Telefon Tavsiyesi G2 mi note 2 mi

Sponsorlu Bağlantılar

sacid589

sacid589

Üye
LG uçan telefon yapsın sırf üzerinde LG yazıyor diye almam

MaxipmaN

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede
codblackops2

codblackops2

Üye
Lgnin arayuzu benimde hosuma gitmiyor.samsungu bildirim paneli vs vs gorunusleri hosuma gittigi icin aldim.:thumbup: adamlar yapiyor mu yapiyor ama buyuk konusmayayim lgye bulasmam zannimca.en azindan arayuzu bana guzel gelene kadar

• Beğen
Tepkiler: fk555897 ve MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Lgnin arayuzu benimde hosuma gitmiyor.samsungu bildirim paneli vs vs gorunusleri hosuma gittigi icin aldim.:thumbup: adamlar yapiyor mu yapiyor ama buyuk konusmayayim lgye bulasmam zannimca.en azindan arayuzu bana guzel gelene kadar
aynen almama sebebim oydu g2yi ama g3 arayüzü değişti diyolardı g2yi ozaman arkadaki tuş ve hafıza kartı girişi yok ondan almadım 16gb alabiliyodum :)

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
ishak388

ishak388

Üye
xperia z2 ye de bakmanda fayda var :oke: donanım olarakta al üst eder dediğin cihazları teknolojik olarak zaten üstün :spr

sacid589

sacid589

Üye
ishak388

ishak388

Üye
Eskiden kalan bir takıntı olabilir garantisi beni çok sinir etmişti bende bida lg telefon almıyıcam diye yemin etmiştim :)
zaten illuminati ayağı lg logosuna dikkatli bakarsan tek gözlü adam var :maxicep: z1 yada z2 gerçekten git mediamarkt a eline al test et tavsiye ederim

Türe

Türe

Üye
zaten illuminati ayağı lg logosuna dikkatli bakarsan tek gözlü adam var :maxicep: z1 yada z2 gerçekten git mediamarkt a eline al test et tavsiye ederim
U... Yine mi illuminati muhabbeti ya teallaam ya :zzz: :ah

• Beğen
Tepkiler: Dede
harkotr

harkotr

Üye
Durup dururken masrafa girme. En iyisi yedek pil yedek sarjli kılıf vs. al

Invoke

Invoke

Üye
Sen dikkatli bakamamissin, lg logosuna dikkatli bak at var.

• Beğen
Tepkiler: Dede, ~N.A.W.Y~ ve Türe
codblackops2

codblackops2

Üye
Lg telefonlarda gece uyurken 1 metre yakinina koyarsan illuminatik kelimlerle bilincaltini kontrol altina aliyormus dogru mu acaba

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
ben s4 e kalem aldim adına ozel 20 tlye
S pen kulanmadan biz anlatsakta anlamazsınız sizin pazardan aldığınız çin malı kalemlere benzetmeyin gidin bir deneyin bu kalem ne işe yarar nasıl kullanılır diye

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Türe

Türe

Üye
S pen kulanmadan biz anlatsakta anlamazsınız sizin pazardan aldığınız çin malı kalemlere benzetmeyin gidin bir deneyin bu kalem ne işe yarar nasıl kullanılır diye
Yani simdi bu postun amaci nedir ? Adam S4 u kalemli kullanmak istemis ve kalem almis tamam S pen kadar degil ama sonucta kendi zevki degil mi ?

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Anil-D
sasua42

sasua42

Üye
Lg telefonlarda gece uyurken 1 metre yakinina koyarsan illuminatik kelimlerle bilincaltini kontrol altina aliyormus dogru mu acaba
He ya doğru doğru dünyanın en iyi telefonlarından biri olunca telefona aşık oluyorsun al daha illumanti

Anil-D

Anil-D

Üye
note 3 var zaten kardes emin ol herkez biliyor

cici60

cici60

Üye
s3 kullanıcısydım note 2 ile arasında pek bi fark yok note 2 almasam fln diye düşünyodum aklıma esdi note 2 aldım iyikide almışım. şarjı çok iyi gidiyor abartısız 8 saat ekran kullanımı yapabiliyorum kendi halinde arama msjlasma yaptığım zaman 3 gün 3.5 gün gidiyor telefon normal modda akşamdan sabaha wifi veri bulutut kapalı %1 şarj yiyor
root ve room işine girer telefona note 3 ve s5 özellikleri ekleyebiliyorsun :box

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve Jelly Beanci
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
s3 kullanıcısydım note 2 ile arasında pek bi fark yok note 2 almasam fln diye düşünyodum aklıma esdi note 2 aldım iyikide almışım. şarjı çok iyi gidiyor abartısız 8 saat ekran kullanımı yapabiliyorum kendi halinde arama msjlasma yaptığım zaman 3 gün 3.5 gün gidiyor telefon normal modda akşamdan sabaha wifi veri bulutut kapalı %1 şarj yiyor
root ve room işine girer telefona note 3 ve s5 özellikleri ekleyebiliyorsun :box
Son cümle beni temsil ediyor;)

• Beğen
Tepkiler: cici60 ve MaxipmaN