Telefon Tavsiyesi G2 mi G7 mi

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kardes 4 ay boyunca.kullandim g2. Suandada 6 aydir g7 kullaniyorum. Hayir karsilastirmasini yapiyorum. Sen nasil g2 kamerasi daha iyi diyorsun ya. ??? Mantik yok konuştuklarinda..

Ayrica.ben dedim ki g7 isiniyor srbrke problemi var bunlar sorun degilse g2 yoksa bunlari istersen g7dedim. Ben fan filan degilim. Sen g2nin isinmasini problrm etmeyebilirsin ama o arkadas sorun edebilir..

Ayrica burda bir telefon öneriyorsaniz al fln diye telefon onerilmez. Diyeceksin sorunlarini sonrada artilarini. Yarim yamalak telefon oneriyorsunuz. Foruma zarar bu yaptiginiz. Neye gore g7 neye gore g2.

Isınmasın isteyen performans beklemesin.

Bunları G2 ile çektim.13 MP OİS'li kamerayı bilip test ettigimden daha iyi diyorum.
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu arada G7'nin kamerasını da biliyorum inan ön kamerası arkadan iyi.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve tifazcik

Polymath

Polymath

Üye
Isınmasın isteyen performans beklemesin.

Bunları G2 ile çektim.13 MP OİS'li kamerayı bilip test ettigimden daha iyi diyorum.
Bu arada G7'nin kamerasını da biliyorum inan ön kamerası arkadan iyi.

Neden isinmadan performans veren tel yok mu? Mantiga bak:) lg g2 normal isinmiyor yalnız. Uzerinde yumurta pisecek kadar isiniyor. Ayrıca gunduz çekimlerinde nerdeyse kotu telefon yok.. Birde gece fotolarini at bakayim...

Neyse sizin onermelerinizi samimi bulmuyorum. Sanki her aldirdiginiz lg den komisyon alir gibi burda telefon öneriyorsunuz..

Tekrar soyluyorum. Telefon önerirken bu telefonun su sorunları var su guzellikleri var diye onerin. İki gun sonra arkanizdan kufur yemeyin.. Ben lg g2nin sorunlarini dile getirdim ama nedense sana bu batiyor. Hatta forumda kim lg ye laf söylerse batiyor. Bunun nedeni ney kardes? İsiniyor diyoruz. Diyosun ki normal. Hayatimda boyle sacmalik gormedim ben

Al buda g7 den

Yetmezse bir kac tane daha atabilirim.

G7 kamerasini zerte bilmiyorsun bide yalan konuşma. Ayrica on kameradada g7 heer turlu eziyor g2 yi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Çok bos konusuyorsun.G2 ile maksimum 68-70 derece arası ısılar görüyorum cpu z de en agır oyunlarda ve saatlerce oynayarak.Bu da baktıgında günümüz amiralleri için normal bir deger.
Isı gücün göstergesidir bu konuyu fazla uzatmam senle ve kime sorarsan sor G7 kamerasına G2'den iyi demez.Bir telefonun kamerası gece ne kadar iyi cekebilir bunu tartısmak mantıksız bir kere.Gece önüme göktası düsse telefona sarılıp çekmem bile ama özel bi anım olur çıkarır çekerim ve tabiki kötü cekecek sen çok çok iyi çekiyo diyosan zaten yalan ve G2'deki gece çekim sıkıntısı kumlanma ya da kötü çekmek degil sadece fps düsüsü yani fotografları ben begeniyorum telefona göre ama odaklarken ve flash patlarken 4-5 saniye bekletiyo seni geç odaklıyo sorun bu benzer cihazlardan çekis olarak kalite farkı yok fps düsüsü var.Benzer telefonun gece 2 saniyede çektigi aynı fotoyu G2 4-5 saniyede çekiyo anlatabildm mi kalite farkı yok fps ye baglı zaman farkı var. G7 çagrı merkezinde bir dostumda var hergün beraberiz basit çinli çakma arayüzlü sar bombası bir cihaz fazla uzatmak istemiyorum.

Gece dısarda çektigim fotolar aile içi özel fotolar ve son derece yeterliler ama bunları bulabildim telefonda.

Çok daha iyileri var ama özel tabiki saçma bir konu için ekleyemem.Konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum arkadasa da faydamız oldu kendi karar verir artık bazı seylere.

Polymath

Polymath

Üye
Çok bos konusuyorsun.G2 ile maksimum 68-70 derece arası ısılar görüyorum cpu z de en agır oyunlarda ve saatlerce oynayarak.Bu da baktıgında günümüz amiralleri için normal bir deger.
Isı gücün göstergesidir bu konuyu fazla uzatmam senle ve kime sorarsan sor G7 kamerasına G2'den iyi demez.Bir telefonun kamerası gece ne kadar iyi cekebilir bunu tartısmak mantıksız bir kere.Gece önüme göktası düsse telefona sarılıp çekmem bile ama özel bi anım olur çıkarır çekerim ve tabiki kötü cekecek sen çok çok iyi çekiyo diyosan zaten yalan ve G2'deki gece çekim sıkıntısı kumlanma ya da kötü çekmek degil sadece fps düsüsü yani fotografları ben begeniyorum telefona göre ama odaklarken ve flash patlarken 4-5 saniye bekletiyo seni geç odaklıyo sorun bu benzer cihazlardan çekis olarak kalite farkı yok fps düsüsü var.Benzer telefonun gece 2 saniyede çektigi aynı fotoyu G2 4-5 saniyede çekiyo anlatabildm mi kalite farkı yok fps ye baglı zaman farkı var. G7 çagrı merkezinde bir dostumda var hergün beraberiz basit çinli çakma arayüzlü sar bombası bir cihaz fazla uzatmak istemiyorum.

Gece dısarda çektigim fotolar aile içi özel fotolar ve son derece yeterliler ama bunları bulabildim telefonda.

Çok daha iyileri var ama özel tabiki saçma bir konu için ekleyemem.Konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum arkadasa da faydamız oldu kendi karar verir artık bazı seylere.

İsinmak guc demek? Buda bilimde yeni bir yaklasim herhalde :D isinan madde guc kaybeder halbu ki.. Neyse 80 dereceye rahat cikan bir g2 o. Burda onlarca paylasildi. Gunduz fotolarinda kötü ceken bir tel goster bana.. Performans olarak g2 iyi dedim zaten. G7 den tek iyi yonu oyunlardaki performans. Baskada cacigi yok. Sarjda bile yüzde 30daha iyidir g7.

Telefonu alacak arkadaşa sesleniyorum. İsinma problemi, sebeke problemi, fln senin icin sorun degilse vede cok oyun oynayip her oyunu full detay oynamak istersen g2. Diger hersey icin g7 öneriyorum sana. Lg kronik sorunlarini bana inanmiyorsan nette arastirabilirsin..

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hı hı evet.
Arkadas ne alırsan hayırlı olsun simdiden.

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
G2 almalisin.

Üst Alt