El~PisToLeRo
Üye
Kardes 4 ay boyunca.kullandim g2. Suandada 6 aydir g7 kullaniyorum. Hayir karsilastirmasini yapiyorum. Sen nasil g2 kamerasi daha iyi diyorsun ya. ??? Mantik yok konuştuklarinda..
Ayrica.ben dedim ki g7 isiniyor srbrke problemi var bunlar sorun degilse g2 yoksa bunlari istersen g7dedim. Ben fan filan degilim. Sen g2nin isinmasini problrm etmeyebilirsin ama o arkadas sorun edebilir..
Ayrica burda bir telefon öneriyorsaniz al fln diye telefon onerilmez. Diyeceksin sorunlarini sonrada artilarini. Yarim yamalak telefon oneriyorsunuz. Foruma zarar bu yaptiginiz. Neye gore g7 neye gore g2.
Isınmasın isteyen performans beklemesin.
Bunları G2 ile çektim.13 MP OİS'li kamerayı bilip test ettigimden daha iyi diyorum.
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
lg g2 normal isinmiyor yalnız. Uzerinde yumurta pisecek kadar isiniyor. Ayrıca gunduz çekimlerinde nerdeyse kotu telefon yok.. Birde gece fotolarini at bakayim...
isinan madde guc kaybeder halbu ki.. Neyse 80 dereceye rahat cikan bir g2 o. Burda onlarca paylasildi. Gunduz fotolarinda kötü ceken bir tel goster bana.. Performans olarak g2 iyi dedim zaten. G7 den tek iyi yonu oyunlardaki performans. Baskada cacigi yok. Sarjda bile yüzde 30daha iyidir g7.