Telefon Tavsiyesi G2 mi G7 mi

Sponsorlu Bağlantılar

BıeLLa

BıeLLa

Üye
    Konu Sahibi
G2 mi G7 mi
Merhaba arkadaslar.Aveadan hat uzerine telefon alcamda Huawei G7 mi LG G2 alayim bilemedim siz neyi alirdiniz acaba ?

turancen

turancen

Üye
G2 tabiki ama alabiliyorsa g3 al

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
G2 al

Buğra

Buğra

Admin
Elbette G2 android 5.1.1 alacak resmi olarak

Custom ROM olarak daha 2-3 yıl desteği var kesin :oke:

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Galilei Galileo engizisyona mahkemesinde dediği gibi "siz ne derseniz deyin, dünya dönüyor!..... "
Ben de siz hangi modeli söylerseniz söyleyin
Lumia 640 XL, Lumia 930, Lumia 830 öneriyorum : ) )

Emre

Üye
Galilei Galileo engizisyona mahkemesinde dediği gibi "siz ne derseniz deyin, dünya dönüyor!..... "
Ben de siz hangi modeli söylerseniz söyleyin
Lumia 640 XL, Lumia 930, Lumia 830 öneriyorum : ) )
Konuyu iyi okudun mu?

Invoke

Invoke

Üye
G2 öneriyoruz.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
G2 :oke:

Jsnow492

Jsnow492

Üye
Kesinlikle G2 :spr

BıeLLa

BıeLLa

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslr yorumlariniz icn tesekkurler de biraz arastirma yaptim g2 nin sarji biraz hizli gidiyormus ?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Şarj önemli ise orada başka alternatifler varsa onlara bakınız.
Dediğiniz de doğru insanın gözünün pil göstergesinde olması
elinde şarj kablosuyla dolaşması sıkıcı bir durum.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G2 nin sarji iyi durumda.Piyasada bir elin parmaklarini gecmez sarji iyi olan telefon.G2 bunlardan biri.G7 bunlardan degil zira eksiklerinden dolayi sarji iyi.1.000 liraya telefon alip cok soru soranlara kiziyorum kusura bakma.O fiyata G2 nin rakibi yok hicbir konuda.

• Beğen
Tepkiler: ıRagnaRı
Polymath

Polymath

Üye
G2 de isinma ve sebeke ve isinma problemleri var. Bunlari bilmende yarar var. Ha benim için sorun degil dersen lg g2 donanım olarak daha iyi. Oyunlarda ki performansi cok güzel. 32 gb almalisin en az

Ha telefonum isinmasin ayrica hafiza kart destegi olsun. Plastik degil metal kasa olsun. Ayrica batarya performansi mükemmel olsun vr kamerasi daha iyi olsun oyunda cok oynamam diyorsan g7

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G7 nin kamerasinin G2 nin kamerasindan daha iyi olmasi cok guzel bir ruya.Isinma sorun degil sonuctur.G7 o donanimla sacma sapan bir arayuzle isinsin mi yani?

Polymath

Polymath

Üye
G7 nin kamerasinin G2 nin kamerasindan daha iyi olmasi cok guzel bir ruya.Isinma sorun degil sonuctur.G7 o donanimla sacma sapan bir arayuzle isinsin mi yani?

Kamerasi daha iyi. Ozellikle gece cekimlerinde 2kat daha iyi g7 kamerasi. Hayir ben g2 ve g7 kullanmis birisiyim. Karsilastirmasini yapabiliyorum. Sen neye dayaniyorsun... Butun dünya lg g2 ısıniyor. Sebeke problemi var diyor. Sen yok diyorsun. Sen bu forumun en buyuk lg fanisin k bakma kardes.

Ayrica ben yalan konusmuyorum burada. Onerimi sunuyorum. Benim yorumlarima yorum yapmazsan sevibirim. Yada fan olmadigin surece yapabilirsin.

Son düzenleme:
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kamerasi daha iyi. Ozellikle gece cekimlerinde 2kat daha iyi g7 kamerasi. Hayir ben g2 ve g7 kullanmis birisiyim. Karsilastirmasini yapabiliyorum. Sen neye dayaniyorsun... Butun dünya lg g2 ısıniyor. Sebeke problemi var diyor. Sen yok diyorsun. Sen bu forumun en buyuk lg fanisin k bakma kardes.

Ayrica ben yalan konusmuyorum burada. Onerimi sunuyorum. Benim yorumlarima yorum yapmazsan sevibirim. Yada fan olmadigin surece yapabilirsin.

İki telefonun donanımı aynı olmadıgı halde telefonun ısınmasın istiyorsan G7 al bilmem ne laflar ediyorsun.
G2'nin gece çekimleri iyi degil diye duymussun ya da tecrübe etmissin sallıyorsun burda.Gündüz çekimlerinde G7 nal toplar G2 yanında.
Fotograf çekmeyi bilmiyorsun ya da en son neyi kullanıyorsan onu övüyorsun.G2 evet ısınıyor çünkü ısınması gerekiyor bu kadar.2 ghz'in üzerinde islemcisi yag gibi akan bir arayüzü var bu kadar arkadas G7 alırsa kendi bilir.Kullandıgım iyi buldugum modeli öneriyorum.
Konunun genel akısına önerilere bakarsak G2 degil G7 önermek fanlıga girer gibi sanki haksızmıyım?

• Beğen
Tepkiler: tifazcik
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Birbirinize kızmayın,
Hiç kimse her konuyu tüm derinliğiyle bilemez.
Her kes birbirinin tamamlayıcısıdır.
Eşyanın, cihazın yüzünden birbirimizi kırmayalım.
Bizler eşyadan daha değerliyiz.
G2 olsa ne G7 olsa ne.. Sonuçta en fazla 2-3 yıl kullanacağımız bir cihaz.
Sırayla ikisini de kullansın olsun bitsin..

Affınıza sığınarak..
NOT: benimkisi de "Ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler" diye halka öneride bulunan fransa kraliçesi marie antoinette'in önerisine benzedi. :)

Son düzenleme:
Polymath

Polymath

Üye
İki telefonun donanımı aynı olmadıgı halde telefonun ısınmasın istiyorsan G7 al bilmem ne laflar ediyorsun.
G2'nin gece çekimleri iyi degil diye duymussun ya da tecrübe etmissin sallıyorsun burda.Gündüz çekimlerinde G7 nal toplar G2 yanında.
Fotograf çekmeyi bilmiyorsun ya da en son neyi kullanıyorsan onu övüyorsun.G2 evet ısınıyor çünkü ısınması gerekiyor bu kadar.2 ghz'in üzerinde islemcisi yag gibi akan bir arayüzü var bu kadar arkadas G7 alırsa kendi bilir.Kullandıgım iyi buldugum modeli öneriyorum.
Konunun genel akısına önerilere bakarsak G2 degil G7 önermek fanlıga girer gibi sanki haksızmıyım?

Kardes 4 ay boyunca.kullandim g2. Suandada 6 aydir g7 kullaniyorum. Hayir karsilastirmasini yapiyorum. Sen nasil g2 kamerasi daha iyi diyorsun ya. ??? Mantik yok konuştuklarinda..

Ayrica.ben dedim ki g7 isiniyor srbrke problemi var bunlar sorun degilse g2 yoksa bunlari istersen g7dedim. Ben fan filan degilim. Sen g2nin isinmasini problrm etmeyebilirsin ama o arkadas sorun edebilir..

Ayrica burda bir telefon öneriyorsaniz al fln diye telefon onerilmez. Diyeceksin sorunlarini sonrada artilarini. Yarim yamalak telefon oneriyorsunuz. Foruma zarar bu yaptiginiz. Neye gore g7 neye gore g2.

Son düzenleme:
0MG90

0MG90

Üye
G2 :oke:

Üst Alt