Telefon Tavsiyesi G.m Discovery 16gb Mi? 4 Gb Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
G.m Discovery 16gb Mi? 4 Gb Mi?
hayırlı forumlar ben 1 aya bu telefondan alacam fakat bu telefonun 4gbligimi iyi 16gb ligimi ben oyun oynarım internete girerim çoğunlukla romla felan işim olmaz bazen iyi bir rom olursa atarım :) ve bu s3minilere 4.4 kitkat gelecekmiş galiba discovery e de gelecekmi kitkat

• Beğen
Tepkiler: andezitt

andezitt

andezitt

Üye
hayırlı forumlar ben 1 aya bu telefondan alacam fakat bu telefonun 4gbligimi iyi 16gb ligimi ben oyun oynarım internete girerim çoğunlukla romla felan işim olmaz bazen iyi bir rom olursa atarım :) ve bu s3minilere 4.4 kitkat gelecekmiş galiba discovery e de gelecekmi kitkat
S3 mini var kardeşim daha 4.2 gelmedi gelcegini sanmam ama gmd alır gibime geliyo bilmiyom yinede. Alırsan imkan varsa 16 gb al Hafıza Kartı class 10 olsada kasma yapar diye düşünüyorum ben kendi fikrim kafan rahat olur hiç olmazsa kendi fikrim bu yinede sen bilirsin ;)

4un6si

4un6si

Üye
kafanı karıştırmak gibi olmasın ama htc desire serisine bakabilirsin desire 500 de oldukça beğenilmiş ama 601 vs modelleri de var

SezaiCan

SezaiCan

Üye
alacaksan 16 gb al . zaten 2-2.5 gb sini telefon kendi kullanıyor. . yarın bugün film atarsın falan sıkıntı olur. bende 16 gb lik var 2 gblik de bi hafıza kartı. hafıza kartında müzik ve fotolarım var işimi görüyo.. canım sıkıldıkca telefona film atıyorum izliyorum.. 16 gblik alırsan kafan rahat olur. eger imkanın varsa tavsiye ederim .

skylinegti

skylinegti

Üye
gmd alcaksan tabiki 16 gb al , ayrıca s3 miniye 4.4 verileceğini hiç sanmıyorum gmd ise çok düşük bir ihtimal kitkat alabilir...

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Kardeşim 16 gb al daha iyi olur hiçbir takılma donma sorunları yaşamazsın

Invoke

Invoke

Üye
S3miniye zor gelir kitkat.
GMD daha iyidir. 16GB.

4un6si

4un6si

Üye
abi sorunla alakısız ama ben şu sıralar htc nin desire 500 ve 601 i telefonlarını çok sevdim bi bak istersen

fk555897

fk555897

Üye
Ben sana 16 GB almanı tavsiye ederim.

Üst Alt