FW'de yüklü dahili bilşenleri kaldırmak...!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nejdet can

nejdet can

Üye
    Konu Sahibi
FW'de yüklü dahili bilşenleri kaldırmak...!!!
Arkadaşlar ve FW ustalarımız 5800 kullanıyorum Cep telafonumda bir Arkadaşımızın hazırladığı FW'yi kullanıyorum FW'ye bi hayli fazla TEMA yüklenmiş bunlardan bazılarını kaldırmak istiyorum. yani Uninstall etmek istiyorum...

Bunu nasıl yapabilirim FW'deki Dahili bileşenler nasıl bulunur,kaldırılır veya bu dahili bileşenlere Örneğin Saund Klasörüne nasıl Zil sesi cpoy yapılır....

Saygılarımla;

Şehriyar

Şehriyar

Üye
fw dosyaları rom belleğe yazılır.
rom açılımı : read only memory yani sadece okunur bellektir :) üzerinde değişiklik yapamazsın ama şöyle bişi yapabilirsin.. kullandığın fw dosyasını açıp içinde tema dosyalarının bulunduğu yeri açıp istemediğin temaları silersin sonra fw dosyasını toplayıp yeniden flashlarsın olur ..

nejdet can

nejdet can

Üye
    Konu Sahibi
fw dosyaları rom belleğe yazılır.
rom açılımı : read only memory yani sadece okunur bellektir :) üzerinde değişiklik yapamazsın ama şöyle bişi yapabilirsin.. kullandığın fw dosyasını açıp içinde tema dosyalarının bulunduğu yeri açıp istemediğin temaları silersin sonra fw dosyasını toplayıp yeniden flashlarsın olur ..

Verdiğin bilgi için teşekkür ederim. peki hanfi Program ve hangi yolla FW'yi açıp ve toplayabilirim....

nejdet can

nejdet can

Üye
    Konu Sahibi
cok tesekkur ederim

Şehriyar

Şehriyar

Üye
önemli değil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt