fruit njnja yı kimler s60v5 de istiyor

Sponsorlu Bağlantılar

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
arkadaşım uğraşıyormusun yoksa hayal olarak kalacakmı

Reexecution

Reexecution

Üye
bakın beyler ben detaylı anlattım . olsada grafik efekt leri iyi olmaz (meyveler için 3d modellerin animasyonları 2d gif'lere çevrilip yapılabilir )bu da biraz ustalık ister konuyu açan arkadaşa şunu sormak istiyorum , hangi yazılım diliyle ilgileniyosun ? :)

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
bakın beyler ben detaylı anlattım . olsada grafik efekt leri iyi olmaz (meyveler için 3d modellerin animasyonları 2d gif'lere çevrilip yapılabilir )bu da biraz ustalık ister konuyu açan arkadaşa şunu sormak istiyorum , hangi yazılım diliyle ilgileniyosun ? :)

Kardeşim hiç yoktan iidir

serdarserdars

Üye
ne zaman gelcek?

Reexecution

Reexecution

Üye
uye girmiyo sanirim bu konuya

66virus66

66virus66

Üye
Böyle dandik rezistif ekran rami düşük iyi bir gpu su olmayan telefon bu oyunu kaldıramaz kaldırsa bile ne kadar zevkli olabilir ki

Turan

Turan

Üye
kalemle oynasin da pek yapasım kalmadı kimse istemiyo yapmam herhalde 20 mb filan oluyo uğraşmiyom
Zaten istesende yapamazsın. Bu oyun 5800 a yapılabilme ihtimali olsaydı oyunu yapan muhendisler yapardı.koskoca muhendsler yapamıyoken den nası yapıcaksın anlamadım :D

EmReRoĞlU

Üye
arkadaşlar ovide Ninja Fruit
Cutter diye bir oyun vr ama bence kötü

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Konuyu açan arkadaşın böyle bir oyun yapma ihtimali yok.Çünkü s60v5 telefonlarda gpu yani grafik hızlandırıcı çip yok.Daha önce çıkan N82 gibi tuşlu modellerde vardı.Ama ekran boyutu büyüyünce ,grafik işlemcinin güç tüketimini fazlaca etkilediği anlaşılmıştı.Bu yüzden s60v5 telefonlarında gpu kullanılmadı.Birçok s60v5 telefon sahibi de bu açıdan hayal kırıklığına uğradı.S60v5 telefonlara çok az sis uzantılı oyun geliştirildi.Texturelar zayıftı zaten.Genelde java oyun oynanır,kullananlar bilir.Nokia Windows Phone la birlikte gpu kullanmaya başladı.Ama hala kaydadeğer oyunlar oynatamıyorlar.Oyun geliştirme işinde geriden geliyorlar.Öncelik iOS ve Android'de oluyor.Moral bozmak gibi olmasın ama bence 5800 gibi telefonu elde tutmak için 2 sebep olabilir.Biri iyi müzik çalması diğeri hafif olması.Bunu dışında elde tutulur özelliklerini göremiyorum.

Bahaxi

Bahaxi

Üye
istemem fruit ninjayı:(

deept00n

Üye
    Konu Sahibi
neden pnp

Üst Alt