ya bu gs geçen senede fenerden daha değerliydi fenerden de kötü çıktı beş para etmez bu senede aynısı olacak fener gs yi kadıköyde yine yenecek olacak 10 sene ali sami yende de gs liler çıldıracak biz bu feneri niye yenemiyoz diye yine olay gs nin stadını kapat adamlar bi inşaatı yapamadı tayyip de olmasa işiniz zor

Yorumda ne varki gayet düzgün bi yorum kısacası diyorki parayla adam olunmaz olunsaydi geçen senenin en pahalı iki takımı yani fenerbahçe ile galatasaray 4. 5. Sırada olmazlardı. Bence gayet güzel yazdım. Belki kafan fenerbahçe ile yarışma kısmına takılmıştır onuda atalarımız açıklamış bak ne güzel demişler ayağını yorganına göre uzatacaksın![]()
benim takımıma baktığım zaman bir iki takviye ile bu konulara giriş bile yapmak vakit kaybı dersiniz, çünkü takımımız gayet iyi durumda, rakibime bir baktığım zaman ne olduğunu görüyorum, içim rahat bize gücü yetecek bir ekip değil halen o yüzden niye kendinizi yorasınız ki arkadaşlar ? 
Hiçbir takımda sürekli oynamayıp da milli takıma seçilen kaç oyuncu var?birşey dikktaimi çekti..BREZİLYA Milli Takımı?nın banko oyuncularından Elano Blumer..demişşsiniz de garanti değilkii eğer bir takımda sürekli oymasassa dunga onu kadroya almayacaktı oda gs seçti çünkü yıldız transfer diye sürekli oynatacaklar yoksa ne işi var gs da![]()
aziz yıldırım'ın verdiğini nerden biliyorsun kaynağın ney yoksa fotomaç mıAziz Yıldırım veriyor
Sence o kadar etmez mi?
Resmi siteye bak ne yazıyor;aziz yıldırım'ın verdiğini nerden biliyorsun kaynağın ney yoksa fotomaç mı![]()
Kazım yada Semihin yüzünden diye bir ifade kullanmış mıyım?Kesin kazımla semihin yüzündendirGalatasaraylı değilmi işte geçensenede bizim yüzümüzden 5. Oldunuz dimi biz sizi farklı yenmesek moralmen çökmeyecek ligi 1.Sırada bitirecektiniz
![]()