Telefon Tavsiyesi G2,note 3,s4,z1 Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
esmeran3

esmeran3

Üye
tamam kardeşim istersen telefon numaramı veriyim mesaj atarsın veya arasın ?

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Öncelikle Kardeşim Bu Cihazlar Arasında:Galaxy S4ü bi kenara at
Z1 vs G2 dersen (32Gb G2 ) derim
Note 3 vs G2 dersen (Note 3 Derim )=Ama Çok büyük bi telefon kullanımı ilerde sıkıntı yapmasın
g2 yi eğer sağlam bir sgp kılıfıyla kullanırsan kırılması riski çok az

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
kardeşim kararını verdi arkadaşımız :)

andezitt

andezitt

Üye
Bu grupta ne iyi niyetli insanlar var seviyorum bu grubu bunun için ya :) neyse hayırlı olsun bu arada

• Beğen
boran9999

boran9999

Üye
Kendi adıma Önce kesinlikle Note 3 alacaktım vaz geçtim G2 aldım pişmanmıyım kesinlikle hayır kardeşim telefon alacam dedi ona Note3 aldım marka model saplantım hiç olmadı yanlız iphone marka telefon alanları bir türlü anlayamadım Bunu demeden yapamıyorum :) neyse note3 ün kendine göre avantajları var tabi G2 ninde avantajları azımsanmayacak kadar çok. Kırılır vs vs bunlar tamamıyla fake yorumlar tamamıyla tasarımdan kaynaklanan göreceli tahminsel yaklaşımlar. Eğer hesabınızı biliyorsanız 300-400 TL fazla vermenize gerek yok yurt dışında neredeyse bu 2 cihazın fiyatları aynı ama nedense TR de inanılmaz fiyat farkları var aralarında. Bunun dışında her 2 side üzmez sizi neden bunu diyorum her 2 sinede para verip aldım. Şimdiden hayırlı olsun.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Arkadaşlar artık g2 demeyin kardeşimiz not3 kararı verdi lütfen saygı

krstnck

krstnck

Üye
Ben note 3 ümü ortalama 1.5 ay önce aldım. Lg G2 ile Samsung Galaxy Note 3 arasında kalmıştım.Kararımı Note 3 den yana kullandım iş yerinden arkadaşımda g2 aldı şimdi sürekli beni gördükçe telefonları kıyaslıyor kullanmak istiyor ve pişman oluyor karalamak amaçlı söylemiyorum yanlış anlaşılmasın sadece yaşadığım olayı bahsediyorum..
Ekran konusuna gelince bende büyük diye içimde bir şüpheyle aldım rahat edemem belki gibisinden şimdi 10' ekran olsa ona göre cep yaptırır pantolonlarıma o şekilde kullanırım, o derece. :)

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
Note 3 ile G2 yi kıyaslamam bile.Fanlar mesajımı boşuna alıntılamasın.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3 ve Invoke
baby_face_

baby_face_

Üye
Ekrandan dolayı z1 den uzak dur bi kere hala siyahla ilgili tonlama problemi var. S4 ü ben kullanıyorum lakin diğer seçeneklere bakınca s4 eleyin derim, sonuçta s4 hepsinde 9 ay eski bir cihaz.
Kullanım alışkanlıklarınıza göre g2 ile NOTE 3 arasında tercih yapabilirsin.

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
Note 3 alacak kardeşim :)

baby_face_

baby_face_

Üye
Ben direk cevap yazdığım için diğer sayfaları okumadım tabi :-D iyi bir tercih yaptı şimdiden hayırlı olsun.

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
LimePie

LimePie

Üye
Note 3 al bence

esmeran3

esmeran3

Üye
aynen NOTE 3 ALINMAYA KARAR VERİLDİ ARKADAŞLAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt