Telefon Tavsiyesi G2,note 3,s4,z1 Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Waveman

Waveman

Üye
    Konu Sahibi
lan yazdığım yorum bozuldu ya güya kestim yapıştıramıyorum konu sahibi okumuşsundur umarım.
Okudum okudum :)
Tatmin edici cevaplar geldi zaten s4 le z1 pek düşünmüyodum note 3 kafama yattı galiba :)

Invoke

Invoke

Üye
esmeran3

esmeran3

Üye
Okudum okudum :)
Tatmin edici cevaplar geldi zaten s4 le z1 pek düşünmüyodum note 3 kafama yattı galiba :)

iyi bir seçim yaptın kardeşim :) şimdiden hayırlı uğurlu olsun siyah almanı tavsiye ederim çook güzel duruyor

Waveman

Waveman

Üye
    Konu Sahibi
iyi bir seçim yaptın kardeşim :) şimdiden hayırlı uğurlu olsun siyah almanı tavsiye ederim çook güzel duruyor
Ama g2 de çok cazip duruyor 5.2 ekran ince çerçeve şık tasarım 32 gblık alırsam hafızası yeter diye düşünüyorum :/

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
  • Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
Ama g2 de çok cazip duruyor 5.2 ekran ince çerçeve şık tasarım 32 gblık alırsam hafızası yeter diye düşünüyorum :/

sen note3ü kullan o kalemi bi gör bir hafta note3 bir haftada g2 kullan kardeşim :) note3 geri istersin :)
o kalem o kadar işe yarıyor ki kardeşim

Invoke

Invoke

Üye

Yeter ama daha fazlasında daha rahat olursun. Bak, bu cihazlar kocaman ekranlara var ve güçlü işlemcilere sahipler. 2gblık oyunlar var. Note 3 kurarsın bu oyunlardan ohh, oyna :D G2de bir yerde hafıza yetersiz der, ha idare edilir, yeter bir şekilde ama çok güçlü cihazlar ve bir zahmet hafızaları da büyük olmalı bence. Ayrıca dediğim gibi kocaman ekran, yolda vs bir yerlerde film izliyorsun. 360p film atmayacaksın. 4K bile oynatıyorlar, 4K atmazsın da 1080p atarsın. Ne ka yüksek çözünürlük o ka hafıza ister, kısacası G2 buradan kaybediyor. Ayrıca ikisini de aldın mı eline bilmiyorum ama ben olsam çok net Note 3 seçerdim.
Hatta snap800lü note 3 gelseydi TR'ye almıştım şimdiye...Yaa... Öyle işte :D

Haydi hayırlısı olsun.

• Beğen
Waveman

Waveman

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar aklımı çelmeyi başardınız Note 3 akarrrr :D

esmeran3

esmeran3

Üye
@-qarapapaq- kardeşim o yorumunu okudukça varya çoook haklısın :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
esmeran3

esmeran3

Üye
Ozaman tekrar hayırlı olsun kardeşim benim :)hemde ne acayip bana gelip 3310 tanıt böyle alırım :) çok samimi çok güzel yorum :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Hepinize pravo gerçekten biz türk insanı iyi niyetliyiz doğruyu isterken görüyoruz not3 doğru karar. Istanbulda isen bari forumdan bir kaç arkadaş topla almaya giderken güzellik olsun :)

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
kardeşim ankaradaymış eğer isterse bende giderim :) yanında isterse tabi

esmeran3

esmeran3

Üye
Tamam kardeşim ne zaman alacaksın hem foto çekip atarız :)

Waveman

Waveman

Üye
    Konu Sahibi
Bu haftasonu olmazsa sonraki haftasonu alıyorum Allah'ın izniyle.

esmeran3

esmeran3

Üye
İnşallah kardeşim bende kesin gelirim söz veriyorum :)

Waveman

Waveman

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeş eksik olma almadan önce mesaj atıcam sana ;)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt