fw15 berbat sakın denemeyin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokhan2413

Üye
    Konu Sahibi
fw15 berbat sakın denemeyin
sx1 e fw15 i yüklettim ilk önce sorun yoktu fakat 2 saat sonra telefon çöktü mmc ve kamera çalışmıyor ayrıca daha sonra şebeke problemi de çıktı en önemlisi bilgisayar telefonu görmüyor böyle olunca hiçbir şey yapamıyorum
sizin anlayacağınız telefon öldü

ses artırma falan hikaye bırakın telefonunuz olduğu gibi kalsın

polat_alemdar

Üye
Originally posted by gokhan2413@Sep 18 2005, 07:08 PM
sx1 e fw15 i yüklettim ilk önce sorun yoktu fakat 2 saat sonra telefon çöktü mmc ve kamera çalışmıyor ayrıca daha sonra şebeke problemi de çıktı en önemlisi bilgisayar telefonu görmüyor böyle olunca hiçbir şey yapamıyorum
sizin anlayacağınız telefon öldü

ses artırma falan hikaye bırakın telefonunuz olduğu gibi kalsın
[post=169516]Quoted post[/post]​

senin yanlışın var dostum bende fw:15 kullanıyorum ve gayet güzel sesi yüksek eskiye göre daha hızlı bence hiçbir sorun yok
bence senin telefon tesadüfi olarak fw 15 yaptıktan sonra çökmüş yani
öyle olmasa kimse fw 15 kullanamazdı değil mi?

cmert

cmert

Üye
ya kardeşim ağzı olan konuşuyo ya.sen nasıl fw15 te sesin yükselmediğini iddaa edersin.ben fw13 ten fw15 e geçtim farkı anında hissettin.ayrıca alet eskisi kadar da kilitlenmez oldu.senin sorunun tamamen kendi telefonunula ilgili.fw15 baba gibi...

taz_crash

taz_crash

Üye
bencede...

teenwolfx

Üye
benim telefonda da fw15 var ve orjinal de yüklüydü hiç bir sorun yok ama sen patch li fw15 i yüklediysen onu bilmem...

adincer

adincer

Üye
valla kardeş ben kaç aydır kullanıyorum fw15 i hiç bir sorun yok. nuranininkinide yükledim oda gayet güzeldi, sonra hoparlör patlar diye eski orjinal fw15 yükledim. şimdi hala onu kullanıyorum. senin telefonda bir arıza olabilir..!!

boybeyiboy

Üye
arkadaslar ban eski versiyon lazim(update).memlun kalmadim onu icin eski versiyonumu istiyom.update yaparsaniza sevinirim :'( :'( :'( :'( :'( :'(
simdikten teseküler. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt