üye
Yok oyle bir ozellik

NiCKiMYoK

NiCKiMYoK

Üye
Kullandığın programlardan dolayı oluyor çakışma oluyor o yüzden yapıyor

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Hard format atmayı denedin mi?
2.3.6 sürümünü tekrardan yüklemeyi denedin mi?
Yazılımsal olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca programlarla çakışma falan olduğunu da zannetmiyorum.

mancukya

Üye
Dogru anladiysam BLN opsiyonu herhangi bir msg, cevapsiz cagri alindiginda Whatspp, msn tarzi programlar ile falanda bu yanip sönme bir özellik aslinda.

ekrin

Üye
Yazilimsal

garfield__53

garfield__53

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda kullandığım hat şirket hattı interneti ve bilgi msj uyarıları kapalı..Sinirimi bozuyo bu durum..Kendi kendine ışıklarını yakıp söndürmeye başladığı zaman tuş kilidini açıp bırakıyorum kendisi ışıkları söndürdüğü zaman uzun süre yapmadığını gördüm accayip bi durum bu yha..tekrar format atmak istemiyorum telefona :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...