Futbol Bölümü Yorumları | Denetimde

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
haydaaaa :D kavga burada başlamış
 
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konuya geç cevap verdiğim için kusura bakmayınız arkadaşlar.

Öneriyi daha önceden düşündük fakat böyle bir işlemi gerçekleştimek istesekte nihai sonuç alamayacağımızı belirtelim.
Yani böyle bir sistemi uygulasakta, Gs li üye Fb bölümüne girip yazmak istediği bişey varsa ve illa yazmak istiyorsa yazacağını yine yazacaktır buna mani olsakta olmasakta, üye banlandığı halde Fb li olarak fake giriş yaparak yazacağını yazar ortalığı karıştırır kendinide yakar diğerlerinide kendisi ile beraber yakar, iş işten geçer herkes banlanır vs.

Futbol bölüm kuralları bellidir, hakaret etmeden yazdığını, herhangi bir hakaretin olmadığını var sayan üyelere hatırlatayım.
Sürekli rahatsızlık vermek, forumu umursamadığı için başkalarını hakarete teşvik etmek, kışkırtmak, iğnelemeye devam etme durumunda da uyarı alabileceğini belirteyim, bu diğer cep telefonu kullanıcılarını tahrik etme uyarısı ile aynıdır.
Hakaret olup olmadığı muğlak kelimelerde söz konusu söze maruz kalan üyenin şikayet etmesi durumunda, takdir üst yönetimindir. Bu tür mesajlar içeriğine bakılmaksızın silinecek ve yazan üyeye ceza uygulanacaktır. (Küfür veya hakaretlerin sansürlenerek yazılması bir şey değiştirmez)


5) Size bir üye küfür / hakaret ettiğinde, aynı şekilde cevap vermek yerine ŞİKAYET ET butonuna basarak şikâyet ediniz. Küfüre veya hakarete aynı tarzda cevap verilmesi durumunda, ilk kimin başlattığına bakılmaksızın olaya karışan tüm üyeler ceza alacaktır.

Bu konuda bile kendinizi tutamayıp tartışıyor olmanız sizin futbol bölümünde de aynı olduğunuzu gözler önüne seriyor.
Bölümün düzeni sizin elinizdedir, herkes kurallara uygun şekilde kışkırtmadan ortamı bozmadan devam ederse sorun olmaz, yok biz yine devam ederiz diyen varsada bölümün düzenini biz sağlarız inisifiyatimizi azaltırız, bizi Forum'u umursamayanları bizde umursamayız, bölümde yaşananlara karşı daha titiz inceleme yaparak cezai işlemleri hakkı ile yerine getiririz.

Keyifli forumlar
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall ve Mad EagLe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt