G.Saray nasıl şampiyon oldu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
G.Saray nasıl şampiyon oldu ?
Eski Denizlispor Kulüp Başkanı Ali İpek, "Futbolda şike" davası kapsamında ihtiyaç duyulduğu takdirde ifade verebileceğini söyledi.

İpek, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a atfen bir gazetede çıkan ''Ali İpek'i mahkemeye çağıracağım. 2006'da Galatasaray'ın nasıl şampiyon olduğunu anlatacak'' şeklindeki haberle ilgili, açıklamada bulundu.

Fenerbahçe ile 2005-2006 sezonunun son haftasında yaptıkları maça yönelik iddialara ilişkin, o maç öncesinde takım olarak ligde kalma mücadelesi verdiklerini hatırlatan İpek, ''Maç berabere bitti ve biz ligde kaldık. Geri kalan kısım bizi ilgilendirmiyor. Mahkeme çağırırsa, her Türk vatandaşı gibi ben de giderim'' dedi.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
çamur atmayn

greenmile

greenmile

Üye
adnan bas bagriyodu 20.45 diye,iplerin elinde olmadigi ligte son mac oncesi bu sekilde nasil demec verdin deseler o bile yeter.Ha bu arada 1 milyon hala kayip

arslansem

arslansem

Üye
1 milyonu denizliye verdik.Sizin koğuş ağası hala nerede?

• Beğen
Tepkiler: .Murat.
.Murat.

.Murat.

Üye
biz karda yürüdük izimiz belli olmadı fener gibi yüzümüze gözümüze bulaştırmadık:D

• Beğen
Tepkiler: India
arslansem

arslansem

Üye
İyi yapıştırmışsın India :ehe daha bu ne ki ne deliller var ama bunlar bizimkine takılır durur.Takılsınlar kafalarına göre :ehe

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
adnan bas bagriyodu 20.45 diye,iplerin elinde olmadigi ligte son mac oncesi bu sekilde nasil demec verdin deseler o bile yeter.Ha bu arada 1 milyon hala kayip

çünkü adam inanıyordu takımının sampion olacağına 1 milyon olayını gelincede o para songa ödendi konu kapanmıştır

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Song a ödendi denildi ama halen belgelenemedi . Para kayip , orta da yok.:ehe

cargo3230

cargo3230

Üye
o değil de benim asıl anlamadığım takım yenilsin diye para verirsin hakem alır para verirsin de fb gibi bi takımı yen diye para verilir mi o zaman gs her maç futbolculara 1 milyon versin her maçı kazanıp puanla şampiyon olsun niye rakibe para veriyo madem para verince yenebiliyorsa de mi ama ????????

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Dostum , olaya hakim değilsin herhalde ... Son maç , şampiyonluk maçı . . . Denizlispor - Fenerbahçe maçı . . . Teşvik primi diye olay var . Bu durum da Fenerbahçe mi para verilir , Denizlispora mı ? :ehe

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Galatasarayın o dönemde denizliye para vermesi gerekmiyordu ki verdi denilen dedikodularada inanmıyorum zaten çünkü denizlinin düşme ihtimali vardı...
Düşseydi kayıbı 5 milyon doları bulacaktı belki daha fazla Galatasarayda sırf yensin diye 5 milyon dolar verecek hali yok...
Koskoca fenerde düşme hattındaki takımı o kadar uzatmaya rağmen yenemiyorsa kabahati başkasında değil kendinde arasın...

Casio Murat

Üye
bu sezon şampiyon oluruz..#

cargo3230

cargo3230

Üye
Dostum , olaya hakim değilsin herhalde ... Son maç , şampiyonluk maçı . . . Denizlispor - Fenerbahçe maçı . . . Teşvik primi diye olay var . Bu durum da Fenerbahçe mi para verilir , Denizlispora mı ? :ehe
güzel kardeşim yazımı anlamamışsın ki tamam diyelim hadi gs prim verdi bu durumda denizli yenmesi yada berabere kalmasımı gerekiyordu? ve sen olsan düşme durumunda olan bi takıma prim verirmisin adamlar belli dişini canına takıp maça asılacak asılmak durumda ben olsam vermem şahsen?????
dediğimde şuydu fenerde para çuvalla o zaman her maça 1 milyon versin kendi topçularına pirim olarak 34 maçıda kazanın ve tam 102 puanla şampiyon olun ama sizin hala anlayamadığınız ve hep hata yaptığınız olay top parayla oynanmaz yürekle oynanır?????:ehe
:ehe

greenmile

greenmile

Üye

evet şeref tribününde anlaşmışlar dakikada

Consul9

Consul9

Üye
Ağzı olan konuşuyor yok gs para vermiş vs.yarin Aziz bey neler sacmalayacak bakalım.

greenmile

greenmile

Üye
Ağzı olan konuşuyor yok gs para vermiş vs.yarin Aziz bey neler sacmalayacak bakalım.

hepsinin kanıtları var güzel kardeşim,hukuk dilinde kanıtın anlamını biliyorsun değil mi? sen kendini boş yere yorma bu yüzden

India

India

Üye
    Konu Sahibi
sivas başkanının şu saçma ifadesine bakın : 'Ben 4 tane atarız diye o hareketi yaptım'. Bu adamlara sadece gülünür aziz yıldırımı alıyorlar Galatasarayın dosyası var diyor sağa sola laf atmadan önce sen kendine bak.

greenmile

greenmile

Üye
adam şike yapacak el kol hareketiyle poz verecek öyle mi? O adamları sanmayın bu kadar,konumları belli,onlardan daha yüksek mevkiilere çıkın sonra yerine koyun

Consul9

Consul9

Üye

hepsinin kanıtları var güzel kardeşim,hukuk dilinde kanıtın anlamını biliyorsun değil mi? sen kendini boş yere yorma bu yüzden

O kanıtları niyeyse biz göremedik.Merak etme kanıtın anlamı hukuk dilinde de aynı.Ama hukukta pek kullanılmaz kanıt,onun yerine İSPAT kullanılır.Anlatabildim mi?Bu arada ben niye kendimi yorayım,üç beş tuşa basar yazımı yazar giderim eleştirileri cevaplarım.Siz bundan farklı birsey yapıyorsanız söyleyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt