fs caller 3.04 ve kapak değişimi

Sponsorlu Bağlantılar

Lion Heart

Lion Heart

Üye
    Konu Sahibi
fs caller 3.04 ve kapak değişimi
Sx1 de full screen caller 3.04 gayet güzel çalışıyor. Ama programı her açışta başlatmak gerektiği ve bende bunu istemediğim için autoexec adlı programı yükledim tele ancak program sadece full screen calleri başlatıyor. Oysaki ben programın açılmasını (başlatıyor ama gene activate etmek gerekiyor.) değil activate olarak arka planda çalışmasını istiyorum. bunu nasıl yapabileceğim hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.
Bir diğer sorum ise sx1 kapak değişimi sx1 siyah kullanıyorum iyi güzelde bu kapak çok çiziliyor ve kapağın camının siyah kısımları zamanla aşınıyor. Yedek parçaların fiyatları hep sabit mi kalır yoksa düşer mi? Birde eğer biz kapak değişimi yaptırmaya karar versek onlar içine en ufak bir toz bile olmadan mı verirler( örneğin fabrika çıkışında tel içinde hiçbir şey yok). Benim demek istediğim şey ekran hava ile temas etse bile toz tutar mı? Onlar HİÇBİR sorun olmadan teslim ederleremi? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.
 


matchelss

matchelss

Üye
Dostum fscaller programının sx1 ile uyumlu versiyonu siemensin kendi sitesinde mevcut, onu kullanırsan autoexec programı ile uğruşmazsın.
Diğer soruna kapak değişimi ile ilgili bilgim olmadığı için cevap veremiyorum ama cevabını gün içinde veren bir arkadaşımız olur.
 

akraakra

Üye
:megafon:yaw he he hepte öle oluyo zaten bence nokıa 6300 almayın çok kötü telefon aldım ertesi günü satmaya karar verdim alan olursa 2 günlük 100 ytl kutusunda ve jilatinleri üstünde _-_iNFAZCI_-_ AGAM_-_
 

ozansubasi

Üye
merhaba ben N 93i kullanıyorum arayanın resmini tam ekran gösteren programı kurdum daha şifre yazmadan süresi geçmiş sertifika hatası verdi ne yapabilirim
 

omer10

Üye
yok bilader nokia 6300 mükemmel bir tel senin yanlısın var
 


Üst Alt