G.Saray'ın Brezilyalı yıldızı Lincoln, "F.Bahçe'yi bana bırakın''.dedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
goklerinhakimi

goklerinhakimi

Üye
    Konu Sahibi
G.Saray'ın Brezilyalı yıldızı Lincoln, "F.Bahçe'yi bana bırakın''.dedi
''Bu maçta herkes gerçek Lincoln'ü görecek"

Yaşadığı sakatlıkların performansını olumsuz etkilediğini söyleyen G.Saray'ın Brezilyalı yıldızı Lincoln, "F.Bahçe'yi bana bırakın. Bu maçta herkes gerçek Lincoln'ü görecek" dedi..

Galatasaray'ın yıldızı Lincoln, ligdeki zirve yarışı ve Fenerbahçe derbisi hakkında iddialı konuştu. Bugünkü İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını mutlaka kazanmak zorunda olduklarını belirten Brezilyalı oyuncu, "F.Bahçe maçında tüm Türkiye bambaşka bir Lincoln seyredecek" şeklinde konuştu. Bu derbinin taraftarlar açısından önemini bildiğini vurgulayan ünlü futbolcu, "Herkesin benden büyük beklentileri var. Bunun farkındayım. Ancak ciddi sakatlıklar yaşadığım için sezonun önemli bölümünde tam kapasiteyle mücadele edemedim. Fenerbahçe maçı ise benim maçım olacak. Herkes gerçek Lincoln'ü görecek ve tanıyacak" dedi.

'MORALLİ ÇIKACAĞIZ'
Belediye'yi yenerek bu mücadeleye moralli çıkacaklarının altını çizen Lincoln, şampiyonluğa ulaşacaklarına dair söz verdi...

toprakumit

toprakumit

Üye
ben buna sadece gülerim :D:D:D

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Bende gülerim.En son kupa maçında yaşanan o kötü olaylar geldi nedense.Bize yakışmadı ama iyi de oldu bir yerde ve hala bizim hakkımızda yorum yapabiliyor :)

toprakumit

toprakumit

Üye
Bende gülerim.En son kupa maçında yaşanan o kötü olaylar geldi nedense.Bize yakışmadı ama iyi de oldu bir yerde ve hala bizim hakkımızda yorum yapabiliyor :)

Sadece yorum yaparlar zaten :ehe :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Evet ağzı olan konuşur zaten:) Lincoln seni volkan bekliyor sen hiç merak etme..Ve üstelik Lugano ve edu gibi iki Duvar var önünde:) Başka takımlarla karıştırma diyecem başka takımlara karşıda koskoca bir hiçtin:)

schumici

schumici

Üye
heee tabi tabi hep öyle olur zaten:D

ouSahin

ouSahin

Üye
Lincoln e sadece tek adam verelim oda Paf takımdan bir oyuncu yeter:D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Adama sormazlar mı Hey Lincoln efendi Sen geldiğinden beri ne yaptında konuşuyorsun?

goklerinhakimi

goklerinhakimi

Üye
    Konu Sahibi
doğru diyorsunuz böyle iddialı konuşmakla futbol oynanmaz inşallah dediği olmaz ki zaten olamaz rezil olur....fenerbahçe lincolnu ezer bee bir de öyle konuşmuş ki sanki fenerbahçe (11 kişiye)karşı sadece kendisi oynuyacakmış gibi konuşmuş lincoln ama bu sene fener şampiyon olur inşallah:oke:

schumici

schumici

Üye
doğru diyorsunuz böyle iddialı konuşmakla futbol oynanmaz inşallah dediği olmaz ki zaten olamaz rezil olur....fenerbahçe lincolnu ezer bee bir de öyle konuşmuş ki sanki fenerbahçe (11 kişiye)karşı sadece kendisi oynuyacakmış gibi konuşmuş lincoln ama bu sene fener şampiyon olur inşallah:oke:

inşallah birader sen hiç merak etme bu sene şampiyon her zamanki gibi fener:oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
lincoln için sagopa dan geliyor; Nerelere gittin, ben seni görmedeen .. ?? :ehe lincoln e saygı duymuyorum, sevmiyorum, nefret etmesemde biraz acıyorum.. bir oyuncunun yıldız taklidi yapması, sözünde dursun, belediye maçında sakatlamasın kendini.. NERELERE GİTTN BEN SNİ GÖRMEDEEN ::......

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Lincoln bugün kü maçta lütfen kart görme lütfen sakatlanma galatasarayın sana ihtiyacı var haftaya:) Fenerbahçeyi mahveceksin parçalayacaksın:) Volkan la görüşeceksin:) Aaaa sensiz derbinin zevki çıkmaz:D Feneri sana bırakıyoruz:D

Bknz: Komik şeyler değil mi:)

funny_fb_cengiz

funny_fb_cengiz

Üye
:kop::kop::kop::kop::kop:
:ehe :ehe :ehe :ehe :ehe
böyle espriler yapmasın bu adam ya

Kuzen

Kuzen

Üye
Ağlanacak halinize gülüyorsunuz o da güzel :)

bodrumlu_71

bodrumlu_71

Üye
Sonunu düşünen kahraman olamaz!

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Lincoln bugün kü maçta lütfen kart görme lütfen sakatlanma galatasarayın sana ihtiyacı var haftaya:) Fenerbahçeyi mahveceksin parçalayacaksın:) Volkan la görüşeceksin:) Aaaa sensiz derbinin zevki çıkmaz:D Feneri sana bırakıyoruz:D

Bknz: Komik şeyler değil mi:)
Bu mesajını unutma

arslansem

arslansem

Üye
Belediye'yi sahadan silen adam De Cassio Lincoln :oke:
Volkan'ın zoruna gitmiştir şimdi :ehe Tek tek kızarırsınız sonra,oyundan çıkarken yalvarırsınız 'hocam vallaha ben bişey yapmadım' :ehe Lugano'nun hakeme yalvarışları aklıma geldi birden :kop: hadi canım hadiii dışarı :ehe
Bişey soracam
Arkadan gelir yine şampiyonluğu alırız diye korkuyomusunuz?:)
Hani Denizli Atatürk Stadı...20:45...Gözyaşları...Özellikle Tuncay ve Rüştü'nün :)
Gelin bakalım gelin...Allah yeniden sizi susturmayı nasip etsin bize :)

_KadirşinaS_

Üye
Bıraktık bakalım ne yapacak göreceğiz.:pro:Geldiğinden beri bi cacık olamadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...