Telefon Tavsiyesi G2 mi note 2 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Yani simdi bu postun amaci nedir ? Adam S4 u kalemli kullanmak istemis ve kalem almis tamam S pen kadar degil ama sonucta kendi zevki degil mi ?
Ben kimsenin zevkine karışmıyorum ama arkadaş şunu demek istiyor note 2 kalemi dışında önemli bir artısı yok deyip ben 3. Parti bir kalem alırım note 2 den daha iyi olur demesi yanlış

muhammet ali çolak

Üye
la buda sorumu g2 en iyi ilk 3 içinde buda soruma yaa:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:m8 gazzık fiyat ne kadar iyi olursa olsun sıkılırsın g3 dünyanın en iyi led ekranını kullanmış m8in iki katı asla sıkılmassın ekrana bayılıyo insan g3 ten

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
la buda sorumu g2 en iyi ilk 3 içinde buda soruma yaa:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:m8 gazzık fiyat ne kadar iyi olursa olsun sıkılırsın g3 dünyanın en iyi led ekranını kullanmış m8in iki katı asla sıkılmassın ekrana bayılıyo insan g3 ten
hangi en iyi 3
ilk 5 de bunlar var ama sırası kişiden kişiye değişir (g3,z2,s5,5s,find7)

MaxipmaN

Üye
s3 kullanıcısydım note 2 ile arasında pek bi fark yok note 2 almasam fln diye düşünyodum aklıma esdi note 2 aldım iyikide almışım. şarjı çok iyi gidiyor abartısız 8 saat ekran kullanımı yapabiliyorum kendi halinde arama msjlasma yaptığım zaman 3 gün 3.5 gün gidiyor telefon normal modda akşamdan sabaha wifi veri bulutut kapalı %1 şarj yiyor
root ve room işine girer telefona note 3 ve s5 özellikleri ekleyebiliyorsun :box
aynı ben ben gerçi 8saat görmedim de o da 7-8 saat içinde bitirmeye çalışmadım hiç gece %1düşüyor mutlu oluyorum s4miniden vazgeçip aldım,geçen minyi inceledim şaşırdım kaldım :D bu ne ya bunu mu alcaktım ben dedim :D

• Beğen
Tepkiler: cici60
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
G3 ün dünyanın ilk led quad hd ekran a sahip olduğunu nereden uydurdun
dünyanın ilk quad hd(2k(2560 x 1440)) ekranı Oppo find 7 (5.5")
aynı ben ben gerçi 8saat görmedim de o da 7-8 saat içinde bitirmeye çalışmadım hiç gece %1düşüyor mutlu oluyorum s4miniden vazgeçip aldım,geçen minyi inceledim şaşırdım kaldım :D bu ne ya bunu mu alcaktım ben dedim :D
ben 1 mayıs(2013) s4 den vaz geçip aldım gayet memnunum pil ömrü güzel ama oyunlara benim için bazen yetmiyor gta san andreası geçen perşembe günü son 3 bölümü 3 saat aralıksız oynayıp oyunu hiç hile yapmadan bitirdim ama şarjım %92 %21 kadar düştü pil istatistiklerinde %59 Gta San Andreas vardı :D

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve Anil-D
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
G3 ün dünyanın ilk led quad hd ekran a sahip olduğunu nereden uydurdun
dünyanın ilk quad hd(2k(2560 x 1440)) ekranı Oppo find 7 (5.5")
ben 1 mayıs(2013) s4 den vaz geçip aldım gayet memnunum pil ömrü güzel ama oyunlara benim için bazen yetmiyor gta san andreası geçen perşembe günü son 3 bölümü 3 saat aralıksız oynayıp oyunu hiç hile yapmadan bitirdim ama şarjım %92 %21 kadar düştü pil istatistiklerinde %59 Gta San Andreas vardı :D

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
vegatablo

vegatablo

Üye
    Konu Sahibi
Lg g2 dusunuyorum internete 1289 tl ye 32 gb kirmizi var yada siyah cok iyi bir cihaz

Anil-D

Anil-D

Üye
usta oyle bir sey demedimki

codblackops2

codblackops2

Üye
  • Beğen
wwwhmz

wwwhmz

Üye
Bence g3'ün ekranı iyi olabilir ama grafik performansı düşük olur, çünkü adreno 330 1440 x 2560 p ekranda iyi bir performans sergilemez. 1440 x 2560 ekranlı telefonlar için sp805 beklemek lazım

Anil-D

Anil-D

Üye
evet gta fena yiyor

NEXUS

NEXUS

Üye
G2 :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Herkes donanıma bakarak yorum yazıyor ama her şey donanımla olmaz yani önemli olan ; donanım ile yazılımın uyumlu çalışması gerekir yani yani örnek veriyorum bi telefonun 2 gb ram i var ama kullanıcıya kalan 200 mb diğer telefonun ise 1gb ram i var ama kullanıcıya 400 mb yer kalıyor bunun gibi durumlar özellikler listesinde yazmaz bunun için telefonu kendiniz rahat bir ortamda arkadaşınız vs bir kişiden alıp bir tur atın ve ona göre yorum ve eleştiri yapın
ve arayüz : herkesin göz zevkine göre değişir ama bana göre touchwiz çok güzel görünmesi yanında biraz fazla yüklü bir arayüz bunu kabul etmek lazım
Herkes donanıma bakarak yorum yazıyor ama her şey donanımla olmaz yani önemli olan ; donanım ile yazılımın uyumlu çalışması gerekir yani yani örnek veriyorum bi telefonun 2 gb ram i var ama kullanıcıya kalan 200 mb diğer telefonun ise 1gb ram i var ama kullanıcıya 400 mb yer kalıyor bunun gibi durumlar özellikler listesinde yazmaz bunun için telefonu kendiniz rahat bir ortamda arkadaşınız vs bir kişiden alıp bir tur atın ve ona göre yorum ve eleştiri yapın
ve arayüz : herkesin göz zevkine göre değişir ama bana göre touchwiz çok güzel görünmesi yanında biraz fazla yüklü bir arayüz bunu kabul etmek lazım

-----ekledi----

benim G2 yi kullanıktan sonra deneyimlerim (oyun vs film falan izlemedim performansını test etmedim daha yani oyunlarda takılır mı hafıza ram yetiyor mu pili çabuk bitiyor mu ısınıyor mu bilmiyorum)

ekran çerçevesi çok ince olması hoşuma gitti (+)
sanal tuşlara yanlışlıkla basma çok kolay
ekran renkleri doygun değil açık ara beyaz baskın kan kırmızısı biraz bembemsi gözüküyor
ön kamerasını beğenmedim biraz soluk çekiyor
oldukça ince
knock a bayıldım
kasa malzemesi hoşuma gitti
arka kapakdaki desenler hoş

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Anılcım Sana Tavsiyem Üst Seviye Cihaz Tercih Etmelisin Pişman Olmazsın S5 Veya G3 Olabilir

Son düzenleme:
  • Beğen
cici60

cici60

Üye
Lg g2 dusunuyorum internete 1289 tl ye 32 gb kirmizi var yada siyah cok iyi bir cihaz
bence kardeşim görüneşe önem veriyosan note 3 al note 2 arasında pek bi fark yok sadece kamera ve yazılım farkı var lg alınacak bi telefon değil devamlı yeni sürüm çıkartıyor

MaxipmaN

Üye
bence kardeşim görüneşe önem veriyosan note 3 al note 2 arasında pek bi fark yok sadece kamera ve yazılım farkı var lg alınacak bi telefon değil devamlı yeni sürüm çıkartıyor
Donanım olarak baya fark var note3 ile ve ekran

umutku84

umutku84

Üye
G3 piyasaya çıkınca G2 tam bir fiyat performans telefonu olur. Temmuzu bekle ve G2 al derim.

cici60

cici60

Üye
Donanım olarak baya fark var note3 ile ve ekran
Hissedilecek cok bir fark yok note2 ile note 3 arasında yazılm atılınca (rom) aynı oluyor sadece cok fark edilmeyecek ram ve islemcileri farklı, batarya perfomanslarıda yakın sayılır. Sonuç olarak telefonu bi hevesle alıp 1 hafta sonra bıktığımız icin okadar derin düşünmemek gerek :D

vegatablo

vegatablo

Üye
    Konu Sahibi
Samsungdan biraz soğudum ya touchwiz olsun genel olarak yani arayüzden felan lg dusunuyorum g2 kirmizi cok hos duruyo

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.