Galaxy S5 G900F/Q Galaxy S5 G900FXXU1BNL2 Polonya Kies Sürümü Lollipop 5.0 (04.12.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
G900F/Q Galaxy S5 G900FXXU1BNL2 Polonya Kies Sürümü Lollipop 5.0 (04.12.2014)

Önemli Not:
Yüklemeden sonra cihazınızda anormal bir durumla karşılaşırsanız, çeşitli hata mesajları alır yada sorunlar oluşursa recovery moduna girip wipe işlemlerinin hepsini yapınız.

Model: SM-G900F
Model İsmi: Galaxy S5
Ülke: Polonya
Versiyon: Android 5.0
Değişiklik Listesi: 77433514
Yapım Tarihi: 01.12.2014
Bölge Kodu: XEO
PDA: G900FXXU1BNL2
CSC: G900FXEO1BNL1
MODEM: G900FXXU1BNL2

NOT: sayaç artmaz g900fq modeli ile uyumludur

Son düzenleme:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sitemizde odin uygulaması mevcut yerel linkler kural dışıdır :oke: paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: cici60
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi

ykpknl

ykpknl

Üye
arkadaşın telefona bunu yükledik ama sevmedi şmdi 4.4.2 ye nasıl dönecez lütfen yardım edin :(

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Haci rom yuklemeyi bliyom bn smdi yukseltme ypiliyo fkat yuksek surumde eski srume dnus varmi onu sruyom yuklerken bi sknti ckarmi yni 4.4.2 yi ??
ben döndüm 4.4.2 sonra tekrar 5e geçtim sorun yok yani :)

ykpknl

ykpknl

Üye
ben döndüm 4.4.2 sonra tekrar 5e geçtim sorun yok yani :)
Saol haci cok saol gercekten kac tane foruma yazdm donen olmadi bde bsey daha soracam knox 5 yukledik dye artmismidir ?

• Beğen
Tepkiler: cici60
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Saol haci cok saol gercekten kac tane foruma yazdm donen olmadi bde bsey daha soracam knox 5 yukledik dye artmismidir ?
knox sayacı artabilir kardeşim benim ki knox 0x1 (4) böyle rootladıktan sonra böyle oldu ve kaldı

ykpknl

ykpknl

Üye
knox sayacı artabilir kardeşim benim ki knox 0x1 (4) böyle rootladıktan sonra böyle oldu ve kaldı
Biz root yapmadik sadece android 5 i yukledik buda orjinal rom nasilsa arttgni sanmiyorum

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
ykpknl

ykpknl

Üye
G900H modeli icin varmi 5.0 ? Bide Turkce dil varmi bunda

Neden sevmedi?
dil desteği var direk türkçe olarak açılıyo telefon romu sevmeme nedeniyse şu facebook uygulaması hatalı uyumsuz çalışmadı bi kaç tane daha hata mevcuttun romda direk otadan gelen güncellemeyi beklemek istedi o yüzden

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
dil desteği var direk türkçe olarak açılıyo telefon romu sevmeme nedeniyse şu facebook uygulaması hatalı uyumsuz çalışmadı bi kaç tane daha hata mevcuttun romda direk otadan gelen güncellemeyi beklemek istedi o yüzden
facebookta hata var evet ben eski sürümünü indirdim sorunsuz çalışıyo facenin

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
O güncellemenin Türkiye ye geleceğini hiç sanmıyorum

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hani L yi bir sen kurmayacaktın :D @cici60

Üst Alt