G.saray geçti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
legend5858

legend5858

Üye
birşey dikktaimi çekti..BREZİLYA Milli Takımı?nın banko oyuncularından Elano Blumer..demişşsiniz de garanti değilkii eğer bir takımda sürekli oymasassa dunga onu kadroya almayacaktı oda gs seçti çünkü yıldız transfer diye sürekli oynatacaklar yoksa ne işi var gs da :D

suur1907

suur1907

Üye
ya bu gs geçen senede fenerden daha değerliydi fenerden de kötü çıktı beş para etmez bu senede aynısı olacak fener gs yi kadıköyde yine yenecek olacak 10 sene ali sami yende de gs liler çıldıracak biz bu feneri niye yenemiyoz diye yine olay gs nin stadını kapat adamlar bi inşaatı yapamadı tayyip de olmasa işiniz zor

legend5858

legend5858

Üye
ya bu gs geçen senede fenerden daha değerliydi fenerden de kötü çıktı beş para etmez bu senede aynısı olacak fener gs yi kadıköyde yine yenecek olacak 10 sene ali sami yende de gs liler çıldıracak biz bu feneri niye yenemiyoz diye yine olay gs nin stadını kapat adamlar bi inşaatı yapamadı tayyip de olmasa işiniz zor
:oke::oke::oke::ehe

Salihyet

Salihyet

Üye
Yorumda ne varki gayet düzgün bi yorum kısacası diyorki parayla adam olunmaz olunsaydi geçen senenin en pahalı iki takımı yani fenerbahçe ile galatasaray 4. 5. Sırada olmazlardı. Bence gayet güzel yazdım. Belki kafan fenerbahçe ile yarışma kısmına takılmıştır onuda atalarımız açıklamış bak ne güzel demişler ayağını yorganına göre uzatacaksın :)

ben fenerbahçeliyim :)

Galatasaraylı arkadaşların paralarını ve kadrolarını asla konuşmayacağım :) benim takımıma baktığım zaman bir iki takviye ile bu konulara giriş bile yapmak vakit kaybı dersiniz, çünkü takımımız gayet iyi durumda, rakibime bir baktığım zaman ne olduğunu görüyorum, içim rahat bize gücü yetecek bir ekip değil halen o yüzden niye kendinizi yorasınız ki arkadaşlar ? :)

Mebuchadnezzar

Üye
Maksak muhabbet salih hep severim böyle futbol muhabbetini tartışmalarını daha doğrusu tartışmayı çok seviyorum tabi seviyeli :)

Atakan

Atakan

Üye
birşey dikktaimi çekti..BREZİLYA Milli Takımı?nın banko oyuncularından Elano Blumer..demişşsiniz de garanti değilkii eğer bir takımda sürekli oymasassa dunga onu kadroya almayacaktı oda gs seçti çünkü yıldız transfer diye sürekli oynatacaklar yoksa ne işi var gs da :D
Hiçbir takımda sürekli oynamayıp da milli takıma seçilen kaç oyuncu var?
Kazım ve Semih dersen,elemelerdeki puan baremine bak derim ben.Burun kıvırdığımız Bosna 4 puan fark attı bize.Neden acaba??!

Mebuchadnezzar

Üye
Kesin kazımla semihin yüzündendir :D Galatasaraylı değilmi işte geçensenede bizim yüzümüzden 5. Oldunuz dimi biz sizi farklı yenmesek moralmen çökmeyecek ligi 1.Sırada bitirecektiniz :D

Atakan

Atakan

Üye
aziz yıldırım'ın verdiğini nerden biliyorsun kaynağın ney yoksa fotomaç mı ;)
Resmi siteye bak ne yazıyor;
Al ben sana göstereyim:

“Vatan Gazetesi’nden Asılsız Bir Haber Daha”
07 Temmuz 2009 Salı

Vatan Gazetesi'nde 7 Temmuz 2009 tarihinde yayınlanan, 'Yıldırım'dan Arda'ya 43 Milyon TL' başlıklı haber tümüyle yalandır. Milli Oyuncu Arda Turan'ın, Kulübümüze transferine ilişkin, daha önce yapılan teklifin dışında herhangi bir çalışmamız bulunmamaktadır. Vatan Gazetesi bu yönde asılsız haberler yapmaya devam etmektedir.
Kamuoyuna duyurulur,
Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı

--------------- Ekleme ---------------

Kesin kazımla semihin yüzündendir :D Galatasaraylı değilmi işte geçensenede bizim yüzümüzden 5. Oldunuz dimi biz sizi farklı yenmesek moralmen çökmeyecek ligi 1.Sırada bitirecektiniz :D
Kazım yada Semihin yüzünden diye bir ifade kullanmış mıyım?
Demek istediğim sürekli oynamayan oyuncular milli takıma nasıl çağırılsın?Çağrılınca böyle oluyor.demekti.Kazım/Semih hiç fark etmez.Başka oyuncularda olabilirdi.Galatasaray'da varsa bu tip oyuncu söyle,ben oynamayan oyuncuların milli takıma çağırılmasına karşıyım takımı hiç fark etmez...

Lafları çarpıtıp gereksiz smileyler ekleyerek takımınızı savunduğunuzu zannediyorsunuz,üstelik savunulacak birşey yok ortada...

Salihyet

Salihyet

Üye
GS geçti ama lider FB :) Güzel başlangıç..

'Davut

'Davut

Üye
NOKİADANŞAŞMA;Resmi siteye bak ne yazıyor;
Al ben sana göstereyim:

“Vatan Gazetesi’nden Asılsız Bir Haber Daha”
07 Temmuz 2009 Salı

Vatan Gazetesi'nde 7 Temmuz 2009 tarihinde yayınlanan, 'Yıldırım'dan Arda'ya 43 Milyon TL' başlıklı haber tümüyle yalandır. Milli Oyuncu Arda Turan'ın, Kulübümüze transferine ilişkin, daha önce yapılan teklifin dışında herhangi bir çalışmamız bulunmamaktadır. Vatan Gazetesi bu yönde asılsız haberler yapmaya devam etmektedir.
Kamuoyuna duyurulur,
Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı

benim dediğimi anlamamışsın.
teklif verdiğini demedim 15 milyon euro kim veriyor dedim sen aziz yıldırım dedin
ne zaman teklif etti demedim
düzgün okursan sevinirim :oke:

<~STaT!c-X~>

Üye
Haber için teşekkürler:-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt