G.Saray'ın Brezilyalı yıldızı Lincoln, "F.Bahçe'yi bana bırakın''.dedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FerreT

FerreT

Üye
Lincoln G.birliği maçınıda bana bırakın demişti..ve kupadan g.saray elenmişti..bencede en iyisi F.bahçe maçınıda ona bırakın :ehe

yasirarslan

yasirarslan

Üye
adam kendine güveniyor

ukalgs

ukalgs

Üye
lincolnüm benim biricik sevgilim helal olsun sana güveniyoruz

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Herkes gereken cevabı maç sonu alacak inşallah. ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
ALex varken Lincoln top toplamaya gider :oke: Konuşmayla futbol oynanmıyor ne yazık ki..Alex çatır çatır oynuyor oynatıyor Lincoln de saha içinde oynayarak düşüyor:) Lincoln deyince bana gülümsemek geliyor.

funny_fb_cengiz

funny_fb_cengiz

Üye
ALex varken Lincoln top toplamaya gider :oke: Konuşmayla futbol oynanmıyor ne yazık ki..Alex çatır çatır oynuyor oynatıyor Lincoln de saha içinde oynayarak düşüyor:) Lincoln deyince bana gülümsemek geliyor.

işte busefer haklısın.:oke:

arslansem

arslansem

Üye
Alex şu kupa maçlarında oynamadı dimi? :ehe
Hayır yani şahsen ben göremedim ondan soruyorum :kop:

delrico

delrico

Emekli Yönetici
yaaaa arkadaslar ben bir besiktasli olarak konusyorum siz lincolne laf atıyosunuz:nono: ama o degilmiydi schalke fener macında tek basına fenerbahceyi yıkan.. adamı kücümsemeyin lütfen fenerliller:@ adam bi tek bize gol atamdı size hep attı:islik:kop:

blackmetalic

blackmetalic

Üye
XMEN_43

XMEN_43

Üye
herkes rütbesini bilecek 6-0 hemde lincoln oynasa kaç yazacakmış

qarizma111

Üye
ben cede lincoln

Sergio_Aguero

Sergio_Aguero

Üye
Belediye'yi sahadan silen adam De Cassio Lincoln :oke:
Volkan'ın zoruna gitmiştir şimdi :ehe Tek tek kızarırsınız sonra,oyundan çıkarken yalvarırsınız 'hocam vallaha ben bişey yapmadım' :ehe Lugano'nun hakeme yalvarışları aklıma geldi birden :kop: hadi canım hadiii dışarı :ehe
Bişey soracam
Arkadan gelir yine şampiyonluğu alırız diye korkuyomusunuz?:)
Hani Denizli Atatürk Stadı...20:45...Gözyaşları...Özellikle Tuncay ve Rüştü'nün :)
Gelin bakalım gelin...Allah yeniden sizi susturmayı nasip etsin bize :)
evet arkadaşım az önce gördüm bu konu hortlamıştı ama bende cevap yazayım dedim Allah kısmet etti ve şampiyon biz olduk o dediklerin kişiler hala yeni bi heyecan peşindeler bırakalım devam etsinler

inşallah birader sen hiç merak etme bu sene şampiyon her zamanki gibi fener:oke:
merak ettim bu sözü neye dayanarak söyledin benim canım toprağım yani bu işler lafla olmuyor...hani derler ya secaati var icraati yok misali anlarsınız siz onu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...