FW'den menü düzenini ve ikonlarını kaldırıp kendi N8 ikon ve pars menüyü nasıl ekleyebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

estami

Üye
    Konu Sahibi
FW'den menü düzenini ve ikonlarını kaldırıp kendi N8 ikon ve pars menüyü nasıl ekleyebilirim?
Değerli bilen dostlar beğendiğim bir fw var ama menü ikonları ve menü düzeni hiç hoş değil ben NFE ile bunları (menü düzenini ve ikonları) nasıl kaldırırk hangi klasörleri silmeliyim teferruatlı isim isim anlatabilirmisiniz lütfen?

N8 ikon ve pars menü düzeni dosyaları elimde yukardakileri silince nasıl ekleyebilirim n8 ikon ve pars menü düzenini yardımcı olursanız müteşekkir olurum?

ModderFurkan

Üye
Silmene gerek yok pars menünün ve n8 ikonları nfe'ye at o yolunu bulur gider:oke:

• Beğen
Tepkiler: estami

estami

Üye
    Konu Sahibi
Silmene gerek yok pars menünün ve n8 ikonları nfe'ye at o yolunu bulur gider:oke:

Teşekkürler üstadım Teferruat olarak şöyle sorayım Güzel bir FW var adam kafasına göre düzenlemiş ama menü düzenini ve ikonları beğenmedim (yani boş fw değil dolu bir fw) şimdi NFE ile rofsu açtım diyelim N8 ikonu ve Pars menüyü neresine atacağız rofsun mesela Resource apps diyor(pars menüdeki dosyalar) ama atıyorum hiçbirşey olmuyor teferruatlı olarak anlatırmısın lütfen inan çok müteşekkir olurum.(NFE'nin neresine atılacak)

ModderFurkan

Üye
Normalde klasörleri nfe ye bırakınca o kendisi gider ama sen fw linki verirsen belki bi de ben bakarım :D

• Beğen
Tepkiler: estami
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt