G41M P33COMBO ANAKART Bİ BAKİN

Sponsorlu Bağlantılar

dendok

dendok

Üye
    Konu Sahibi
G41M P33COMBO ANAKART Bİ BAKİN
ARKADASLAR SİMDİ BENDE BİR LAPTOP VAR İNTEL B830 1.8 İSLEMCİLİ
4 GB RAMİ VAR WİN8

BABAM Bİ YERDEN G41M P33 COMBO ANKART P4 İSLEMCİLİ ANAKART BULDU 2 GB RAMİ VAR BUNA HANGİSİNİ TERCİH EDERSİNİZ
XP Mİ WİN 7 Mİ BİDE NASİL BU ANAKART İYİ MİDİRUp

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
bnce her zaman kaldırdığı en yüksek işletim sistemini kullan ;)

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
win7 32 bit :oke: o işlemci varya ölüm ölüm :)

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
hiç sanmıyorum arkta çok çok eski bi pc vardı 1.6 ghz ile adam w8 kullandıydı :D

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
yanı ölüm derken kotu mu
nasıl yanı iyimi kotu mu benım ıcın
bnce w8 kaldırıyosa hemen kur w8 pcyi daha çok hızlandırır bile ölüm derken demek istediği onun w7 de çok yavaş oluyo diyo pcde bi işlemi yarım saate açarsın diyo da bn kurmandan yanayım

dendok

dendok

Üye
    Konu Sahibi
bnce w8 kaldırıyosa hemen kur w8 pcyi daha çok hızlandırır bile ölüm derken demek istediği onun w7 de çok yavaş oluyo diyo pcde bi işlemi yarım saate açarsın diyo da bn kurmandan yanayım
bende eskıden p4 işlemcılı win xp li bı pc vardı 1 gb ramı vardı bılgısaryar cok hızlıyı hıc oyun takılmadan oynuyodum
win7 32 bit :oke: o işlemci varya ölüm ölüm :)
ölüm derken

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
bende eskıden p4 işlemcılı win xp li bı pc vardı 1 gb ramı vardı bılgısaryar cok hızlıyı hıc oyun takılmadan oynuyodum
ölüm derken
sen win8 kur dene
ölüm derken yavaş dedi dedim ya :D yani bi işlemi ölene kadar beklersin yapmasını :D

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
acayip yavaş bir işlemci oyunlarda yetersiz kalıyor tek çekirdek olması itibariyle

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
o anakarta quad işlemci hd7770 ve 4gb ram tak bakalım nasıl oynatıyor :) p4le en fazla 2005e kadar olan oyunları oynar

dendok

dendok

Üye
    Konu Sahibi
Beyler p4 olduğunu emin değilim

Belkide dual core

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
kasmayabilir ama p4 işlemci çok ısınır çok oyun oynanmaz o yüzden

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
aslında saatlerce gta sa oynadım tık etmedi. Belki oyun eski olduğu için işlemciyi yormadı.
Beyler p4 olduğunu emin değilim

Belkide dual core
Işlemcinin üstüne bak emin ol

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
aynn gta sa işlemciyi çok yormaz aç bi bf3 bf4 göreyim :D 5 dk dayanıyo mu arkta 3ghz p4 var bf3 açtı kassada 3dk sonra pcden siyah siyah duman çıktı işlemci yanmış

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
o kadar da abartmayalım bf3 nere p4 nere. Zaten bf3u rahat kaldıracak ekran kartı bile p4e darboğaz yapar o arkadaşın aklından ne geçiyordu acaba. Bildiğin bilgisayara işkence :D

Üst Alt