G.Saray formasıyla Fenerbahçe'yi desteklemeye gitti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1980ece

1980ece

Üye
    Konu Sahibi
G.Saray formasıyla Fenerbahçe'yi desteklemeye gitti
Sarı-Lacivertli takımı İngiltere'de desteklemek için Erdal Can adlı G.Saray taraftarının da Sarı-Kırmızılı forma giyerek Londra'ya gitmesi dikkat çekti. Bir grup Galatasaray taraftarının Chelsea'nin İstanbul'a gelişinde Sabiha Gökçen Havalimanı'nda İngiliz kulübünü desteklemesinden sonra eski G.Saray başkanlarından Selahattin Beyazıt, "Chelsea maçında F.Bahçeliyim." diyerek tepki göstermişti. Şimdi de tekstilci Erdal Can adlı koyu bir G.Saray taraftarı Sarı-Kırmızılı formasını giyerek Fenerbahçe'ye destek olmak için İngiltere'ye gitti. Erdal Can, "Bir Türk olarak Fener'in başarılı olmasını istiyorum. G.Saray'ın G.Birliği maçından çıkıp hemen İstanbul'a geldim. Türkiye'de G.Saraylıyım, ama Fener'in başarılı olmasını can-ı gönülden istiyorum." şeklinde konuştu. Bu arada Fenerbahçe'nin tribün liderlerinden ''Amigo Sefa'' olarak bilinen Sefa Kalya, Atatürk Havalimanı'nda sahte pasaportla yurtdışına çıkmak isterken gözaltına alındı.

kaynak:zaman

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Fenerbahçe'nin tribün liderlerinden ''Amigo Sefa'' olarak bilinen Sefa Kalya, Atatürk Havalimanı'nda sahte pasaportla yurtdışına çıkmak isterken gözaltına alındı.

:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Beyni geriye doğru sarılmıs sahsıyetlerın beyni keşke bu yöne doğru kaysa. :oke:

kurt bey

kurt bey

Üye
Bu arada Fenerbahçe'nin tribün liderlerinden ''Amigo Sefa'' olarak bilinen Sefa Kalya, Atatürk Havalimanı'nda sahte pasaportla yurtdışına çıkmak isterken gözaltına alındı.

:ehe:ehe

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Fenerbahçe'nin tribün liderlerinden ''Amigo Sefa'' olarak bilinen Sefa Kalya, Atatürk Havalimanı'nda sahte pasaportla yurtdışına çıkmak isterken gözaltına alındı.

:ehe :ehe :ehe :ehe :ehe

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Gerçekten aslında dostluk görüntüleri vardı.Galatasaylı bir gurbetçimiz gs formasını giyip feneri destekledi helal olsun diyorum.İşte dostluk işte birlik.

blackmetalic

blackmetalic

Üye
Önemli olan dostluk ben bir FenerBahçeli olarak o kişiye teşekkürlerimi iletiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...