Türe
Üye
Al bunu disari , al al.aynen öyle yapicam.G2,3 e para verin
Al bunu disari , al al.aynen öyle yapicam.G2,3 e para verin
Marka takintisi mi var hayrola sebep nedir ?LG uçan telefon yapsın sırf üzerinde LG yazıyor diye almam
boşverr zamanında nokiadan şaşmazdık samsung berbattı lg çok iş yapacak iki sene sonru hortlatırızMarka takintisi mi var hayrola sebep nedir ?
aynen almama sebebim oydu g2yi ama g3 arayüzü değişti diyolardı g2yi ozaman arkadaki tuş ve hafıza kartı girişi yok ondan almadım 16gb alabiliyodumLgnin arayuzu benimde hosuma gitmiyor.samsungu bildirim paneli vs vs gorunusleri hosuma gittigi icin aldim.adamlar yapiyor mu yapiyor ama buyuk konusmayayim lgye bulasmam zannimca.en azindan arayuzu bana guzel gelene kadar

Eskiden kalan bir takıntı olabilir garantisi beni çok sinir etmişti bende bida lg telefon almıyıcam diye yemin etmiştimMarka takintisi mi var hayrola sebep nedir ?

zaten illuminati ayağı lg logosuna dikkatli bakarsan tek gözlü adam varEskiden kalan bir takıntı olabilir garantisi beni çok sinir etmişti bende bida lg telefon almıyıcam diye yemin etmiştim![]()
z1 yada z2 gerçekten git mediamarkt a eline al test et tavsiye ederimU... Yine mi illuminati muhabbeti ya teallaam yazaten illuminati ayağı lg logosuna dikkatli bakarsan tek gözlü adam varz1 yada z2 gerçekten git mediamarkt a eline al test et tavsiye ederim

S pen kulanmadan biz anlatsakta anlamazsınız sizin pazardan aldığınız çin malı kalemlere benzetmeyin gidin bir deneyin bu kalem ne işe yarar nasıl kullanılır diyeben s4 e kalem aldim adına ozel 20 tlye
Yani simdi bu postun amaci nedir ? Adam S4 u kalemli kullanmak istemis ve kalem almis tamam S pen kadar degil ama sonucta kendi zevki degil mi ?S pen kulanmadan biz anlatsakta anlamazsınız sizin pazardan aldığınız çin malı kalemlere benzetmeyin gidin bir deneyin bu kalem ne işe yarar nasıl kullanılır diye
He ya doğru doğru dünyanın en iyi telefonlarından biri olunca telefona aşık oluyorsun al daha illumantiLg telefonlarda gece uyurken 1 metre yakinina koyarsan illuminatik kelimlerle bilincaltini kontrol altina aliyormus dogru mu acaba
Acaba o cumlenin sonuna "(!) " ekleseymisimHe ya doğru doğru dünyanın en iyi telefonlarından biri olunca telefona aşık oluyorsun al daha illumanti

Son cümle beni temsil ediyors3 kullanıcısydım note 2 ile arasında pek bi fark yok note 2 almasam fln diye düşünyodum aklıma esdi note 2 aldım iyikide almışım. şarjı çok iyi gidiyor abartısız 8 saat ekran kullanımı yapabiliyorum kendi halinde arama msjlasma yaptığım zaman 3 gün 3.5 gün gidiyor telefon normal modda akşamdan sabaha wifi veri bulutut kapalı %1 şarj yiyor
root ve room işine girer telefona note 3 ve s5 özellikleri ekleyebiliyorsun![]()