emrhw Üye arkadaslar bende n97 war we hafıza sorunu yasıyorum c hafıza 16 mb gosterıyo msjları e hafızaya yonlendırdım ınternet gecmısını temızledım ama genede artmıyo we dogru duzgun bır program yukleyemıyorum napmam gerekıyor lutfen yardım edın
arkadaslar bende n97 war we hafıza sorunu yasıyorum c hafıza 16 mb gosterıyo msjları e hafızaya yonlendırdım ınternet gecmısını temızledım ama genede artmıyo we dogru duzgun bır program yukleyemıyorum napmam gerekıyor lutfen yardım edın
r@sim Üye teşekürler kardeş --------------- Ekleme --------------- kardeş emeyin için teşekürler yeni sürüm büzlere lazım ama link ölü lütfen yeni lik verirmisin başarılar
teşekürler kardeş --------------- Ekleme --------------- kardeş emeyin için teşekürler yeni sürüm büzlere lazım ama link ölü lütfen yeni lik verirmisin başarılar
Jetlak Üye myphysically' Alıntı: helal olsun abi Genişletmek için tıkla ... sağol ben yine buradayım sansüre hayır bu arada ben süperüyeyim im bu yeni hesabım ban yedikten birkaç gün sonra açtım
myphysically' Alıntı: helal olsun abi Genişletmek için tıkla ... sağol ben yine buradayım sansüre hayır bu arada ben süperüyeyim im bu yeni hesabım ban yedikten birkaç gün sonra açtım