Kardeşim süper olmuş tek kelimeyle harika 3 tane launcher yüklü olmasına rağmen hiç kasmıyor Swap ayarlarını yaptım ve telefon havalarda şuan Batarya göstergesi de cabası Harbiden emek harcanmış gerekli olan bütün programlar yüklü olarak geliyor Şimdilik bi hata göremedim 360 launcher'ı pek beğenmedim sadece , o da sadece çince karakterler olduğu için
Kardeşim süper olmuş tek kelimeyle harika 3 tane launcher yüklü olmasına rağmen hiç kasmıyor Swap ayarlarını yaptım ve telefon havalarda şuan Batarya göstergesi de cabası Harbiden emek harcanmış gerekli olan bütün programlar yüklü olarak geliyor Şimdilik bi hata göremedim 360 launcher'ı pek beğenmedim sadece , o da sadece çince karakterler olduğu için
Hocam sen aşağıda yazanları yap kasarsa artık daha birşey gelmez elimden;
1.Swap alanını doğru olarak yap.
2.Root explorer ile gereksiz uygulamaları silip ramda +75mb ram bırak launcher pro kullan.
3.Overclock'tan max 729 min 652 mhz yap ondemaded'e tıklayıp performance yap.
Bunları yap kasması olanaksız kasarsa sizin cihazda problem var gerçi swap ı yapmasanda kasmıyor ama oyun için gerekli...
Hocam sen aşağıda yazanları yap kasarsa artık daha birşey gelmez elimden;
1.Swap alanını doğru olarak yap.
2.Root explorer ile gereksiz uygulamaları silip ramda +75mb ram bırak launcher pro kullan.
3.Overclock'tan max 729 min 652 mhz yap ondemaded'e tıklayıp performance yap.
Bunları yap kasması olanaksız kasarsa sizin cihazda problem var gerçi swap ı yapmasanda kasmıyor ama oyun için gerekli...
overclock 250 civarındaydı minimumu onu düzellttim sanki az kıpırtı oldu gibi. Şimdi duruma göre bakacağım. Teşekkürler, ram'da 75 bırakma zamanı şimdi.
- - - Eklendi - - -
Ek olarakta facebook vs. gibi programları neden telefona yüklüyor, onu sd karta nasıl atarabiliriz ki.?
Telefona o yüklemiyor ayrıca sen bu romu attığına eminmisin?
Ayarlar dan uygulamara gelip uygulamaralı yonete gel oradan uygulamaya tıkla sd karta taşı de tmm dır.
Telefona o yüklemiyor ayrıca sen bu romu attığına eminmisin?
Ayarlar dan uygulamara gelip uygulamaralı yonete gel oradan uygulamaya tıkla sd karta taşı de tmm dır.