@Safak Üye The Nightmare' Alıntı: Bu adam senin yüzünden mi ban yedi simdisitede ileri gidiyo derken ne demek istiyorsun Genişletmek için tıkla ... saka yazdım sitede hep gereksizlerin laf yapan agızlari gidiyor onu demek istedim... Okey ...
The Nightmare' Alıntı: Bu adam senin yüzünden mi ban yedi simdisitede ileri gidiyo derken ne demek istiyorsun Genişletmek için tıkla ... saka yazdım sitede hep gereksizlerin laf yapan agızlari gidiyor onu demek istedim... Okey ...
NEXUS Üye The Nightmare' Alıntı: ha şikayet etmedin yani Genişletmek için tıkla ... hayır etmişte bizi kekliyor burada.
The Nightmare' Alıntı: ha şikayet etmedin yani Genişletmek için tıkla ... hayır etmişte bizi kekliyor burada.
@Safak Üye The Nightmare' Alıntı: ha şikayet etmedin yani Genişletmek için tıkla ... yes one minute what is your name good morning go go go terorıst win a.mgtgmpt.j :error !
The Nightmare' Alıntı: ha şikayet etmedin yani Genişletmek için tıkla ... yes one minute what is your name good morning go go go terorıst win a.mgtgmpt.j :error !
NEXUS Üye safak45x' Alıntı: yes one minute what is your name good morning go go go terorıst win a.mgtgmpt.j :error ! Genişletmek için tıkla ... kardeş benim hiç ingilizcem yoktur şimdi küfür mü ettin bana.?
safak45x' Alıntı: yes one minute what is your name good morning go go go terorıst win a.mgtgmpt.j :error ! Genişletmek için tıkla ... kardeş benim hiç ingilizcem yoktur şimdi küfür mü ettin bana.?
@Safak Üye .NeXuS.' Alıntı: kardeş benim hiç ingilizcem yoktur şimdi küfür mü ettin bana.? Genişletmek için tıkla ... vala bildigm butun kelimeleri soyledm bend bilmiyom kufurmu etim
.NeXuS.' Alıntı: kardeş benim hiç ingilizcem yoktur şimdi küfür mü ettin bana.? Genişletmek için tıkla ... vala bildigm butun kelimeleri soyledm bend bilmiyom kufurmu etim
Enpatsu Shakugan Üye Konu Sahibi safak45x' Alıntı: yes one minute what is your name good morning go go go terorıst win a.mgtgmpt.j :error ! Genişletmek için tıkla ... Çevirisi Evet 1 dakika günaydın hadi hadi hadi teroristler kazandı
safak45x' Alıntı: yes one minute what is your name good morning go go go terorıst win a.mgtgmpt.j :error ! Genişletmek için tıkla ... Çevirisi Evet 1 dakika günaydın hadi hadi hadi teroristler kazandı
NEXUS Üye The Nightmare' Alıntı: Çevirisi Evet 1 dakika günaydın hadi hadi hadi teroristler kazandı Genişletmek için tıkla ... hahaa
The Nightmare' Alıntı: Çevirisi Evet 1 dakika günaydın hadi hadi hadi teroristler kazandı Genişletmek için tıkla ... hahaa
NEXUS Üye safak45x' Alıntı: @İhtiyar007 @Siycey @muhammed4949 Genişletmek için tıkla ... muhammed bu ara girmiyor
safak45x' Alıntı: @İhtiyar007 @Siycey @muhammed4949 Genişletmek için tıkla ... muhammed bu ara girmiyor
@Safak Üye .NeXuS.' Alıntı: muhammed bu ara girmiyor Genişletmek için tıkla ... he vala girmiyo ?he tm gereksizleri topladm
.NeXuS.' Alıntı: muhammed bu ara girmiyor Genişletmek için tıkla ... he vala girmiyo ?he tm gereksizleri topladm