Telefon Tavsiyesi G2,note 3,s4,z1 Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Waveman

Waveman

Üye
    Konu Sahibi
G2,note 3,s4,z1 Hangisi?
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bu telefonlardan birini düşünüyorum G2'ye şimdilik daha yakınım sizce hangisini almalıyım nedenleriyle birlikte belirtirseniz sevinirim. :tşk:

esmeran3

esmeran3

Üye
Note 3 büyük gelmezse tabikide Note 3 al kardeşim seni bi hayli mutlu edecek kalemi felan :)
1.öncelik Note 3 kardeşim

Waveman

Waveman

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 bende çok düşündüm tam diyorum tamam note 3 alıcam sonra gözümde yine büyümeye başlıyo aşırı kararsızım :)

esmeran3

esmeran3

Üye
neyi büyüyo gözünde kardeşim yardım ediyim

Invoke

Invoke

Üye
S4ü ele bir =P

esmeran3

esmeran3

Üye
S4 ü ele derken ben kullanıyorum gayette memnunum 4.3e güncelledim cihaz tertemiz ve çook hızlı :)

Invoke

Invoke

Üye
Invoke

Invoke

Üye
Bence Note 3 al, rahat edersin.
Telefon devasa büyüklükte tek elle kullanımı imkansız

Aynen birinin demesini bekliyordum :)

Yoo gayette kullanılır, ben kullandım yani, tabi ele göre değişir. :D

Waveman

Waveman

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 büyük S4'ün işlemcisi eski Z1'in ekranı kötü G2'nin hafıza kartı desteği bulunmuyor :/

Invoke

Invoke

Üye
Note 3 ile Z1 'in boyutları arasında azıcık fark var. Z1 neredeyse Note3 kadar, o zaman Z1'i de tek elle kullanamazsın.
Note 3 büyük S4'ün işlemcisi eski Z1'in ekranı kötü G2'nin hafıza kartı desteği bulunmuyor :/

O zaman hiç birini alma.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
kardeşim note3 alıp 2 hafta kullanınca keşke ekranı biraz daha büyük olsa diyeceksin bana güven al kimseyi takma

S4 yavaş demedim zaten. Diğerleri arasında bir tık geride diye söyledim.

Sadece işlemcisi eski eskide değil sadece snapdragon 800 değil öyle olsa bu telefon mükemmel :)

Waveman

Waveman

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim note3 alıp 2 hafta kullanınca keşke ekranı biraz daha büyük olsa diyeceksin bana güven al kimseyi takma

Aynısını bi kaç kişiden daha duydum ama cepte falan nasıl durur ki?

esmeran3

esmeran3

Üye
Aynısını bi kaç kişiden daha duydum ama cepte falan nasıl durur ki?

kardeşim erkek pantolunun cebi büyük ve kızlarınınki gibi değil :) yani cebine koyunca ilk haftalar biraz çok az rahatsız eder sonra telefona alışınca ne büyük gelir ne birşey benim arkadaşımda s4 mega var 6.3 ekranlı telefonu bir hafta kullandım geri s4 ümü alınca küçücük geldi :)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Öncelikle büyük psikolojiyi at kafandan bize eskiden iphonede büyük gelirdi ama şimdi niye galaxy serisi moda oldu çünkü hem büyük hem özgür . Note1 ve 2 kullandım ve şunu dedim kendi kendime neredeydin samsung . Ve okuyorsanız yahut not almak lazımsa hiç düşünmeden not serisini alın

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
lan yazdığım yorum bozuldu ya güya kestim yapıştıramıyorum konu sahibi okumuşsundur umarım.

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
Öncelikle büyük psikolojiyi at kafandan bize eskiden iphonede büyük gelirdi ama şimdi niye galaxy serisi moda oldu çünkü hem büyük hem özgür . Note1 ve 2 kullandım ve şunu dedim kendi kendime neredeydin samsung . Ve oluyorsanız yahut not almak lazımsa hiç düşünmeden not serisini alın

eğer s4 ümü almasaydım note3 ü alacaktım başkada altarnatifi yok telefon mükemmel :)

Invoke

Invoke

Üye
Z1'in ekranı kötü lafına katılmıyorum. =P Ben gidip baktığım da gayet yeterli ve tatmin ediciydi, note 3de renkler daha doygun, daha patlak, daha şişik, daha baskın, daha janjanlı, cafcaflı...
G2 acayip bir telefon çok garip, şık ama kırıldı kırılacak ve -hafıza ben onu kullanamam, kendi adıma söylüyorum.
Tekrar söylüyorum Z1 ile Note3'ün boyutları arasında çok az fark var. Bence ikisinden birini seç. Ben olsam Z1 seçerdim ama sana Note3 öneriyorum. (Snap800 olmamasından dolayı...)
Note3: mis gibi cihaz. Batarya çıkıyor, cihaz ele oturuyor, Z1 gibi boşluğu yok, altta normal tuşlar var sana kalan 5.7" ekran var. Kalem var. Not alırsın. Ayrıca çek-bırak-sürükle-oraya taşı-buraya kopyala-ikiye böl (oha böyle daha güzel oldu bu özelliklerin ismi :D =P neyse anladınız siz...) acayip özellikleri var yani. Kullan kullan doyamazsın. +Dahili hafızası da yüksek +SD takılıyor. Daha nolsun yani? Hem adamlar ezik plastiktense deri görünümü vermişler, plastiğe. O.o Şık da duruyor yani :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt