Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
G.Saray'ın Brezilyalı yıldızı Lincoln, "F.Bahçe'yi bana bırakın''.dedi
ALex varken Lincoln top toplamaya gider Konuşmayla futbol oynanmıyor ne yazık ki..Alex çatır çatır oynuyor oynatıyor Lincoln de saha içinde oynayarak düşüyor Lincoln deyince bana gülümsemek geliyor.
ALex varken Lincoln top toplamaya gider Konuşmayla futbol oynanmıyor ne yazık ki..Alex çatır çatır oynuyor oynatıyor Lincoln de saha içinde oynayarak düşüyor Lincoln deyince bana gülümsemek geliyor.
Alex şu kupa maçlarında oynamadı dimi? Hayır yani şahsen ben göremedim ondan soruyorum
delrico
Emekli Yönetici
yaaaa arkadaslar ben bir besiktasli olarak konusyorum siz lincolne laf atıyosunuz ama o degilmiydi schalke fener macında tek basına fenerbahceyi yıkan.. adamı kücümsemeyin lütfen fenerliller adam bi tek bize gol atamdı size hep attı
Belediye'yi sahadan silen adam De Cassio Lincoln Volkan'ın zoruna gitmiştir şimdi Tek tek kızarırsınız sonra,oyundan çıkarken yalvarırsınız 'hocam vallaha ben bişey yapmadım' Lugano'nun hakeme yalvarışları aklıma geldi birden hadi canım hadiii dışarı Bişey soracam Arkadan gelir yine şampiyonluğu alırız diye korkuyomusunuz? Hani Denizli Atatürk Stadı...20:45...Gözyaşları...Özellikle Tuncay ve Rüştü'nün Gelin bakalım gelin...Allah yeniden sizi susturmayı nasip etsin bize
evet arkadaşım az önce gördüm bu konu hortlamıştı ama bende cevap yazayım dedim Allah kısmet etti ve şampiyon biz olduk o dediklerin kişiler hala yeni bi heyecan peşindeler bırakalım devam etsinler
merak ettim bu sözü neye dayanarak söyledin benim canım toprağım yani bu işler lafla olmuyor...hani derler ya secaati var icraati yok misali anlarsınız siz onu